Skip to main content

(P) 3 Idioţi, un altfel de film indian: comedie de colegiu. Pe Bollywood. Una dintre cele mai apreciate producţii indiene

 
(P) 3 Idioţi, un altfel de film indian: comedie de colegiu. Pe Bollywood. Una dintre cele mai apreciate producţii indiene

VIDEO. (P) Una dintre cele mai apreciate producţii indiene, comedia 3 Idioţi, va fi difuzată în România de canalul Bollywood. Este un altfel de film indian, un fel de "comedie de colegiu", evident cu "tuşe" de Bollywood.

Publicitate

3 Idioţi este una dintre cele mai de succes producţii din India. Pe IMDB, are nota 8,4, o notă dată după 345.000 de voturi.

La momentul difuzării (în 2009), şi timp de 4 ani după, 3 Idioţi a stat în fruntea clasamentului cu cele mai mari încasări de box office din istoria filmelor indiene de toate categoriile!

Scenariul, pe scurt: Doi prieteni pleacă în căutarea unui amic pierdut. În drumul lor, vor avea de-a face cu un pariu demult uitat, ceea ce readuce în prim plan trecutul celor trei prieteni la Imperial College of Engineering. Cu multe întâmplări de colegiu, farse făcute profesorilor şi colegilor, cu întorsături de situaţie şi multe altele.

Filmul va fi pe Bollywood în ziua în care canalul aniversează 9 ani de prezenţă în România. Va fi difuzat DUMINICĂ 21 februarie, de la ora 21.

BOLLYWOOD TV. Prezent în peste 3 milioane de case din România, postul este primul canal din Europa în format HD cu tematică indiană. Toate programele postului Bollywood HD sunt prezentate în High Definition, 24 de ore pe zi şi un mix al celor mai interesante filme, seriale, documentare şi show-uri, o selecţie specială pentru publicul din România.

Data de 21 de februarie nu este întâmplătoare. Marchează o mare sărbătoare a culturii şi religiei hinduse: Mahananda Navami, care simbolizează victoria binelui în lupta cu răul, având ca principale personaje mitice pe zeiţa Durga şi demonul Mahishasura.

Filmul are în palmares 63 de premii şi 23 de nominalizări. Câteva:

  • Annual Central European Bollywood Awards, India 2010 - 7 premii şi 2 nominalizări
  • Apsara Film Producers Guild Awards 2011 - premiul special
  • Awards of the International Indian Film Academy 2019 - premiul special
  • Awards of the International Indian Film Academy 2010 - 16 premii şi 6 nominalizări
  • Awards of the Japanese Academy 2014 - nominalizare

GALERIE FOTO. 3 Idioţi în imagini

VIDEO. Câteva fragmente video cu 3 Idioţi



Date tehnice despre film:

Nume original: 3 Idiots

Nume tradus pentru Bollywood România: 3 idioţi

Gen: Comedie, Dramă

Durată: 170 de minute

An apariţie: 2009

Actor principali: Aamir Khan, Madhavan, Mona Singh

Regia: Rajkumar Hirani

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maximilian Luca Maximilian Luca
    L-am văzut și mi-a plăcut! Dar am uitat de ce, ți de-asta vreau să îl revăd!

    Cred că a fost prima oară când am văzut un film făcut pentru publicul anglo-indian, în engleză indiană, dar „all iz vel”!
  • Mitulescu Mitulescu
    Ca și cei de la talentosi

    Talentosii cu mult peste Antenuta ta. Ha ha ha. Sterge pe jos cu postul tau. Antenuta locul 3 comercial 4-5 zile din 7. Dezastru uluitor !
  • Alexx Alexx
    este foarte bun filmul! mi-am pus alarma sa ma uit la el!
  • Mile Mile
    Ca și cei de la talentosi
  • DODO DODO
    ca si cei care isi pierd timpul sa vada asa ceva

Trimite un comentariu

sus