Skip to main content

Libertatea renunță la emisiunea Adrianei Nedelea. De când?

 
Libertatea renunță la emisiunea Adrianei Nedelea. De când?

UPDATE. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Adriana Nedelea părăsește redacția Libertatea. Până la ora redactării articolului, Adriana Nedelea nu a putut fi contactată.

Publicitate

Se oprește emisiunea Adrianei Nedelea, de pe Libertatea. Se va întâmpla de 1 februarie, potrivit unui anunț publicat pe site-ul Libertatea

Principalul motiv invocat de Ringier este legat de consumul slab al știrilor video online: 

„Începând cu 1 februarie, departamentul de producție video al trustului Ringier din România se reduce, din cauza condițiilor de piață și a consumului de știri video și emisiuni video online, care nu s-a dezvoltat în măsura așteptărilor pe zona de știri generaliste”, scrie materialul. 

Mihnea Vasiliu, șeful Ringier România: 

”Constatăm că obiceiul de consum video pe știri generale este mai redus decât ne așteptam. Am decis să alocăm majoritatea resurselor video către Gazeta Sporturilor, în condițiile în care consumul de video de sport are un public mult mai numeros și fidel.

De asemenea, Libertatea și revistele grupului vor continua să producă pe site conținut video, dar într-o formulă de echipă mai restrânsă”, spune Vasiliu. 

Oamenii care operează studioul Ringier se vor concentra pe emisiunile Gazetei Sporturilor, printre care cele realizate de Ovidiu Ioanițoaia, Costin Ștucan, Remus Dinu și alți jurnaliști, menționează textul de pe Libertatea. 

Adriana Nedelea s-a alăturat publicației Libertatea în martie 2019, unde a lansat emisiunea „La fix” - un jurnal de știri online.


Citește și: De pe TV, în presa scrisă. Jurnalista Adriana Nedelea a trecut la ziarul Libertatea, după plecarea de la Digi 24


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Păi Ringier a renunțat și la Auto Bild din 2021...asta după ce bătuse câteva recorduri pe print și on line în 2020.....probabil planurile financiare ale Ringier AG sunt diferite față de ce se întâmplă pe la noi...
  • Adriana Nedelea n-a rupt niciodata gura targului. E doar o cititoare de prompter cu voce grava. Succesuri!
  • S-ar putea intoarce la Realitatea, unde va prelua principalul jurnal de stiri. Mai ales ca Realitatea vrea sa-l consolideze.
  • Ce faci dacă nu iti merge un proiect? Îl îngropi, faci reduceri de personal, reduceri de cheltuieli. Management romanesc genial marca Libertatea.
  • Ea ce credea, ca l a prins pe Dumnezeu de picior ? Inainte sa te bagi intr-un teren atat de mlastinos cum e proiectul pe care il incepuse, te apuci sa testezi piata, sa vezi daca are priza.

Trimite un comentariu