Skip to main content

"O zdreanţă, o gioarsă..." Prima sancţiune pe 2021! Realitatea Plus, amendată de CNA pentru afirmaţiile lui Aurelian Bădulescu

 
Aurelian Bădulescu. Foto: Libertatea
Aurelian Bădulescu. Foto: Libertatea

CNA. Prima şedinţă, prima amendă pe 2021 pentru Realitatea Plus. Postul a fost sancţionat de membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului pentru declaraţiile lui Aurelian Bădulescu, fostul viceprimar al Bucureştiului din partea PSD, la adresa membrilor USR şi la adresa lui Cristian Tudor Popescu.

Publicitate

Totul s-a întâmplat în emisiunea „100%” din data de 30 octombrie 2020. Producţia a fost moderată de Laurenţiu Botin şi i-a avut drept invitaţi pe Emil Dumitru-membru PNL, secretar Ministerul Agriculturii; Florin Contantin Dulgheu-avocat; Aurelian Bădulescu- membru PSD, consilier Primăria Bucureşti; Mihai Neamţu-vicepreşedinte PMP, iar în partea a doua a intervenit şi Marius Paşcan-vicepreşedinte PMP.

S-a dezbătut în emisiune că membrii USR nu au pus mâna pe Biblie când au fost investiţi, iar Bădulescu i-a numit „homosexuali”. Totodată, membrul PSD l-a numit pe gazetarul Cristian Tudor Popescu „zdreanţă şi gioarsă”.

Iată ce a spus Aurelian Bădulescu în emisiunea „100%”, via documentelor CNA:

Laurenţiu Botin: Ştiţi ce mi se pare mie cel mai grav, faptul că merg ca pioşi în campania electorală, merg unde se adună oamenii şi atuncea să ne ajute Dumnezeu pe toţi în speranţa că o să fie mai bine s-au văzut cu sacii în căruţă şi am spus, nu este obligatoriu să juri pe Biblie şi să spui, aşa să ne ajute Dumnezeu, dar e de bun-simţ, noi românii, noi ca popor suntem 80% credincioşi, indiferent despre ce credinţă, despre ce religie este vorba, mie mi se pare un act de sfidare care anunţă foarte multe lucruri, Aurelian Bădulescu...

Aurelian Bădulescu: O să vi se întâmple cam multe chestiuni, pentru că a vorbi despre aceste grupări fără Dumnezeu şi cu alte opţiuni decât cele normale în materie sexuală, adică despre cei de la USR care în acest moment sunt nişte oameni, mă rog, majoritatea din ei sunt oameni fără Dumnezeu şi homosexuali, o să se abată asupra dumneavoastră ce s-a abătut peste mine acum cu vreo 48 de condamnări la CNCD atunci când mi-am permis să spun că uşor, uşor această chestiune va deveni una de normalitate.

Iată că am ajuns în anul 2020 când în Iaşi şi mă bucur că domnul Neamţu este aicea, graţie domnului Chirică, într-un oraş profund românesc, acolo unde Ştefan cel Mare a început o ctitorie şi a făcut unele dintre cele mai importante mănăstiri şi pentru creştinismul nostru este leagănul cel mai important, mă rog, şi prin Ardeal, iată că îi avem pe aceşti doi domni care, ce o să observaţi dumneavoastră, niciodată nu vor da un leu la biserică, eu am stat cu ei în Consiliul General 4 ani şi atunci când trebuia să dăm bani la Catedrala Mântuirii Neamului, aceşti indivizi îşi asumau această chestiune şi erau împotrivă.

Astăzi PNL, din cauza disperării şi a modului în care nu mai reuşeşte să adune public şi să îi voteze, au făcut o alianţă cu... Nu vor vota la instituţiile de cult pe care Primăria Bucureşti le are în grijă niciun leu, să nu aveţi impresia că aceşti oameni vor abdica de la aceste chestiuni, sunt oameni pe care nu îi interesează despre biserică, nu ştiu nimic despre taina botezului, nu au legătură cu respectul pe care noi îl dăm morţilor şamd. O să vedeţi în ce eră intrăm, într-o eră a nebuniei, într-o eră în care Biserica va fi principalul obiectiv al acestora de a distruge, pentru că numai aşa consideră ei că ies în evidenţă.

Aurelian Bădulescu: Partenerii dumneavoastră, asociaţii dumneavoastră, persoanele pe care le-aţi susţinut Nicuşor Dan la Bucureşti, toţi ceilalţi care aţi mers pe Dreapta unită, Dreapta unită cu mâna dreaptă cu care te închini, asta e dreapta unită a noastră, asta este ceea ce vă va da Dumnezeu înapoi, veţi avea lipsă de respect din partea oamenilor, înainte necredincioşii şi leproşii se ţineau deoparte, dumneavoastră aţi adus unde nu trebuiau să ajungă, nu vă mai spală absolut nimica...

Aurelian Bădulescu: Acest domn (nr.red.Cristian Tudor Popescu) este un nefericit, când vrei să îl categoriseşti pe un astfel de individ, îl faci nefericit, vă daţi dumneavoastră seama că am ajuns să discutăm ce spune acest nefericit în raport de o grămadă de oameni care mă rog îl au pe Dumnezeu şi înţeleg aşa cum trebuie, respectă biserica şi tainele bisericii aşa cum trebuie, oameni care rânduiesc sfintele sărbători, oameni care au trecut prin ce a scris Stăniloaie, Evdochimov, Blaga şi dumneavoastră la gioarsa asta umană?

Laurenţiu Botin: Acest om, acest nefericit, nu trebuie să discutăm despre el, dar vă pot spune un singur lucru, Ministerul Agriculturii..

Aurelian Bădulescu: O zdreanţă, o gioarsă, (neinteligibil) De ce să mă faci vacă, păi ce ai...”


În urma discuţiilor din cadrul şedinţei, Dorina Rusu a propus o amendă de 10.000 de lei. Votul a trecut în unanimitate şi Realitatea Plus s-a ales cu prima sancţiune din 2021.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    ca sa-l aperi pe unul ca asta inseamna ca esti ca el adica un mÎrlan disperat EXPRIMARI TIPICE PSD-ULUI
  • Radu Radu
    In ceea ce il priveste pe Ctp, is de acord cu Badulescu. Sincer, nu credeam ca se va intampla vreodata asa ceva.
  • didi didi
    @marius, in virtutea dreptului la exprimare, pot spune despre tine ca esti ***? parerea mea e ca ai un iq ce depaseste cu putin temperatura camerei in grade celsius. e parerea mea, in virtutea drepturlui la libera exprimare. mai consider ca esti frustrat si homosexual. asa mi-a spus frati-tu ca i-a zis mama ta. e tot libera exprimare, nu?
  • Mile Mile
    Marius , esti pesedist
  • marius marius
    omul a fost sincer si l-a catalogat destul de precis pe deontologul jiji 24..amenda pt libera exprimare?

Trimite un comentariu

sus