Skip to main content

Oana Roman şi fiica ei, într-o emisiune de pe Antena Stars

 
Foto: Antena Stars
Foto: Antena Stars

Oana Roman se alătură noului sezon al reality show-ului „Mămici de pitici cu lipici”, de pe Antena Stars. Va fi însoţită şi de fiica ei, Isabela.

Publicitate

Pe lângă Roman va veni în emisiune şi Cristina Şişcanu, împreună cu fiica Petra. Alături cele două vedete mai rămân şi mămicile din primul sezon: Sânziana Buruiană, Elena Ionescu (fosta solistă Mandinga şi câştigătoare Survivor la Kanal D) şi Roxana Vancea.

Noul sezon va debuta de joi, 14 ianuarie, de la 21:00. În prima săptămână se vor difuza patru episoade, de joi până duminică, urmând ca din a doua săptămână, reality show-ul să fie difuzat de vineri până duminică, de la ora 21:00.

Producţia a debutat în toamna anului 2020, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Oana Roman, despre prezenţa în noul sezon „Mămici de pitici cu lipici”:

“Voi fi una dintre cele două noi mame cu copil, care va intra în acest proiect ce îşi începe cel de-al doilea sezon pe data de 14 ianuarie, împreună cu Isabela. Am început deja filmările. Isa este într-un extaz total. I s-a părut cea mai tare chestie din lume. Şi pentru mine este o premieră, a venit ca un balsam pentru suflet, ca un pansament, dar nu am emoţii!”

Cristina Şişcanu, despre prezenţa în noul sezon „Mămici de pitici cu lipici”:

“Mă bucur foarte mult că fac parte din reality show-ul Mămici de pitici, cu lipici! Într-adevăr, eu cumva am copii de toate vârstele, şi de 23 de ani, şi de 17 ani şi un copil de 3 ani şi 8 luni, Petra, aşa că pot să spun că am trăit alături de ei mai multe etape din dezvoltarea lor.

Dar cel mai important este că vom face schimb de experienţă noi între noi, mamele implicate în acest proiect, dar şi cu telespectatoarele noastre. Sunt convinsă că va fi o experienţă foarte constructivă, atât pentru mine, cât şi pentru Petra.

Iar pe telespectatori îi invit să se uite cu atenţie, cu ochi vigilenţi şi să analizeze care dintre mămici se comportă aşa cum ar trebui cu cei mici. E greu să spui cum ar trebui să facă o mama astfel încât să îşi crească copilul cât mai bine, dar putem să ne dăm cu părărea astfel încât să creăm o competiţie savuroasă între mămicile care participă!”

CITEŞTE ŞI: Antena Stars, mai mult conţinut propriu. Cu Dan Capatos la pachet. CNA a votat

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ciotica ciotica
    george , jador e vedeta mare
    bravo , oameni educati sa fie promovati nu loaze

    Hahahah , educati ? pastrama sau jador sunt educati ?
    vai de viata ta de postac incult
  • Iuli Iuli
    Iarăși o dă de gol Isabela pe Onuca.

    Oana: “Am mâncat doar o bucățică de pizza”
    Isabela: “Ba nu, ai mâncat 3!”
    Live pe Instagram

    Oana: “Uitați ce brad a făcut Isabela de una singură”
    Isabela: “Ba nu, tu l-ai făcut, eu doar am pus 3 globuri”
    Emisiune Andreea Mantea, Kanal D
  • mile mile
    bravo , oameni educati sa fie promovati nu loaze
  • Didi Didi
    2 umflate amandoua... Ce dracu le dau la tv?
  • mile mile
    george , jador e vedeta mare
  • florin florin
    in tara asta toate *** sunt vedete
  • George George
    Toate vedetele de carton de la noi au emisiune la Antena Stars: Jador, Brigitte si Pastrama, Giani Kirita etc... Oricum audienta zero, cum sa iti incarci mintea cu mizeriile astea...

Trimite un comentariu

sus