Skip to main content

Despre Revelionul TVR, cu Vacanţa mare: „Un show de prost gust”- Iulian Bulai, şeful comisiei mass-media din Parlament

 
Despre Revelionul TVR, cu Vacanţa mare: „Un show de prost gust”- Iulian Bulai, şeful comisiei mass-media din Parlament

Val de reacţii, după Revelionul cu Vacanţa Mare de la TVR 1. După criticile Dorinei Rusu (membră CNA), a reacţionat şi Iulian Bulai, preşedintele Comisiei de Cultura si Mass Media din Camera Deputatilor.

Publicitate

Acesta cataloghează emisiunea dată de TVR 1 în noaptea dintre ani drept un „show de prost gust”, potrivit unei opinii de pe Facebook.

Mai mult, în urmă cu puţin timp, Bulai a anunţat că marţi se va întâlni cu Monica Gubernat, şefa CNA. Discuţia va fi despre comunicarea şi informaţiile publice care distorsionează mesajele din partea autorităţilor, spune parlamentarul.

Despre viitorul TVR, acesta mai spune:

„TVR trebuie să fie reformat sau să fie desfiinţat. Alte opţiuni nu avem.”

Nu este singurul care a criticat emisiunea, pentru care a postul public a scos din buzunar 50.000 de euro. Dorina Rusu, membră CNA, a caracterizat programul drept un „spectacol grotesc”.

Pe de altă parte, Iulian Bulai a lăudat programul de la TVR 2, cu Fuego:

„Am apreciat mai mult prezenţa lui Fuego la TVR2 - apropo cu o producţie mult mai ieftină decât producţia stand up-ul platit enorm la TVR1”, notează acesta.

Membru din CA-ul TVR: „S-a umplut paharul”

Pe lângă Dorina Rusu şi Iulian Bulai, a reacţionat şi un membru din CA-ul TVR. Momentul cu Vacanţa Mare de la Revelion se adaugă unei lungi liste cu lucruri pe care o parte din CA le reproşează şi pentru care se cere demisia sau demiterea Doinei Gradea, şefa TVR.

Sorin Ilieşiu, numit de PSD în CA-ul TVR, spune într-un mesaj pentru colegi:

„Cu scandalul „Garcea şi Leana lu Pârţag la Revelionul TVR-1” s-a umplut paharul! DEMISIA, doamnă PDG Doina Gradea!”, a scris Ilieşiu.

TVR, contract de 50.000 de euro pentru revelionul cu Vacanţa Mare

Paginademedia.ro a scris în EXCLUSIVITATE în urmă cu două săptămâni despre revelionul programat de TVR. Potrivit documentelor, înţelegerile cu Vacanţa Mare însumau aproape 50.000 de euro.

Contactat de Paginademedia.ro, Mugur Mihăescu a declarat că propunerea pentru Revelion a venit din partea TVR şi că programul a fost filmat în pub-ul din Centrul Vechi, la St Patrick. Despre valoarea contractului: „a fost o negociere, cât am considerat că este valoarea noastră pe piaţă.”

Mihăescu a primit printr-un contract de drepturi de autor, potrivit documentelor consultate de Paginademedia.ro, 52.000 de lei brut (adică 10.700 de euro).

Pe de altă parte, Pietreanu a ajuns la o înţelegere cu TVR, un contract separat de Mugur Mihăescu, pentru 53.000 de lei brut (aproape 11.000 de euro).


Citeşte şi: Un membru CNA critică Revelionul de la TVR 1, cu Vacanţa Mare: „Televiziunea publică a oferit un spectacol grotesc”


CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV. Cât costă Revelionul TVR cu Mugur Mihăescu şi Vacanţa Mare? Câteva zeci de mii de euro. Contractele, detaliat


CITEŞTE ŞI: Audienţe Revelion 2020


CITEŞTE ŞI: AUDIENŢE. Pe pe post erau românii la miezul nopţii? Aproape trei milioane pe Antena 1


