Skip to main content

Vlog de sarcină, cu actriţa Olimpia Melinte din Vlad. Va fi pe Pro TV Plus

 
Vlog de sarcină, cu actriţa Olimpia Melinte din Vlad. Va fi pe Pro TV Plus

Actriţa Olimpia Melinte, care-i dă viaţă personajului Eliza în serialul Vlad, va avea o emisiune online. Se vede pe Pro TV Plus şi va fi un fel de vlog de sarcină.

Publicitate

Ea îşi va documenta sarcina, după cum anunţă şi Pro TV.

Emisiunea se numeşte Olimpiada mamicilor şi va avea un episod nou în fiecare miercuri.

În fiecare episod, actriţa va aborda subiecte de interes pentru mămici sau viitoare mămici, alături de specialişti din diverse domenii.

Invitata primului episod va fi Anca Sultan, medic specialist obstetrică ginecologie. Vor discuta despre toate analizele de care are nevoie o femeie însărcinată, atât în timpul sarcinii, cât şi înainte.

„Olimpiada mămicilor este un vlog creat special pentru femeile însărcinate dar şi pentru cele care îşi doresc să devină mămici. Am pus cap la cap o serie de informaţii şi întâlniri cu specialişti din diferite domenii pentru a le oferi viitorilor părinţi o serie de întâlniri virtuale cu medici sau profesionişti din diferite domenii care să le răspundă la marile curiozităţi din perioada sarcinii dar şi de după. Ideea mi-a venit în clipa în care am început să mă lovesc de tot felul de întrebări fără răspuns şi curiozităţi pe care le am încă din primele zile de sarcină”, spune Olimpia Melinte.

La finalul anului trecut, actriţa a anunţat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Despre serialul Vlad nu se cunosc detalii în acest moment. Sezonul trei, filmat în pademie, s-a încheiat în noiembrie 2020. Din februarie Pro TV a pus, în zilele de luni (ziua tradiţională a serialului Vlad), o ediţie Românii au talent.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Monica Monica
    Multumesc pentru recomandare ;)
  • Dany Dany
    Probabil trebuie să-și onoreze într-un fel sau altul contractul cu Pro tv.
  • Mos Dan Mos Dan
    Nu-i bine sa crezi ca-i o mare chestie. Da' scoate-l draga, da-l afara. Se nastea mai usor, nu stiu din experienta, dar totusi. ... aceste emisiuni mai mult le streseaza pe femei.

Trimite un comentariu

sus