Skip to main content

Revelionul lui Dan Negru, pe locul doi în Europa la audienţe. A fost depăşit doar de BBC

 
Revelionul lui Dan Negru, pe locul doi în Europa la audienţe. A fost depăşit doar de BBC

Audienţe. Revelionul Starurilor 2021, prezentat de Dan Negru la Antena 1, s-a poziţionat pe locul secund în topul audienţelor, în Europa. Pe Negru l-au depăşit doar englezii de la BBC, după cum a anunţat prezentatorul tv pe Facebook.

Publicitate

Programul special de la BBC1 „New Year Live” a început de la 10:50 şi s-a terminat la 00:20. A strâns în faţa televizioarelor 6,1 milioane de telespectatori, având un share de 38%, potrivit The Guardian.

Revelionul prezentat de Negru la Antena 1 a durat mai mult şi a început mai devreme. A debutat la 22:00 şi s-a terminat la 04:00. La nivelul întregii ţări a adunat 2,5 milioane de privitori în ţară şi un share de 36% pe segmentul comercial .

Vârful lui Dan Negru: ora 23.05, când se uitau 3,57 milioane de români, adică 20,3 rating şi 41,3 cota de piaţă, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Podiumul ediţiilor de Revelion din Europa a fost completat de "L'anno che verra", de la postul Rai Uno. Spectacolul de Anul Nou de la italieni a început la 21:00 şi s-a încheiat la 00:54. Opt milioane de italieni au urmărit show-ul, cota de share fiind de 33,9%, conform ilfattoquotidiano.com.

Topul cinci este completat de RTVE din Spania, cu 7 milioane de privitori şi o cotă de share de 33,7% şi France 2 cu 5 milioane de urmăritori şi o cotă de share de 27,9%.

CITEŞTE ŞI: AUDIENŢE REVELION. După un an cu mască, tot la măşti ne-am uitat! Dan Negru, de multe ori peste concurenţă. Surprizele audienţelor

CITEŞTE ŞI: AUDIENŢE. Pe pe post erau românii la miezul nopţii? Aproape trei milioane pe Antena 1

CITEŞTE ŞI: VIDEO. Cum a ajuns Elena Udrea „vrăjitoare” la Antena 1? Masca serii la Revelionul lui Negru

CITEŞTE ŞI: VIDEO. Dan Negru, Revelion în pandemie: miezul nopţii a picat pentru că a ieşit pozitiv invitatul

Postarea lui Dan Negru de pe Facebook:

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ibricut Ibricut
    @Daniel, e vorba de cota de share aici, unde Negru a scos pe comercial peste alte alte productii din Italia sau Spania. Asa, la audienta generala e pe 4 sau 5. Eu asta inteleg si din postarea lui de pe fb, unde se lauda.

    Si Negrutu nu zice nimic de Craciunul Antenist ? Ii e rusine ca si tine ?
  • Ibricut Ibricut
    A la masked esti obligat sa te uiți nu

    Cum si tu esti obligat sa te uiti la Factoarti , la Cunoscuti , la Umor sec , dar finala acestor 3 emisiuni au fost sub finala Masked , vrei link sa te faci de ras ?
  • Mile Mile
    @Daniel, e vorba de cota de share aici, unde Negru a scos pe comercial peste alte alte productii din Italia sau Spania. Asa, la audienta generala e pe 4 sau 5. Eu asta inteleg si din postarea lui de pe fb, unde se lauda.
  • Daniel Daniel
    Este fals. Uitati-va la audientele din Spania si din Italia si o sa vedeti ca Negru cade cel putin pe locul 3 sau 4, nu pe 2 in Europa. Dar unde va credeti? :)) Now really, va las un link cu audientele din Spania din noaptea de Rev: peste 7 milioane telespectatori in minutul de aur la o emisiune si 5,4 milioane medie.
    https://www.formulatv.com/audiencias/2020-12-31/
  • Stefan Stefan
    Se observa diferenta de clasa. Vedeti voi vreun instrumentist pe scena de la noi? Daca tot faci un revelion, n-ar strica sa se faca niste prestatii live, nu susanele facute pe genunchi. Romanul s-a invatat prost, pune botul la orice productie mediocra.
  • Karino Karino
    Trist e ca toate televiziunile au avut program de ***.Chiar nu putem sa iesim din analfabetism???Pacat de tara asta zic unii ,dar isi merita *** si soarta cu asemenea ,,elite in presa si guvernare,, .Cam atat am avut dr spus.
  • Andreea Andreea
    Poate sa mi spuna cineva cum asta e relevant? Nu toate tarile consuma TV la fel, nici nu au acelasi numar de locuitori. Multe tari nu au programe de divertisment in noaptea de Revelion. Relevant pentru ego-ul lui Dan Negru? Da.
  • mw mw
    comparam mere cu pere! exact asa
  • Mile Mile
    A la masked esti obligat sa te uiți nu
  • Mile Mile
    Mareane , voi nimic , tu vorbesti care te uiți la măștile tale , de ce esti pe post la masked erai postac
  • An An
    Sa nu uitam ca L'anno che verra a fost facut din studio si nu dintr-o piateta publica ca in mod traditional... Si este difuzat de televiziunea publica din italia... Si a inregistrat cel mai mare numar de privitori, cu toate ca share-ul s-a mentinut cam ca in anij trecuti (fiind editii si cu 40%)... Amadeus si Morandi m-au rapit din fata canalelor romanesti... Daca se pune si audienta din strainatate, Rai a iesit cu siguranta castigator
  • jk jk
    Nu,revelionul lui Negru nu s-a terminat la 02 ci undeva pe 04 si ceva
  • Marian Marian
    Comentariul lui Cornel Dinu spune tot in legatura cu mastile lui Dan Negru imi place foarte mult este scris pe un site el a spus ca a urmarit revelionul italian , sper ca pana la sfarsitul anului sa numai auzim de acest individ laudaros care se crede guru Romaniei sa laudat ca el a distrus tvr dupa ce aplecat de acolo ,
  • Andrei Andrei
    S-a terminat la 4,nu la 2

Trimite un comentariu

sus