Skip to main content

Noaptea minţii la Naşul TV! Copii puşi să spună conspiraţii la televizor? Ce a păţit postul? Nimic!

 
Captură Naşul TV
Captură Naşul TV

CNA. Conspiraţii cu 5G şi copii de 9 şi 10 ani puşi să vorbească la televizor despre pandemie. Toate aceste lucruri s-au întâmplat la Naşul TV, televiziune recunoscută pentru multiplele derajape din 2020.

Publicitate

A primit vreo sancţiune severă Naşul din partea CNA? Nicidecum! Doar o somaţie publică (adică o atenţionare), votată în unanimitate şi propusă de Radu Herjeu. Motivul invocat a fost că postul TV şi emisiunea „Să vorbim despre tine” moderată de Gabriela Caliţescu nu au mai avut abateri în trecut pe protecţia minorilor.

În data de 12 noiembrie Caţilescu a moderat producţia „Să vorbim despre tine” şi a băgat în direct doi copii de 9, respectiv 10 ani. Se întâmpla în intervalul orar 21:15-23:45. Ore la care, de obicei, copiii urmăresc, în mod normal, alte canale tv, nicidecum pe Naşul TV. În cadrul emisiunii a fost invitat, evident, şi Radu Moraru (prin telefon), dar şi Ovidiu Telegescu, sexolog şi terapeut, în platou.

Vă invităm să citiţi un dialog halucinant între un prezentator tv şi un copil de 9 ani, via documentelor CNA:

Moderatoarea: Iată, mai avem un telefon în acest moment. Bună seară!
Ana Teodora: Bună seara!

Moderatoare: Cum vă numiţi?
Ana Teodora: Mă numesc Marciu Ana Teodora şi astăzi am venit să vă zic că noi nu suntem nişte sclavi. Noi …

Moderatoare: Câţi ani ai, Teodora?
Ana Teodora: Noi … Noi suntem liberi să alegem ce e bine pentru viaţa noastră!

Moderatoare: Teodora, câţi ani ai?
Ana Teodora: Nu suntem nişte sclavi la nu ştiu cine! Nu!

Moderatoare: Câţi ani ai, Teodora!
Ana Teodora: 9 ani.

Moderatoare: Cum ţi se pare ţie şcoala asta online?
Ana Teodora: Mi se pare fain, mai ales că nu mai trebuie, mai ales la copiii care nu au maşină şi trebuie să facă transport. Aia e faza.
Moderatoarea: Nu înţeleg, explică-mi.

Ana Teodora: Adică, să zicem, unii sunt la ţară şi trebuie să facă transport, adică să meargă cu trenul, cu taxiul, ceva de genul acesta, până la şcoală. Sunt unii copiii, şi eu sunt unii dintre ăia.

Moderatoarea: Şi ţie nu-ţi place să te duci la şcoală în altă parte, nu? Să faci drumul acesta zilnic.
Ana Teodora: Nu prea îmi place, mai ales că toată ziua intru, frig, cald, frig, cald. … Aia e faza.

Şi continuarea cu un alt copil. De data are 10 ani. Transcript via documentelor CNA:

Moderatoare: Iată, mai avem un telefon. Bună seara!
Mădălin: Bună seara!

Moderatoarea: Cum te numeşti?
Mădălin: Flueraru Mădălin.

Moderatoare: Mădălin, câţi ani ai?
Mădălin: 10 ani.La rugămintea moderatoarei, Mădălin spune că este din judeţul Teleorman, iar şcoala online i se pare prea mult avansată … că nu învăţăm bine, nu avem net, unii dintre mulţi, alţii nu au net. Şi cam atâta … şi cu masca asta pe la şcoală, nu e bine să poarte mereu mască.

Moderatoare: De ce, ce simţi tu în momentul în care, iată, porţi mască?
Mădălin: Eu când port mască, nu îmi place.Efectiv nu îmi place să port mască.

Moderatoare: Ce ţi-ai dori tu, Mădălin să faci şi nu poţi în acest moment?
Mădălin: Aş dori să-l bat pe Iohannis.

Moderatoare: Aoleu! …Fără violenţă!
Ovidiu Telegescu: De ce ai vrea să îl cerţi pe domnul preşedinte? Spune-mi şi mie.
Mădălin: Ca să ne dea masca jos de la bot.

Ovidiu Telegescu: Păi, da uite te ţine în casă, nu te ţine la şcoală. În casă încă nu purtăm măşti.
Mădălin: Zici că suntem ca câinii ăia răi de ne pune botniţă.

Moderatoare: Spre deosebire de câini, câinii sunt mai liberi decât oamenii în acest moment, iartă-mă, Mădălin.
Mădălin: Da, sunt mai liberi decât oamenii.
Moderatoare: Da, acum sincer, ce ţi-ar place ţie să faci, şi ştii că nu ai voie în aceste momente?

Mădălin: Mi-ar place să trec graniţa.
Moderatoare: Unde?
Mădălin: Să mă duc la tata în Germania.
Moderatoare: Am înţeles, tăticul tău este plecat, bănuiesc că vorbeşti des cu el la telefon. …
Mădălin: Da, în fiecare seară vorbesc şi cu tata şi cu mama. (…)

Moderatoare: Păi nu ştiu, transmite-le ceva, poate te ascultă.
Mădălin: Păi ei, mama, tata, nu se uită la televizor.
Moderatoare: Poate se uită pe pagina de Facebook Naşul TV şi te aud.
Mădălin: Le transmit aşa, tata, mama dacă purtaţi mască, vă recomand să nu mai purtaţi.


În somaţia primită de la CNA a intrat, de asemenea, şi ediţia din 3 noiembrie a producţiei „Să vorbim despre tine”. Moderatoarea Caliţescu a dezbătut cu invitaţii săi „Importanţa tehnologiei 5G în România”. Invitaţii: Pompiliu Diplan, inginer, Aciu Adrian, psiholog, prin Skype; Mădălina Apostol, inginer, prin telefon; Eugen Lucan, asistent social

Invitaţii au dezbătut subiectul, dar au adus multe conspiraţii. Iată ce au spus în emisiune, via documentelor CNA:

„Eugen Lucan: …Coaliţia Stop 5 G România care e reprezentată de aproape 100 de organizaţii neguvernamentale ale societăţii civile din România, printre care şi Asociaţia Angel pe care o reprezint, a făcut mai multe petiţii, ne-am înscris în datele şi termenele limită … Este foarte clar că preşedintele României a luat act de aceste petiţii. … - Domnul preşedinte, la fel cum s-a obişnuit în ultima perioadă să înlocuiască şi Guvernul României, el de fapt a vrut să dea un semnal subliminal tuturor actorilor guvernamentali şi să spună, chiar dacă există această presiune, el va insista şi va susţine această iniţiativă 5 G …

Pompiliu Diplan: Apelul se cheamă Apel internaţional Stop 5G pe Pământ şi în Spaţiu, e vorba şi în spaţiu pentru că e vorba şi de sateliţi, nu e suficient să scapi de antene. Şi aicea sunt date pe tabele.

Mădălina Apostol: În primul şi în primul rând, fiecare dintre noi, trebuie să ne informăm şi să conştientizăm că această tehnologie 5G este un pericol real. Sunt foarte multe argumente, atât din perspectiva sănătăţii, din perspectiva securităţii cibernetice, din perspectiva socio-economică avem foarte multe argumente că această reţea 5G nu este în serviciul populaţiei, este în serviciul corporaţiilor şi a entităţilor care vor să controleze populaţia.

Nu are ce să caute 5G în rândurile populaţiei, deşi ei insistă că este pentru populaţie. Nu-i adevărat. O spun producătorii, toţi tehnicii ştiu foarte bine despre ce este vorba cu această tehnologie.

Eugen Lucan: Scopul nostru, ca şi coaliţie a societăţii civile, e să responsabilizăm toţi actorii politici, de la demnitari, demnitari de rang înalt, pornind de la preşedinte, prim ministru, miniştri, până la funcţionari publici. Şi să ştiţi că în plângerea prealabilă pe care am făcut-o, angajăm răspunderea tuturora.

V-am cerut în mod public şi o facem public şi la Naşul TV, să ne daţi listele tuturor experţilor, pentru că în cazul în care peste ani se va dovedi că această tehnologie invazivă 5G aduce prejudicii sănătăţii şi ne vom trezi cu un genocid tehnologic, vă vom cere daune şi vă vom acţiona în instanţă pentru genocid.”


CITEŞTE ŞI: De la Naşu pentru Naşu! Radu Moraru, amendat (iar) pentru conspiraţii despre mască şi acuzaţii la adresa lui Iohannis

CITEŞTE ŞI: Nicio şedinţă fără Naşu'. CNA, o nouă amendă pentru Radu Moraru. Ceva mai blândă. Moraru, la TV: „Vor să mute CNP-ul, da, de pe buletin, să-l mute în organism”

CITEŞTE ŞI: Corona-Conspiraţii. „Serialul Naşul”, nou episod. Radu Moraru atrage încă o amendă: 40.000 de lei. CNA: Dublăm sancţiunile până ajungem la amenda maximă

CITEŞTE ŞI: Corona-conspiraţii cu 5G şi nanoparticule. Naşul TV şi Radu Moraru, o nouă sancţiune. Membru CNA: „Nu-ţi vine să crezi că poate exista aşa ceva”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    daca cei care trebuie sa ne apere de *** propagandisti atunci nu ne ramine decit sa o facem singuri prin boicot
  • SERBAN PASCU SERBAN PASCU
    Eu nu pot intelege cum a primit licenta acest post??? Si cand apare Radu Moraru cu teoriile conspiratiei ( mai nou cu atacul asupra Capitoliului) ramai blocat de ce poate spune . Chiar suntem *** sa putem crede asa ceva ???
  • Stefan Stefan
    @didi Nu prea ai cum sa n-ai Nasul TV, mi se pare ca e post must-carry si il au toti operatorii.
  • pArA pArA
    Sa inteleg ca posturile astea TV trebuie sa dea la numar ?
    Ca altfel nu inteleg de ce mai au licenta de emisie astfel de posturi ...
    In ritmul asta, daca se tot trece cu vederea, o sa ne trezim in cativa ani spalati pe creier, cu NasulTV in top 5 la audiente. Eu stiu ca nu prea au public acum ... dar odata demult nici RomaniaTV nu aveau si uite acum unde au ajuns.
  • DODO DODO
    din pacate inca exista Chestia asta ar putea fi penala Chiar nu se sesizeaza nimeni din oficiu ?
  • didi didi
    frate... unde naiba le gasiti...? nasul tv? unde se prinde chestia asta? eu nu am asa ceva... imi aduc aminte de distinsul jurnalist senator ppdd si pnl tudor barbu care facea emisiuni despre chemtrails si despre cum ne otravesc corporatiile cu avioanele... si cu isi bulbuca ochii la noi prin televizor si vorbea rastit... aaaaa, un regal jurnalistic. asa si nasul asta tv...
  • 121 121
    DUMNEZEULE!!!!Sa manipulezi asa copiii,asta este HA-LU-CI-NANT!

Trimite un comentariu

sus