Skip to main content

La revedere, Paramount! Bun venit, TeenNick! S-a lansat noul post pentru adolescenți, care înlocuiește Paramount

 
La revedere, Paramount! Bun venit, TeenNick! S-a lansat noul post pentru adolescenți, care înlocuiește Paramount

La revedere, Paramount! Bun venit, TeenNick! S-a lansat o nouă televiziune pentru adolescenți, în România, care înlocuiește postul Parmount. 

TeenNick face parte din portofoliul ViacomCBS și are în grilă seriale de acțiune, comedie și dramă, produse de Nickelodeon.

Publicitate

Printre show-urile difuzate se numără: iCarly, Sam și Cat, Big Time Rush, Bobocii, Hunter Street, Bella și Buldogii sau Totul și ceva mai mult, printre altele. 

Reamintim că închiderea postului de filme Paramount, lansat în 2014 în țara noastră, a fost anunțată încă din luna decembrie. Filmele se vor putea urmări în continuare pe Comedy Central, post deținut de compania Viacom.

O parte din grila TeenNick

  • „Totul și ceva mai mult” (sâmbătă-duminică, la 13.10) îi prezintă pe cei mai amuzanți copii din cel mai hazliu show din America, cu o distribuție nouă.
  • Serialul „iCarly” (luni-vineri, de la 17.30) spune povestea adolescentei Carly, care își produce propriul show online împreună cu prietenii ei: Freddie, Sam și Gibby. Emisiunea sa este transmisă dintr-un studio pe care Carly l-a construit chiar în apartamentul ei.
  • „Sam şi Cat” (luni-duminică, de la19:00) le are în centru pe Sam Puckett și Cat Valentine, două tinere care, după o serie de evenimente comice și bizare, ajung să locuiască împreună în Los Angeles. Fără mijloace de supraviețuire, fetele decid să se angajeze ca dădace.
  • „Big Time Rush” (luni-duminică la 18:15) vorbeşte despre patru tineri jucători de hockey, Kendall, Logan, James şi Carlos, selectați pentru a forma o trupă de băieți. Kendall este de acord, cu condiția ca prietenii lui și familia lui să-l însoțească în Los Angeles.
  • În „Bobocii” (luni-vineri la 16:00), avem ocazia să o cunoaștem pe Silvia, care nu se pricepe deloc la jocuri video. Ea nu are idee în ce se bagă când decide să-și ajute fratele să participe la un turneu eSports.
  • „Familia Hunter” (luni-duminică de la 14:35) urmărește dispariția domnului și doamnei Hunter și efortul celor cinci copii adoptivi de a dezlega misterul, în timp ce păstrează aparențele că totul este în regulă.
  • Visul majoretei Bella se împlinește când i se dă șansa de a intra în echipa de fotbal a școlii. Băieții din echipă fac tot ceea ce pot pentru a o convinge să renunțe, dar Bella este puternică și luptă pentru visul ei. Serialul „Bella și Buldogii” poate fi urmărit de luni până duminică de la 21.15.

GALERIE FOTO


Citește și: Televiziunea Paramount Channel se închide în România. Filmele trec pe Comedy Central


Citește și: Se lansează un nou post TV, în locul Paramount care se închide de la anul. Pentru adolescenți


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu