Skip to main content

FOTO. Time a făcut bilanţul: Trump, de 25 de ori pe coperta revistei în cei patru ani de mandat

 
Foto | Captura din coperta revistei Time din aprilie 2018
Foto | Captura din coperta revistei Time din aprilie 2018

GALERIE FOTO. Revista „Time” a făcut bilanţul: Trump a apărut de 25 de ori pe copertă, în cei patru ani de mandat. A avut 35 de apariţii, în total, pe coperta Time.

Publicitate

Fostul preşedinte SUA se regăseşte pe locul patru în topul preşedinţilor SUA cu cele mai multe apariţii pe coperta Time, arată un material publicat de revistă.

Donald Trump l-a depăşit pe Barack Obama, dar a fost întrecut de nume ca Bill Clinton, Reagan şi Nixon. Acesta din urmă este „campionul”. Richard Nixon a apărut de 55 de ori pe coperta „Time” de-a lungul timpului.


Despre acest subiect a scris şi jurnalista Mona Dîrţu, în Monday Memo


Trump a apărut pentru prima dată pe coperta Time în anul 1989. A fost nevoie să mai treacă 26 de ani pentru ca Trump să apară, din nou, pe copertă. S-a întâmplat în august 2015, când Time l-a prezentat pentru prima dată pe candidatul Donald Trump.

„L-am prezentat pentru prima dată pe candidatul Donald Trump în august 2015, când fotograful Martin Schoeller şi editorul Paul Moakley au adus un vultur viu la Turnul Trump, din New York, pentru un portret.

Vulturul a fost deosebit de animat în timpul şedinţei foto, determinându-l pe Trump să exclame la un moment dat: Iubesc revista Time”, menţionează bilanţul Time.

În timpul campaniei electorale din 2016, Time a produs şapte ediţii cu Trump pe copertă.

Ilustratorul Tim O'Brien a creat o adevărată poveste prin intermediul coperţilor Time:

Ediţii „Time”, cu Trump pe copertă

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • didi didi
    si cam aiai se opreste bilantul. la 35 in total. pariu pe ce vreti voi ca trump nu mai prinde coperta.

Trimite un comentariu

sus