Skip to main content

Antena 1, program special la final de februarie. Finala Mireasa, Neatza şi Chefi la Cuţite

 
Foto: Antena 1
Foto: Antena 1

Antena 1 programează ediţii speciale ale emisiunilor sale, pe finalul lunii februarie. Duminică, 28 februarie, va avea loc finala sezonului 2 „Mireasa”, o ediţie specială „Neatza cu Răzvan şi Dani”, dar şi debutul sezonului 9 „Chefi la Cuţite”.

Publicitate

Programul de duminică debutează de la ora 09:00, cu un nou episod din „Casa Zurli”. De la 10:00 va începe ediţia specială „Neatza”, care este dedicată nunţii la români. Mahala Rai Banda, Maria Cârneci şi magicianul Robert Tudor sunt invitaţii speciali ai ediţiei.

”Se face anul de când astfel de evenimente nu au mai avut loc, aşa că am decis să încheiem luna în care am celebrat dragostea cu o nuntă autentică, în varianta Neatza. Nu vor lipsi naşa cârcotaşa, soacra mică îmbufnată, o mireasă mai obosită decât toţi nuntaşii şi un ginerică din alte tablouri!”, a spus Răzvan Simion.

Miresa, final de sezon duminica

Finala sezonului doi „Mireasa” va avea loc duminică, de la ora 16:00. A fost primul sezon cu Simona Gherghe în postura de moderator.

“Aştept cu mare nerăbdare finala de duminică, de la ora 16.00. Sunt convinsă că va fi o gală extrem de emotionantă, mai ales pentru cuplurile care au ajuns până aici. Unii dintre ei sunt în casa Mireasa de 6 luni, şi-au cunoscut aici jumătatea şi sunt tare bucuroasă că le voi fi alături, într-un moment atât de important: marele DA, în faţa ofiţerului stării civile.

Îmi vor lipsi concurenţii, dar abia aştept săînceapă sezonul al treilea, cu noi provocări şi alţi tineri curajoşi, care abia aşteaptă să intre în Casa Mireasa, în căutarea iubirii!”, a declarat Simona Gherghe.

Chefi la Cuţite va debuta cu un nou sezon, cel cu numărul 9. Bontea, Scărlătescu şi Dumitrescu vor fi urmăriţi duminica, lunea şi marţea, după cum a anunţat postul Intact la începutul săptămânii.

De asmenea, cântăreţul Speak va avea o rubrică specială, „Speak @ cuţite”, pe site-ul a1.ro. Detalii, AICI.

CITEŞTE ŞI: Simona Gherghe revine pe sticlă. Tot la Antena 1, dar nu la Acces Direct. Va prezenta un show matrimonial

CITEŞTE ŞI: SCHIMBĂRI. Chefi la cuţite intră pe post duminică. iUmor se mută în altă zi

CITEŞTE ŞI: GALERIE FOTO. Speak, emisiune în online despre Chefi la Cuţite. Primele imagini din sezonul 9

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • regina mireselor e peste la Măruță in Căruța si cei trei care au speriat vestul,ia speriat pe aia de la pro ăsta-toamna

  Peste la pensionari, ca Pro e cu tineretul. Iar ăsta-toamna, Fierbintenii au sters pe jos cu Bucatarii tai (doar 3-4 zile a fost invers). Sa nu uit de meciuri, toate meciurile la bataie cu Bucatarii au invins...
 • decât sa ma uit la niște știri si 2 filme ieftine pe pro si o reluare mai bine ma uit aici

  Nu conteaza. Antenuta ta tot va fi umilita maxima de Pro TV. Pe comercial, stirile peste Neata Adormitilor, iar reluarea Talentosi peste Miresica nimanui. Nunta de ochii lumi, se termina emisiunea, se despart "iubaretii". Poate lideri la pensionari, ca Pro cu tineretul.
  Doar Bucatarii ce o sa fie peste filme antice.
 • mareane , de ce nu a zis asta postac cand era la tine pe post disperati nu

  Si cand erau la Pro TV de ce nu ai laudat postcul postacule ? Erai disperat nu ? Antenuta iar locul 3 aseara. ***
 • super program asa trebuie sa fie o tv adevarata nu mizerii de certuri
 • Gabi da si eu am observat asta,de ce?Nu stiu,copii nu are ca sa zicem ca trebuie sa stea cu ei,iar filmări la alta emisiune sau x factor nu sunt
 • @Gabi te înseli ,Dani e pe post pana la finalul emisiunii,adica 12:00
 • Au programat finala Mireasa duminică ca să fugă de reluarea Românii au talent, dar își vor lua bătaie de la Puterea dragostei
 • @Mia, mulțumesc , este foarte bine daca încep asa repede ,castingul pentru sez 3 a început de anul trecut
 • Posibil să mă înșel, dar din ce am văzut eu, de ceva vreme Dani lipsește în ultima oră de program. Iar acum sunt nevoiți să fie pe post și duminica.
 • EuSuntPro nici chiar, sunt cativa dar nu mulți
  Trebuie sa te uiti la exprimare,la accent,la semne de punctuație si sunt unii cu limbaje diferite deci nu are cum sa fie aceași persoana=)
 • La cât de “mulți” fani are Lanterna 1, probabil e același disperat/disperată ce își tot schimbă numele=))
 • Specialistu,tanti Simona a zis azi in emisunie"Noi pe 6 suntem aici"
  Nu știu ce sa cred?începe asa repede sez 3?Imposibil,cred ca o glumă
  Uite aici:https://youtu.be/oVlivUofIUc
 • Un program foarte bun, stie cineva cand va începe sezonul 3 din Mireasa?

Trimite un comentariu

sus