Skip to main content

Românii au talent şi... LUNEA. Show-ul va fi de două ori pe săptămână

 
Foto | Pro TV
Foto | Pro TV

Românii au talent şi... lunea. Pe lângă ziua tradiţională, vineri, show-ul Pro TV va fi difuzat şi în zilele de luni.

Publicitate

Anunţul postului de televiziune vine în contextul în care deja se ştia că sezonul 11 din Românii au talent va avea două ediţii pe săptămână, după cum şi Paginademedia.ro a anunţat AICI.

Talent show-ul va debuta pe 5 februarie, de la ora 20:30.

Sezonul cu numărul 11 vine şi cu o schimbare în juriu: Alexandra Dinu îl înlocuişte pe Mihai Petre, după cum şi Paginademedia.ro a scris în luna octombrie a anului trecut.

Alexandra Dinu este actriţă şi fostă prezentatoare şi producătoare ProMotor îi va lua locul în show.

Astfel, va sta la masa juriului alături de Andi Moisescu, Andra şi Florin Călinescu.


Citeşte şi: Ce schimbare! Vom avea două zile de Românii au talent. Ştim doar una dintre ele


În ultimii ani, Pro TV a avut în serile de luni serialul românesc Vlad. Despre pelicula cu Adi Nartea în rol principal nu se cunosc momentan detalii.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anonim anonim
    ma bucur ca numai este mihai petre! ce bine! el era ca un dictator! nu incuraja talentul! ala nu e bun! ala nu e bun! si atunci ce mai cauta in emisiunea asta? asta nu inteleg pricep! dar viziunea asta a lui nu e de astazi! de ieri de alaltaieri! asa ca ma bucur ca numai este! e perfect acum! acum nu va mai trebui nimeni sa spuna zica ca ala nu e bun! de aia emisiunea aceasta se numeste romanii au talent! tocmai sa incurajezi talentul! asa zici spui ca ala nu e bun! ala nu e bun! unde ajungem!? dar parerea mea ar fi ca lui mihai petre sa i se explice cum si de ce a fost schimbat! poate nu intelege pricepe! el crede ca romanii au talent e dansez pentru tine mai nou! mda! sa fie sanatos si cale batuta eu nu il regret!
  • Sabina Sabina
    Sef sub acoperire din 9 februarie
  • Lingurita Lingurita
    Se explica de ce nu a anuntat Antenuta grila pana acum. Asteapta sa vada ce face Pro TV. Cum programeaza emisiunile, serialele. Sa poata sa isi faca si ei grila TV, sa prinda locul 1 in audiente... Fricosii.
  • Lingurita Lingurita
    O sa ii copiez pe postacii "Mile", mile" si alti antenisti cap seci. Cum ziceau ei de Talentati: "Sa speram ca Talentosii vor scadea la bataie cu Survivor".
    Asa zic si eu acum. "Sa speram ca Bucatarii vor scadea la bataie cu Talentosii".
    Hi hi hi hi !
  • Lingurita Lingurita
    Si care e problema ta Dj ? Lasa ca e bine ca avem 2 zile pe saptamana. Multi comentau pe facebook-ul emisiunii ca o zi pe saptamana e putin. Ca trebuie sa astepte lumea alte 7 zile.
    Cum, Chefii au avut mult mai multe editii ? Pai simplu, tai din ele, aratati doar ce e important. Adica doar cand concurentii pregatesc preparate. Nu ma intereseaza cum injura cei 3 chefi, ce fac ei in platou, ce fac ei in spatele camerelor.
    Asa ca nu tine scuza ta postacule. Zic la fel ca tine, cum ai zis tu de Pro TV. Asa e si Antenuta ta postacule: "acum din lipsa de producții si însetați de bani au pus 2 zile pe săptămână".
  • Lingurita Lingurita
    iroase a disperare la ProTV, după o toamnă în care a fost bătut de Antena1 în prime-time, acum vor cu orice preț să fie pe 1.
    Astfel încât au băgat Romanii au talent luni și vineri, Las Fierbinți marți-miercuri-joi.

