Skip to main content

Revista Auto Bild are un nou publisher. Nu mai este editată de Ringier

 
Revista Auto Bild are un nou publisher. Nu mai este editată de Ringier

Publicaţia Auto Bild România nu mai este editată de Ringier, firma care deţine ziarele Libertatea şi Gazeta Sporturilor, după 9 ani. Licenţa Revistei a trecut în portofoliul companiei Audienţă Generală AG SRL de la începutul lunii ianuarie.

Publicitate

Cine este noul publisher al revistei? Ne-a explicat chiar Sebastian Toma, redactorul-şef al revistei Auto-Bild:

„Audienţă Generală SRL este un publisher specializat în construcţii, au peste 15 ani de experienţă în editarea publiciaţiilor specializate în acest domeniu. Este o firmă românească şi de aceea am dorit să facem acest parteneriat. Contractul e făcut pe mai mulţi ani.”

Prima ediţie din 2021 va apărea pe 11 februarie. Noutatea ar fi că revista nu mai apare de două ori, ci o dată pe lună.

Despre noutăţile revistei din 2021 ne-a explicat redactorul-şef Toma:

„Ediţia din print va apărea pe 11 februarie şi începând cu aceasta va fi una lunară, ca să putem să facem mai multe proiecte şi articole mai elaborate.

Anul trecut am avut o scurtă oprire din cauza pandemiei, când a început starea de urgenţă. Ne-am oprit la numărul 6 al revistei, pe 19 martie. Numărul 7 a fost exclusiv online, apoi am revenit în mai cu numărul 8. Iar începând cu numărul 8 şi până la numărul 24 am avut apariţii neîntrerupte o dată la două săptămâni. Diferenţa în 2021 este că vom apărea doar o dată, tot joia. Prima joi a fiecărei luni.

Vreau să le mulţumesc în mod special colegilor mei şi celor care au avut încredere în mine să facem acest pas. Acum suntem în lucru şi concentraţi pe următorul număr al revistei.”

De compania Audienţă Generală se ocupă Cornelia Rotaru, care este şi director general al revistei Auto Bild. Conform profilului de LinkedIn, Rotaru a fost PR&Communication Assistant la Flamingo Computers (din 2002 până în 2004), asistent executiv şi manager general la ATDI Est Romania (din 2004 până în 2006), iar în prezent, pe lângă funcţia pe care o ocupă la Audienţă Generală, este director executiv la Maz Truck&Bus SRL şi la United Patterns Agency.

CITEŞTE ŞI: Revista Auto Bild a trecut de la Edipresse la Ringier

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus