Skip to main content

Despre Revelionul TVR, cu Vacanţa mare: „Un show de prost gust”- Iulian Bulai, şeful comisiei mass-media din Parlament

 
Despre Revelionul TVR, cu Vacanţa mare: „Un show de prost gust”- Iulian Bulai, şeful comisiei mass-media din Parlament

Val de reacţii, după Revelionul cu Vacanţa Mare de la TVR 1. După criticile Dorinei Rusu (membră CNA), a reacţionat şi Iulian Bulai, preşedintele Comisiei de Cultura si Mass Media din Camera Deputatilor.

Publicitate

Acesta cataloghează emisiunea dată de TVR 1 în noaptea dintre ani drept un „show de prost gust”, potrivit unei opinii de pe Facebook.

Mai mult, în urmă cu puţin timp, Bulai a anunţat că marţi se va întâlni cu Monica Gubernat, şefa CNA. Discuţia va fi despre comunicarea şi informaţiile publice care distorsionează mesajele din partea autorităţilor, spune parlamentarul.

Despre viitorul TVR, acesta mai spune:

„TVR trebuie să fie reformat sau să fie desfiinţat. Alte opţiuni nu avem.”

Nu este singurul care a criticat emisiunea, pentru care a postul public a scos din buzunar 50.000 de euro. Dorina Rusu, membră CNA, a caracterizat programul drept un „spectacol grotesc”.

Pe de altă parte, Iulian Bulai a lăudat programul de la TVR 2, cu Fuego:

„Am apreciat mai mult prezenţa lui Fuego la TVR2 - apropo cu o producţie mult mai ieftină decât producţia stand up-ul platit enorm la TVR1”, notează acesta.

Membru din CA-ul TVR: „S-a umplut paharul”

Pe lângă Dorina Rusu şi Iulian Bulai, a reacţionat şi un membru din CA-ul TVR. Momentul cu Vacanţa Mare de la Revelion se adaugă unei lungi liste cu lucruri pe care o parte din CA le reproşează şi pentru care se cere demisia sau demiterea Doinei Gradea, şefa TVR.

Sorin Ilieşiu, numit de PSD în CA-ul TVR, spune într-un mesaj pentru colegi:

„Cu scandalul „Garcea şi Leana lu Pârţag la Revelionul TVR-1” s-a umplut paharul! DEMISIA, doamnă PDG Doina Gradea!”, a scris Ilieşiu.

TVR, contract de 50.000 de euro pentru revelionul cu Vacanţa Mare

Paginademedia.ro a scris în EXCLUSIVITATE în urmă cu două săptămâni despre revelionul programat de TVR. Potrivit documentelor, înţelegerile cu Vacanţa Mare însumau aproape 50.000 de euro.

Contactat de Paginademedia.ro, Mugur Mihăescu a declarat că propunerea pentru Revelion a venit din partea TVR şi că programul a fost filmat în pub-ul din Centrul Vechi, la St Patrick. Despre valoarea contractului: „a fost o negociere, cât am considerat că este valoarea noastră pe piaţă.”

Mihăescu a primit printr-un contract de drepturi de autor, potrivit documentelor consultate de Paginademedia.ro, 52.000 de lei brut (adică 10.700 de euro).

Pe de altă parte, Pietreanu a ajuns la o înţelegere cu TVR, un contract separat de Mugur Mihăescu, pentru 53.000 de lei brut (aproape 11.000 de euro).


Citeşte şi: Un membru CNA critică Revelionul de la TVR 1, cu Vacanţa Mare: „Televiziunea publică a oferit un spectacol grotesc”


CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV. Cât costă Revelionul TVR cu Mugur Mihăescu şi Vacanţa Mare? Câteva zeci de mii de euro. Contractele, detaliat


CITEŞTE ŞI: Audienţe Revelion 2020


CITEŞTE ŞI: AUDIENŢE. Pe pe post erau românii la miezul nopţii? Aproape trei milioane pe Antena 1


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • FLORIN FLORIN
    BULACHE,hai marshhhhh si mult SIKKTIIIRRRRRRRR !
  • cristi cristi
    @PACO - super comentariu, de bun simt si cu argumente. Respect!

    @Dodo - marlanie, pe bune? iohannis a spus ca "*** PSD" e opinie politica! acum cand unii fac glume pe seama maretului conducatorului, e marlanie?

    @Issabela - te inseli! ei vor tvr-ul pentru functii si bani, dar si pentru propaganda! stirile protv si digi24 erau usr-iste acum cativa ani, acum sunt pnl-iste; antena3 a fost mereu cu psd; antena1 vad ca e pesedista, iohannista si anti usr; b1 e anti usr; romania tv e cu psd si anti pnl&usr; realitatea e cu pnl; jurnalul tvr e impartial, dar Cristache de la Romania9 e clar impotriva pnl si urs; eh, acolo in prime-time-ul tvr, intre orele 20-22 e loc de probaganda, acolo e miza politica; tinerii au fost prostiti cu facebook-ul, unii cetateni obisnuiti au fost prostiti de Rares Bogdan la realitatea tv; e timpul ca si alti cetateni obisnuiti, mai batrani, mai de la tara, sa fie prostiti de tvr!
  • @Dodo @Dodo
    Voi, și lui Caragiale i-ați fi găsit nod în papură. Deh, propaganda începe să-și arate efectele. Trebuie apărată, nu?!?
  • Ana Ana
    @ Paco
    You have my heart ! Ai scris tot ceea ce as fi scris si eu ! In loc sa lupte pentru libertate romanii astia sunt scandalizati de ea .

    Cand Garcea era pe val acum niste ani se uitau la ei ca la zei. Romanii adora Las Fierbinti dar sunt scandalizati de Garcea la Tvr 1? 90 % din scandalizati nu se uita 10 minute/ an la TVR.

    Bai oameni buni, in China au fost oameni arestati ca au spus despre virus ca e naspa. De la TVR 1 si Revelion la aia din China mai sunt 2 pasi. Voi nu realizati cum traiam acum 30 ani cand SOPTEAM pe dupa usi cu teama sa nu ne auda aka PETROV. Nu exista asa ceva.

    Voi ati vazut TRUMP cat e de ironizat oriunde oricat? Sa nu va uitati pe mapamond decat la TVR 1 ?
    Eu aveam 10 ani la Revolutie dar nu uit cum sopteau ai mei cand sufereau si nu uit cum invatam catece de preaslavire pentru conducatorul suprem. Doamne fereste !
  • DODO DODO
    libertatea nu-i echivalenta cu mirlania Este un post public unde nu trebuie sa aiba acces decit cei care au ceva de spus si care o spun frumos Dar avind in vedrere ca invitatii erau fara rezerve psd-isti si aur-isti este scuzabil A fost ca o adunare propagandista de parid unde lumea ,, se ridea ,, cu foc
  • adyyon adyyon
    Pe cînd vesta cu dinamită să aruncați în aer "inculții", "retrograzii", etc?!? Căci, la ce reacții au stîrnit cei de la Vacanța Mare... Nu mai trăim într-o țară liberă?!?
  • Marinarul din Loch Ness Marinarul din Loch Ness
    "Să dea domnul să se introducă cenzura. Există in toate țările civilizare.Sunt marinar și știu, am fost pe acolo".

    De curiozitate, când ai fost tu "pe acolo" şi ai studiat raportarea ţărilor civilizate la cenzură, te-ai dus la seminariile respective înainte sau după ce ai dat o raită prin cârciumile din port?
  • Eliott Ness Eliott Ness
    Să dea domnul să se introducă cenzura. Există in toate țările civilizare.Sunt marinar și știu, am fost pe acolo. Nu poți să mănânci *** cu gura plină și să nu ai indigestie.Asta a făcut conducerea TVR de anul nou. Plus parandaratul la banii aruncați.
  • Mile Mile
    Simplu majoritatea numeste conducerea
  • Ionut Ionut
    Ce vă mai place să vă dați drept mironosițe, cu sufletul in Rai dar cu mâna pe p**ă. Ați uitat când vă prăpădeați de râs la spectacolele Vacanța Mare sau când erau la Pro TV și se uitau aproape 5 milioane la ei ?!? Ar trebui să vă ingrijorați că Dani Mocanu face 20 de milioane de vizualizări pe YouTube într-o săptămână.
  • Mihai Mihai
    Dacă nu glumeau pe seama lui Iohannis nu era nici o problema. Putem să râdem de moarte, de biserică, de toți politicienii, de Dumnezeu, de olteni, de.... ce să mai, de ORICINE dar dacă au făcut o glumă despre Iohannis au luat foc.

    Nu am văzut programul până când reacțiile ăstora nu m-au făcut curios. Hmmmm... Nu a fost excepțional dar nici ce zic ăștia.
    Vai, ce să spun? au făcut o glumă cu olteni. "Discriminare" au strigat ăia care mai ieri ziceau ca M#*** e opțiune politică.

    PNL și USR vor cenzura și să pună mâna pe tot! Nu îți place? Schimbi canalul! E plătit TVR din taxe? Da, dar și din taxele ălora care nu cred în covid și a celor care mai au simțul umorului.

    Dacă știam că votând ca să scap de PSD vin ăștia care sunt mai rai, mai obtuzi și mai hoți mai bine îmi băgam...
  • Uniunea Saltimbancilor din România Uniunea Saltimbancilor din România
    @Paco - Un comentariu excelent, la care subscriu şi eu. Nu am văzut din programul de Revelion decât concertul Queen de la un post pe care altfel nu-l am la inimă, Digi, dar nu mă apuc acum să-i iau peste picior pe cei care s-au uitat la Vacanţa Mare, la Negru sau la mai ştiu eu ce.

    Apropo, concertul Queen a avut loc la Budapesta, prin 86-87, în timp ce la noi era Coreea de Nord în variantă europeană şi n-aveai voie nici măcar să deţii discuri sau casete cu muzică occidentală. Ne îndreptăm cu mare entuziasm spre o variantă "upgradată", tehnologizată, de comunism 2.0, iar cenzura de pe vremuri o să fie o nimica toată faţă de ce ne aşteaptă în nou rai socialist.
  • Andrei Andrei
    @Dragos,problema e că nu e vorba deloc despre pandemie.Eu nu minimizes efectele virusului pentru că de asta s-a ocupat Guvernul în frunte cu Iohannis timp de un an de zile prin acțiunile haotice care nu au făcut altceva decât să decredibilizeze virusul și efectele lui.Problema e că în cazul atacului la TVR nu e deloc despre pandemie.Este strict politică!La 4.000 de teste pe zi nu poți să urli continuu și peste tot că e rău cu virusul ăsta și să ataci
    TVR că instigă la nerepectarea regulilor când de la Sf.Andrei totul e simplă politică.Nimeni nu s-a mai ocupat de vreo pandemie de la Sf.Andrei.Nici măcar la nivel declarativ ca în guvernul Orban.Acum dau vina pe scepticii care pun întrebări despre vaccin(diferiți de scepticii 5G și "Bill Geiț").
  • Oare? Oare?
    A fost un program chiar decent.... ***. L-am vazut in reluare, luni ... dar totul a fost chiar distrativ.
  • Popa Popa
    Ar trebui sa exista mai multa fermitate in media romaneasca impotriva acestor politicieni care abereaza. Azi e TVR, maine e Pagina de Media. Liberatea de exprimare trebuie sa primeze, indiferent cui nu ii place asta, e dreptul meu sa ma uit sau nu.

Trimite un comentariu

sus