Skip to main content

Ce revenire! Robert Turcescu, ziaristul care s-a deconspirat în direct, înapoi în presă. La EVZ

 
Foto | Inquam Photos - Octav Ganea
Foto | Inquam Photos - Octav Ganea

Ce revenire! După ce nu a mai prins loc în Parlament, Robert Turcescu se întoarce în presă. Se întâmplă la aproximativ şapte ani de când a recunoscut că a fost ofiţer acoperit.

Publicitate

El va coordona publicaţia Evenimentul Zilei, potrivit unui material publicat de Capital.ro (publicaţie din acelaşi grup cu EVZ). Va avea şi o emisiune video, în cadrul proiectului EVZ TV.

Cu toate acestea, articolul semnat de Valentin Vioreanu (redactor-şef Capital) nu menţionează nimic despre episodul din 2014, când Turcescu (realizator B1 TV la vremea respectivă) a declarat că a fost locotenent colonel sub acoperire.


Vezi ştirea de pe Capital, AICI


Deputat în ultimii patru ani. Candidat la Primăria Bucureşti

Robert Turcescu a intrat în politică la un an şi jumătate de la autodenunţul făcut în direct la postul B1. După episodul din 2014, Turcescu a lucrat pentru o perioadă la EVZ (în 2015).

Apoi, la alegerile locale din 2016, a candidat la Primăria Bucureşti din partea Partidului Mişcarea Populară (PMP). A fost ales vicepreşedinte al PMP şi a fost desemnat preşedinte interimar al PMP Bucureşti.

Turcescu a fost deputat de Constanţa, în legislatura 2016-2020 tot din partea PMP.

Turcescu în presă, pe scurt

Robert Turcescu a fost realizator al emisiunii radio România în direct şi al talk-show-ului 100%. A publicat articole în Dilema şi Dilema veche. A fost moderatorul emisiunii politice Sub semnul întrebării, difuzată pe postul B1 TV.

La Evenimentul zilei, a mai lucrat în perioada 1997-2003.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • livia pilă livia pilă
    Doamne, ce fel de om poate să fie acest Turcescu încât să accepte sa facă figuratie pe lângă Mirel Curea? Saracul!
  • ProPatria ProPatria
    Să fii omul turnatorului Petrov după ce ai fost al infractoruluilui Vântu, apoi să devii coleg cu turnatorul Coroiu și cu infractorul Andronic, mda, e un destin impecabil pt lt col Robert Nicolae Turcescu. Apropo, nici macar nu e coordonator EvZ, ci un fel de sefulet, alaturi de Mirel Curea, al emisiunilor facute in parteneriat cu Gold FM. Un radio re-nascut mort in care-si face mendrele Cozmin Horea Gușă crezând, ca și ailalți falimentatori de credibilitate, ca mai înseamnă ceva în media, că mai poate păcăli viața.
  • Makedon Makedon
    Cum sa mai faci presa cand te-ai dat singur de gol ca ai facut jocurile pentru Base cand erai jurnalist, apoi ai devenit politician si apoi te intorci in presa? Nu mai merge. Bila neagra si Rusinica, domnule afacerist!
  • Livia Pila Livia Pila
    Colonelul Turcescu trăiește cu iluzia ca ne mai poate duce de nas Și unde? La Evz????!!!!
  • mihai mihai
    Ce ofiter a fost asta? inainte de a discuta de ofiterii aia sa-i zburam pe ofiterii partidelor,ei se vad seara de seara la tv
  • Ncikro Ncikro
    Sa traiti, don colonel!
  • sorina pinte sorina pinte
    Si Robert e un băiet cu principii! E o mindrie să fii salariatul lui Andronic si coleg cu Mirel Curea.
  • Mos Dan Mos Dan
    Un fel de Marius Tuca. Nu merge sa te intorci. Ai pierdut trenul. Se pare ca Denise Rifai are un succes mare. Nu stiu cifrele pentru ca nu le tin minte, dar toti cunoscutii mei vorbesc despre ea.

Trimite un comentariu

sus