Skip to main content

Paula Chirilă va fi noua asistentă a lui Capatos, odată cu mutarea la Antena Stars

 
Paula Chirilă va fi noua asistentă a lui Capatos, odată cu mutarea la Antena Stars
Foto: Antena 1

Capatos are o nouă asistentă, odată cu mutarea emisiunii Xtra Night Show pe Antena Stars. Este vorba de Paula Chirilă, care a apărut în ediția difuzată luni, 11 ianuarie.

Chirilă va face echipă cu Cătălin Bordea și Capatos în sezonul cu numărul 27 al emisiunii, anunță reprezentanții Intact.

Publicitate

Paula Chirilă, despre prezența în emisiunea Xtra Night Show:

“Mă bucur foarte mult că fac parte din echipa Xtra Night Show, propunerea vine după o experienţă de 2 săptămâni, în sezonul trecut, în care ne-am simţit foarte bine împreună şi am avut o chimie extraordinară cu colegii.

Îl admir foarte mult pe Dan, este un profesionist în adevăratul sens al cuvântului, nu ai niciodată ocazia să îl prinzi descoperit, Cătălin, un tip mereu cu glumele la el, un stand-up comediant de succes şi cumva sper ca energia mea să completeze atmosfera din platou.

Îmi doresc foarte mult ca toată lumea să afle că ne pot urmări în fiecare zi, de luni până vineri, de la 22:30, pe Antena Stars. După prima emisie am primit semnale foarte bune de la telespectatori, cărora le era dor de spiritul Xtra Night Show şi sunt extrem de fericită că fac şi eu parte din el, că scriu şi eu cu o peniţă micuţă la istoria acestei emisiuni, ajunsă la deja la sezonul cu numărul 27, una dintre cele mai longevive emisiuni din spaţiul tv de la noi!”

Capatos, mutat pe Antena Stars după 13 ani

Anul 2021 a venit cu o mutare importantă la Antena 1. Dan Capatos este scos de pe Antena 1, după 13 ani la miezul nopții pe principalul post al Intact.

Emisiunea lui Dan Capatos - Xtra Night Show - rămâne în trustul familiei Voiculescu, însă la un alt post de televiziune.

Late-night show-ul a trecut pe Antena Stars. Capatos va fi programat de la ora 22.30, la 00.30, în timpul săptămânii, dar va avea o zi în plus. Pe Antena 1, Capatos era patru zile pe săptămână, de luni până joi. Odată cu trecerea la Antena Stars, vor fi cinci emisiuni, de luni până vineri.


CITEȘTE ȘI: ȘTIREA SERII. După 13 ani! Dan Capatos, mutat de pe Antena 1!


CITEȘTE ȘI: Antena Stars, mai mult conținut propriu. Cu Dan Capatos la pachet. CNA a votat


Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu