Skip to main content

Simona Halep, debut în 2021. Digi Sport transmite două turnee din Australia

 
Foto: Gazeta Sporturilor
Foto: Gazeta Sporturilor

Simona Halep va debuta într-un turneu oficial săptămâna viitoare, în Australia. Postul Digi Sport va transmite două competiţii WTA de la Melbourne, la care va lua parte Halep, dar şi alte românce.

Publicitate

Cele două turnee sunt WTA 500 de la Melbourne: Yarra Valley Classic şi Gippsland Trophy, în perioada 31 ianuarie - 6 februarie. Transmisiunile încep pe 31 ianuarie, de la ora 2:00, ora României, pe Digi Sport 2 şi Digi Sport 4.

Simona Halep şi Irina Begu se află pe acelaşi tablou, la Gippsland Trophy, alături de alte două românce: Patricia Ţig şi Mihaela Buzărnescu. Cap de serie numărul 1 este Simona Halep, urmată de Naomi Osaka şi Elina Svitolina pe lista favoritelor la titlu.

La Yara Valley Classic, o singură româncă a ajuns pe tabloul principal: Ana Bogdan. În cadrul acestei competiţii, lista favoritelor este deschisă de numărul 1 mondial, Ashleigh Barty, care participă pentru prima dată laun turneu WTA, din februarie 2020. A doua favorită este Sofia Kenin. Alte nume importante prezente la startul întrecerii sunt: Serena Williams, Karolina Pliskova, Petra Kvitova şi Garbine Muguruza.

În cadrul celor două turnee regiuni din statul Victoria vor participa 47 dintre cele mai bune 50 de jucătoare de tenis din lume. Yarra Valley Classic şi Gippsland Trophy sunt de categorie WTA 500, fiind dotate fiecare cu premii în valoare de 565.000 de dolari. Competiţiile din Australia se vor desfăşura cu spectatori în tribune.

De asemenea, cele două competiţii vor fi prefaţate în emisiunea „Aşii Tenisului” sâmbătă, pe 30 ianuarie, de la ora 16:15.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mile Mile
    Exact , unde e consiliul discriminării huo
  • DODO DODO
    si cine nu e la digi ce vede ? este normal ca intrecerile sportive cu romani sa fie date numai televiziunilor cu acoperire generala altfel suna a discriminare

Trimite un comentariu

sus