Skip to main content

Nume nou la vârful agenţiei Oxygen. Un fost director executiv la GMP va conduce Strategia şi Creaţia

 
Nume nou la vârful agenţiei Oxygen. Un fost director executiv la GMP va conduce Strategia şi Creaţia

Nume la vârful agenţiei Oxygen. Este vorba despre Cristiana Belodan, fost director executiv la GMP Advertising (2017-2018) şi consultant independent pe zona de comunicare şi marketing.

Publicitate

A fost numită şefa departamentelor de Strategie şi Creaţie la Oxygen (strategy and transformation director), de la începutul acestui an.

„Va fi responsabilă cu integrarea tuturor competenţelor sub umbrela noii poziţionări full-service a agenţiei, cu dezvoltarea şi consolidarea serviciilor Oxygen, precum şi de conducerea departamentelor de Strategie şi Creaţie”, spun reprezentanţii agenţiei.

Este membră în juriul Effie Romania şi a International Advertising Association (IAA), cu peste 15 de ani de experienţă în industria de advertising şi comunicare.

Parteneriatul actual vine ca urmare a unei colaborări de aproape doi ani în care Cristiana Belodan, din rolul de Consultant Strategic, a condus procesul de repoziţionare a Oxygen în agenţie de comunicare full service. A avut un rol major în reconfigurarea noii identităţi de brand a agenţiei, în urma fuziunii cu Frank, anul trecut, mai spun oficialii Oxygen.

De-a lungul timpului, a fost account manager la Graffiti BBDO (2008), senior account manager şi account director tot la Graffiti BBDO (2009-2011).

A lucrat 7 ani şi jumătate în agenţia GMP Advertising, unde a fost client service director şi executive director, potrivit contului de LinkedIn.

Din 2018, a devenit consultant independent pe zona de comunicare şi marketing.

Cristiana Belodan, despre noul rol:

„Am găsit în echipa Oxygen un partener ambiţios, perfecţionist şi pasionat şi sunt sigură că împreună vom seta noi standarde strategice & creative pentru campaniile clienţilor actuali şi viitori. 2021 va fi un an în care creativitatea eficientă va juca un rol şi mai important decât în anii trecuţi. Astfel, am acceptat cu drag oportunitatea de dezvolta în continuare produsul creativ şi experienţa Oxygen în toate domeniile comunicării”, a spus aceasta.

Oxygen este o agenţie integrată de comunicare, iar portofoliu are clienţi precum: Enel, BCR, Arctic, Olympus, Betano, Moncler, BERD, Sensiblu (Batiste, SPLAT, L’Occitane, iWhite, Apivita), Garanti BBVA, Nestlé, Skoda, Total Romania, VEKA Romania, Huawei, Siniat – Grupul Etex, VEEAM, Fashion House, Selgros, Snow, Masculan, Gregory’s România, Sony Pictures AXN, Intesa Sanpaolo, PPD România, Gruppo Campari (Campari, Aperol), Aquavia, DELL, DIAGEO, Skechers, Dentons, Prime Kapital, Don Pedro şi Green Cola.

Are şi un birou în Cluj-Napoca (din 2018), pe lângă cel din Bucureşti.


Citeşte şi: GMP Advertising are un nou director executiv după plecarea Andreei Nemens


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus