Skip to main content

La revedere, Paramount! Bun venit, TeenNick! S-a lansat noul post pentru adolescenţi, care înlocuieşte Paramount

 
La revedere, Paramount! Bun venit, TeenNick! S-a lansat noul post pentru adolescenţi, care înlocuieşte Paramount

La revedere, Paramount! Bun venit, TeenNick! S-a lansat o nouă televiziune pentru adolescenţi, în România, care înlocuieşte postul Parmount.

Publicitate

TeenNick face parte din portofoliul ViacomCBS şi are în grilă seriale de acţiune, comedie şi dramă, produse de Nickelodeon.

Printre show-urile difuzate se numără: iCarly, Sam şi Cat, Big Time Rush, Bobocii, Hunter Street, Bella şi Buldogii sau Totul şi ceva mai mult, printre altele.

Reamintim că închiderea postului de filme Paramount, lansat în 2014 în ţara noastră, a fost anunţată încă din luna decembrie. Filmele se vor putea urmări în continuare pe Comedy Central, post deţinut de compania Viacom.

O parte din grila TeenNick

  • „Totul şi ceva mai mult” (sâmbătă-duminică, la 13.10) îi prezintă pe cei mai amuzanţi copii din cel mai hazliu show din America, cu o distribuţie nouă.
  • Serialul „iCarly” (luni-vineri, de la 17.30) spune povestea adolescentei Carly, care îşi produce propriul show online împreună cu prietenii ei: Freddie, Sam şi Gibby. Emisiunea sa este transmisă dintr-un studio pe care Carly l-a construit chiar în apartamentul ei.
  • „Sam şi Cat” (luni-duminică, de la19:00) le are în centru pe Sam Puckett şi Cat Valentine, două tinere care, după o serie de evenimente comice şi bizare, ajung să locuiască împreună în Los Angeles. Fără mijloace de supravieţuire, fetele decid să se angajeze ca dădace.
  • „Big Time Rush” (luni-duminică la 18:15) vorbeşte despre patru tineri jucători de hockey, Kendall, Logan, James şi Carlos, selectaţi pentru a forma o trupă de băieţi. Kendall este de acord, cu condiţia ca prietenii lui şi familia lui să-l însoţească în Los Angeles.
  • În „Bobocii” (luni-vineri la 16:00), avem ocazia să o cunoaştem pe Silvia, care nu se pricepe deloc la jocuri video. Ea nu are idee în ce se bagă când decide să-şi ajute fratele să participe la un turneu eSports.
  • „Familia Hunter” (luni-duminică de la 14:35) urmăreşte dispariţia domnului şi doamnei Hunter şi efortul celor cinci copii adoptivi de a dezlega misterul, în timp ce păstrează aparenţele că totul este în regulă.
  • Visul majoretei Bella se împlineşte când i se dă şansa de a intra în echipa de fotbal a şcolii. Băieţii din echipă fac tot ceea ce pot pentru a o convinge să renunţe, dar Bella este puternică şi luptă pentru visul ei. Serialul „Bella şi Buldogii” poate fi urmărit de luni până duminică de la 21.15.

GALERIE FOTO


Citeşte şi: Televiziunea Paramount Channel se închide în România. Filmele trec pe Comedy Central


Citeşte şi: Se lansează un nou post TV, în locul Paramount care se închide de la anul. Pentru adolescenţi


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tudosie Alexandru Tudosie Alexandru
    Nu înlocuiește nimic filmele care erau pe Paramont Channel vor fi pe COMEDY Central din 31 ianuarie ora 15:00
  • Lulu Lulu
    Un program pentru ***! Macar , Paramount dădea filme vechi ,da bune!
  • Varanu' Varanu'
    Comedy Central cica inlocuieste Paramount, dar este codat la Vodafone (fost UPC).
  • Mosu Mosu
    Ce telvizor smecher are Bambu. Plateste bine Obae

Trimite un comentariu

sus