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Issabela Issabela
    @Andrei...nu vor să cumpere TVR pentru propaganda.Aia o fac online unde prinde mai bine.Vor doar să împartă funcții la ei care au dat 20 de mii prin campanii sau celor care l-au lăudat frenetic pe tovarășu.
  • Dragos Dragos
    Andrei, mirosi a psd-ist de la o posta. Libertatea de expresie are si ea limitele ei, ca doar nu te apuci sa injuri in numele libertatii de exprimare. Nu e normal ca in vreme de pandemie, TVR-ul sa se puna contra, tocmai pentru ca e platita de toti romanii, nu numai de psd-isti. Daca nu crezi in virus, nu inseamna ca el nu exista, dar deja m-am saturat sa dau explicatii despre asta. Multi nu cred pana nu li se intampla lor sa dea nas in nas cu boala, iar Garcea are doar interese comerciale pentru care scrie asemenea texte, nu inseamna ca TVR-ul trebuie sa fie iresponsabila.
  • Paco Paco
    Interesant e ca dupa 20 de ani TVR1 a ajuns pe locul 5 la rating, deci popoul a gustat showul. Restul e cancan. Nu mai înțeleg nimic. Cum mai poți să critici China pentru dispariția patronului AliBaba dintr-un show televizat pentru că a criticat conducerea Chinei și în același timp să afirmi că trebuie întrunit Parlamentul țării care să schimbe conducerea TVR pentru că l-a parodiat pe dulapul inutil de la Kotroceni și pe șeful țării care întâmplător este și șeful BNR? Chiar nu realizează acești indivizi că noi suntem cei răi și nu China? Pentru că noi suntem și ipocriți pe deasupra afirmând că am fi democratici... Cum poti sa plangi dupa jurnalismul extrem practicat de Charlie Hebdo, dar sa fii ultra exigent cu alde Garcea?
    Normal, nemții nu au umor, românii da. Șleahta de jurnaliși corupți din media românească este vizibilă, sunt cei care unde este pamflet văd critica statului așa cum demult și securitatea vedea peste tot că Ceaușescu este criticat. Domnul Iohannis Werner are însă un orgoliu și o sete de putere mult mai mare decât dictatorul comunist. Vacanța Mare este un grup care încă din anii 90 a criticat partidele politice și puterea indiferent de culoarea ei, începând cu Iliescu, Constantinescu, Radu Vasile, Victor Ciorbea și tot restul. Nu li se poate imputa absolut nimic. Un program de divertisment rămâne un program de divertisment. Dar în curând șleahta de ***, marxiști și *** din presă, vasali Bruxellesului, vor încerca să schimbe sensul absolut pentru majoritatea termenilor cunoscuți nouă și despre care știm foarte bine ce înseamnă. Emisiunea nu a fost urâtă, din contră, a fost frumoasă, plină de un umor care nu a mai existat demult la TV în România. Iohannis și oricine poate fi ironizat. Se poate tăia ceapă în fundul gol pe un tablou cu Iisus deci dar nu se poate lua în derâdere ceea ce face trădătorul de la Cotroceni. România se află la intrarea în cârciuma numită comunism, să nu aveți nicio îndoială în această privință, stimați domni. Atunci era evident, acum pentru unii nu este pentru că sistemul din ultimii 30 de ani a avut grijă să îi îmbete pe tineri cu utopii și idealuri care nu au niciun fundamentent. Iar domnul Bulai de la USRPLUS nu are de fapt ce să ne spună, acest domn satanist care ne spunea anul trecut că Iisus a fost un copil trist născut din nu știu ce motiv, pe Facebook.
  • Stefan Stefan
    Cum sa-l dai pe Garcea de revelion??? CUM???? :)))))
    Astia de la TVR pe ce lume traiesc?
    Stiti cine mai lipsea de la revelionul TVR? Cornel Nistorescu :)))))
  • Miu Miu Miu Miu
    Ce s-a întâmplat mai exact de a iesit atâta scandal?Nu m am uitat la acel program...
  • Livia Pila Livia Pila
    @Andrei Ești un plagiator. Îl plagiezi pe Cristoiu. Dorina Rusu nu e numita de președinte. Iohannis a numit - o pe CHRISTEL UNGAR.
  • Livia Pila Livia Pila
    Am pronosticat dezastrul care îl depășește pe cel al lui Everac din 1994. Gradea, Dirvariu, Liță, Tompea, partea din CA fidela Gradenei (sinistra Vornicu, Blebea, Ivașcu, oportunista Ungar-Topescu)trebuie sa plătească. Sa fie goniți din TVR. DNA TREBUIE SA INTRE PE FIR. NU AJUNGE. SE IMPUN SHIMBARI LEGISLATIVE. Astfel sa fie prevenita apariția altor monștri de tipul Gradea, Dirvariu, Tompea, Vornicu, Radu _Bre. RUȘINE PENTRU LAȘITATE CHRISTEL UNGAR! Rușine Vornicu _Shalit!
  • didi didi
    eu nu inteleg cum intelegerile cu vacanta mare insumau 50 de mii, daca mugur a luat 11 mii si pietreanu tot 11 mii? cine a bagat restul pana la 50 de mii in buzunar? si de ce zice bulai ca revelionul tvr1 a fost 140 de mii? asta inseamna ca pentru tvr 2 s-au cheltuit alti bani???? incredibil... care e suma exacta si pe ce s-au dat banii?
  • Andrei Andrei
    Bulai:"Iisus provine dintr-o familie ciudată, cu o mamă surogat şi un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea"(Google)

    Bulai:""Discuție cu mama acum 30 de ani. Aveam 2 ani și jumătate:
    - Mamă, o să vină și la noi minerii?
    - Nu, mamă, nu ajung ei până aici.
    - Nea Nicu e miner, mamă. Merge și el acolo?
    - Nu. Că el nu e cu Iliescu. Familia noastră nu e cu comuniștii."(Google)

    -------

    Nu avea USR o marionetă mai credibilă care să mimeze un atac mai credibil la adresa TVR?Oricum de ce mai are nevoie alianța de dreapta nevoie de televiziune de propagandă când au Pro Tv,Realitatea,Digi și B1?
  • Abi Abi
    Și mie mi s-a părut un program de prost gust, am urmărit 30 de minute din emisiune dar ma dezamăgit, Tvr de aceasta data ai dat greș.
  • Andrei Andrei
    O încercare clară de preluare a televiziunii publice de actuala putere.Nu e deloc despre pandemie.Nu e nici măcar despre Revelion.Revelionul e doar poarta de atac prin care Dorina Rusu(numita la CNA de Iohannis)va deveni președintele TVR.În toată lumea s-a făcut mișto de pandemie(inclusiv pe serviciile de streaming).Asta că s-a făcut "bășcălie" nu se susține.Merge doar la votanții USR care cică sunt tineri.Deci folosesc internetul.Deci văd că efectiv în toată lumea se fac astfel de lucruri.Mai puțin în Coreea de Nord.Caracatiță uriașă urmează să se înfructe din premiul pierzătorilor alegerilor și urmează o nouă rundă de ciolăneală pe funcții în SRTV.

Trimite un comentariu

sus