Skip to main content

Bilanţ Covid în TVR. Peste 200 de cazuri de la debutul pandemiei: „Respectaţi regulile, în continuare. Valabil şi pentru cei vaccinaţi cu prima doză”

 
Foto | Pexels
Foto | Pexels

Care mai este bilanţul infectărilor cu Covid-19, în TVR? La aproape un an de la declanşarea pandemiei în România, 205 persoane din Televiziunea Publică au fost depistate cu Coronavirus, potrivit unui mesaj intern al TVR obţinut de Paginademedia.ro.

Publicitate

Dintre acestea, 170 au fost depistate în Bucureşti şi 35 la Studiourile Teritoriale.

„Potrivit procedurilor, a fost anunţat medicul de familie şi Cabinetul Medical al instituţiei care au luat măsurile necesare. Persoanele confirmate au avut 362 de contacţi apropiaţi.

Revenim către dumneavoastră cu rugămintea să respectaţi în continuare regulile de protecţie, pentru a vă proteja, dar şi pentru protecţia celor din jurul vostru.

Apelul rămâne valabil şi pentru colegii care au primit deja prima doză de vaccin anti-COVID. La recomandarea medicilor, regulile de protecţie trebuie menţinute şi respectate în condiţiile în care numărul maxim de anticorpi apare la o săptămână după cea de a doua doză de vaccin”, notează oficialii TVR în mesajul către angajaţi.

Postul public de televiziune a făcut public primul caz de Covid-19 din instituţie în luna iulie, iar la începutul lunii octombrie mai mulţi oameni de la secţia Ştiri s-au infectat.

Citeşte şi:


Mesajul TVR pentru angajaţi


Informare COVID- 19. Situaţia la zi – 19.02.2021

Data publicare: 19-02-2021

Vă informăm că de la începutul pandemiei şi până în prezent, 205 de persoane din Televiziunea Publică au fost depistate pozitiv la testul COVID-19 – (170 în Bucureşti şi 35 la Studiourile Teritoriale). Potrivit procedurilor, a fost anunţat medicul de familie şi Cabinetul Medical al instituţiei care au luat măsurile necesare. Persoanele confirmate au avut 362 de contacţi apropiaţi.

Revenim către dumneavoastră cu rugămintea să respectaţi în continuare regulile de protecţie, pentru a vă proteja, dar şi pentru protecţia celor din jurul vostru.

• Purtaţi mască facială, având acoperite atât gura cât şi nasul.
• Păstraţi o distanţă de cel puţin 1,5 - 2 metri între dumneavoastră şi ceilalţi colegi;
• Nu staţi în grupuri mai mari de 3-4 persoane.
• Nu vă atingeţi faţa, gura şi nasul cu mâinile neigienizate;
• Respectaţi cu stricteţe igiena personală (spălatul pe mâini cu apă şi săpun, pentru cel puţin 20 de secunde);
• Măsurarea temperaturii este obligatorie la intrarea în instituţie;

Apelul rămâne valabil şi pentru colegii care au primit deja prima doză de vaccin anti-COVID. La recomandarea medicilor, regulile de protecţie trebuie menţinute şi respectate în condiţiile în care numărul maxim de anticorpi apare la o săptămână după cea de a doua doză de vaccin.

De asemenea, în cazul în care prezentaţi simptome specifice infecţiei cu SARS CoV-2 (creşterea temperaturii peste 37.3, frison, astenie, tuse uscată, pierderea bruscă a gustului şi mirosului), vă rugăm rămâneţi acasă şi anunţaţi imediat medicul de familie şi superiorul ierarhic.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alin Alin
    Se pare ca bolesnita asta se prinde de multi, numai de turnatoarea Pivia Lila nu. Are pielea groasa dupa cum se vede.
  • Mile Mile
    Mai sunt inregistrate 1000 de cazuri de capvid in TVR dar nu sunt raportate.
  • livia pilă livia pilă
    Dar ce grijulie a devenit așa dintr-o dată și peste noapte mamaia Gradea! Se vede că e pe picior de plecare! Hai, du-te , du-te și ia-i cu tine și pe Dârvariu, și pe Tompea, și pe Amza Alina, și pe Nicoleta Gavrilă, si pe cei doi Fulea, și pe Smaranda, și pe Raico, și pe Oana Popescu, și pe Ivascu, și pe Ghitulescu, baiatul lui tata si al PSD-ului, și pe Livia Șerban Iancu, și pe CRIISTACHE!

Trimite un comentariu

sus