    Te referi la pensionari sau la ce Iuli ? Ca, pe comercial, toamna trecuta, Antenuta lider luni, marti si miercuri. Deci 3 zile din 7. Pro TV lider 4 zile din 7. Lasa ca e bine cu emisiunea luni. Sa mai scada bucatarii.
  • Dj Dj
    Nu stiu cata minte pot avea unii
    Cum să-mi spui tu mia:"Dar chefii de ce sunt 3 zile pe săptămână"
    Pai dragii mei,chefi la cuțite este o emisiune de durată
    Au băgat 3 zile pe săptămână nu pentru ca voiau sa fie lideri mereu ,au băgat deoarece sezonul 8 a avut mult mai mult mai multe audiții si mult mai multe batle-uri
    Daca o țineau doar 2 zile ,debea acum se termina emisiunea
    Spre deosebire de RAT care a stat 10 ani cu o singură zi pe saptamana si a fost bine si acum din lipsa de producții si însetați de bani au pus 2 zile pe săptămână
    Eu zic ca mai bine ai o singura zi in care esti lider si faci un record,decât 2 si una mediocră
    Si pot sa pun pariu ca luni vor difuza numai numere de caterincă si amuzament
  • Andrei Andrei
    Mda, cam asta inseamna sa stai cu capul in Excel si sa nu ai viziune. Din pacate de cand au venit strainii nu au facut nici macar o productie care sa reziste si sa fie in top, iar acum se apuca de dat la gioale si la cea mai buna mostenire a lor!
  • Allex Allex
    V-am spus și eu în urmă cu ceva vreme că demnitatea a dispărut din oferta posturilor de la noi! Nimeni nu mai are răbdare, sau poate nu mai au capacitatea să "crească mari" noi formate. E previzibil că vineri RGT va fi lider detașat, iar lunea probabil va fi de asemenea lider, dar cu cifre mult mai mici. Nu este însă exclus ca în anumite ocazii să fie chiar învins de Chefi, mai ales în perioada audițiilor emisiunii culinare.
  • Expertul Expertul
    Toate televiziunile din top 3 sunt disperate! ProTV difuzeaza doua zile Romanii au talent, antena 1 trei zile chefi la cutite, iar Kanal d patru zile Survivor. Am dat aceasta info inca de saptamana trecuta, dar am sperat pana in ultima clipa sa nu se confirme! Expertul
    19.01.2021 @ 14:50
    Mi-a soptit cineva ca Romanii au talent va fi difuzat lunea la bataie cu chefi la cutite, dar sper ca aceasta info sa nu se confirme. Nu castigi nimic daca bati chefi la cutite, iar sambata, cazi pe pozitia a treia.
  • Puya Puya
    După mutarea asta vor avea de pierdut
    Adică unde e farmecul?
    Vezi vineri si peste 3 zile iar??
  • Sabina Sabina
    Stie cineva daca Las Fierbinti va fi difuzat de 3 ori pe saptamana?
  • Marian Marian
    O prostie sa bagi lunea RAT expertul are dreptate , lasi sambata descoperita , Iuli deja fac promo la TCDU,
  • Iuli Iuli
    Antena1 de frică or să bage Burlacul lunea
    Chefi la cuțite - marți-miercuri-joi
    Adela-joi după Chefi la cuțite
    Film/animație-vineri
    Te cunosc de undeva-sâmbătă
    iUmor-duminică
  • constantin cozma constantin cozma
    Sigur o sa fie si sezonul 4 din vlad, probabil in toamna. Avand in vedere ca in bulgaria merge f bine. Plus ca trebuie sa se termine cu un deznodamant, sezonul 3 s-a terminat ca in aer .

Trimite un comentariu

sus