Skip to main content

Antena 1, program special la final de februarie. Finala Mireasa, Neatza şi Chefi la Cuţite

 
Foto: Antena 1
Foto: Antena 1

Antena 1 programează ediţii speciale ale emisiunilor sale, pe finalul lunii februarie. Duminică, 28 februarie, va avea loc finala sezonului 2 „Mireasa”, o ediţie specială „Neatza cu Răzvan şi Dani”, dar şi debutul sezonului 9 „Chefi la Cuţite”.

Publicitate

Programul de duminică debutează de la ora 09:00, cu un nou episod din „Casa Zurli”. De la 10:00 va începe ediţia specială „Neatza”, care este dedicată nunţii la români. Mahala Rai Banda, Maria Cârneci şi magicianul Robert Tudor sunt invitaţii speciali ai ediţiei.

”Se face anul de când astfel de evenimente nu au mai avut loc, aşa că am decis să încheiem luna în care am celebrat dragostea cu o nuntă autentică, în varianta Neatza. Nu vor lipsi naşa cârcotaşa, soacra mică îmbufnată, o mireasă mai obosită decât toţi nuntaşii şi un ginerică din alte tablouri!”, a spus Răzvan Simion.

Miresa, final de sezon duminica

Finala sezonului doi „Mireasa” va avea loc duminică, de la ora 16:00. A fost primul sezon cu Simona Gherghe în postura de moderator.

“Aştept cu mare nerăbdare finala de duminică, de la ora 16.00. Sunt convinsă că va fi o gală extrem de emotionantă, mai ales pentru cuplurile care au ajuns până aici. Unii dintre ei sunt în casa Mireasa de 6 luni, şi-au cunoscut aici jumătatea şi sunt tare bucuroasă că le voi fi alături, într-un moment atât de important: marele DA, în faţa ofiţerului stării civile.

Îmi vor lipsi concurenţii, dar abia aştept săînceapă sezonul al treilea, cu noi provocări şi alţi tineri curajoşi, care abia aşteaptă să intre în Casa Mireasa, în căutarea iubirii!”, a declarat Simona Gherghe.

Chefi la Cuţite va debuta cu un nou sezon, cel cu numărul 9. Bontea, Scărlătescu şi Dumitrescu vor fi urmăriţi duminica, lunea şi marţea, după cum a anunţat postul Intact la începutul săptămânii.

De asmenea, cântăreţul Speak va avea o rubrică specială, „Speak @ cuţite”, pe site-ul a1.ro. Detalii, AICI.

CITEŞTE ŞI: Simona Gherghe revine pe sticlă. Tot la Antena 1, dar nu la Acces Direct. Va prezenta un show matrimonial

CITEŞTE ŞI: SCHIMBĂRI. Chefi la cuţite intră pe post duminică. iUmor se mută în altă zi

CITEŞTE ŞI: GALERIE FOTO. Speak, emisiune în online despre Chefi la Cuţite. Primele imagini din sezonul 9

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marian Marian
    Simona regina circului are audiente la pensionarele nemaritate doar doar gaseste si ele ceva tanar , cat despre birjari i-au speriat dearece pro a mers prost in toamna cu toata grila sa vedem acum cum va merge , de tras cu ochiul mai bine *** decat antenuta
  • SIMONA SIMONA
    Marian apropo ,regina mireselor e peste la Măruță in Căruța si cei trei care au speriat vestul,ia speriat pe aia de la pro ăsta-toamna
  • SIMONA SIMONA
    Me,Marian cum sa va zic ,decât sa ma uit la niște știri si 2 filme ieftine pe pro si o reluare mai bine ma uit aici
    Hai știe toată lumea ca veti trage si voi puțin mai mult cu ochiul,greșesc?;))
  • mile mile
    mareane , de ce nu a zis asta postac cand era la tine pe post disperati nu
  • Marian Marian
    Da incepe cu doua pupeze continua cu regina circului de mirese si se termina cu cei trei ,,,, care au speriat vestul , Simona pofta buna si vizionare in ceata ,
  • me me
    da, ceva superb Simona:))) postaca
  • SIMONA SIMONA
    Unele dintre cele mai bune programe ale postului, toate in aceași zi
    O ediție specială, o finala si o premieră
    Bravo chiar am la ce ma uita

Trimite un comentariu

sus