Skip to main content

Vlad Voiculescu şi Iulian Bulai, invitaţi într-o nouă emisiune la Radio Clasic. Se vede în online

 
Sursa foto: HEPTA, via Antena3.ro
Sursa foto: HEPTA, via Antena3.ro

Iulian Bulai (şeful comisiei mass-media din Parlament) şi Vlad Voiculescu (Ministrul Sănătăţii) vor fi printre invitaţii unei noi emisiuni de la Radio Clasic.

Publicitate

Noua producţie se numeşte „Audienţe” şi va debuta miercuri, 24 februarie, de la ora 19:00. Emisiunea se va difuza pe paginile de Facebook şi Youtube ale radio-ului.

Care este formatul emisiunii? Ce alţi invitaţi mai vin? Cine moderează?

Jurnalistul Iosif Prodan va fi moderatorul emisiunii „Audienţe”. El a scris cronici de film pentru mai multe publicaţii (docuart.ro, filmreporter.ro, altiasi.ro, revista Cinemap). În prezent dezvoltă o platformă web dedicată filmelor documentare româneşti, dokumentar.ro.

Alături de Iosif Prodan se va afla o invitată permanentă - Manuela Mureşan, consilier în Consiliul General al Municipiului Bucureşti, preşedintele Comisiei de cultură, culte şi educaţie civică, relaţii internaţionale din partea USR şi fost consilier local în Consiliul Local al Sectorului 1, în mandatul 2016-2020.

Prima ediţie nu va avea invitaţi, ci va fi o discuţie între Prodan şi Mureşan despre ultimele evenimente din Consiliul General al Capitalei, începând cu numirea lui Nicuşor Dan şi până în prezent. Emisiunea abordează teme politice sau culturale.

Din a doua ediţie va exista şi un invitat. Jurnalistul Iosif Prodan a declarat pentru Paginademedia.ră că printre invitaţi vor fi Vlad Voiculescu, Ada Solomon (producător de film) şi Iulian Bulai, care vor interveni în direct, în emisiunile viitoare, pentru o discuţie de aproximativ o oră.

Iosif Prodan, moderatorul emisiunii „Audienţe”, pentru Paginademedia.ro:

„E o emisiune care va fi difuzată săptămânal şi la care se adaugă câte un invitat. Prima ediţie va avea un dialog simplu, în doi, în care discutăm despre ce s-a întâmplat în Consiliul General al Capitaliei şi în Primărie în ultimele luni, de când a preluat Nicuşor Dan noul mandat.

De săptămâna viitoare vom avea formatul cu un invitat, de la politicieni precum Vlad Voiculescu, Nicuşor Dan sau Iulian Bulai, până la personalităţi din domeniul cultural precum Ada Solomon.

Emisiunea va fi video şi se va difuza pe paginile Radio Clasic de pe Facebook şi Youtube.”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • un baet un baet
    Bulai e ala cu fatza de "copil inteligent" care spune numai lucruri "inteligente" cand apare? Uneori stai si te intrebi daca are ceva in cap sau e vid.
    Cine se aseamana se aduna! Iar despre voiculescu...numai de bine. In privinta lui pr-ul functioneaza de minune.
  • didi didi
    dar astia nu au serviciu? toata ziua la teve si la radio si pe facebook. ar trebui sa fie niste ministri care sa fie pe teren, sa stea in birou, sa mearga in controale, sa semneze acte, sa stea de vorba cu oamenii din subordine etc.

    astia posteaza pe facebook toata ziua si fac turul televiziunilor...
  • Mos Dan Mos Dan
    Cat de om poate fi cineva care e medic si a facut experimente pe animale vii? Nu tin cu nicio televiziune, ma intreb si eu ca veganul.
  • @Mos Dan & @Andrei @Mos Dan & @Andrei
    Cati invidiosi prin comentarii. Sunt acri strugurii sau care e faza? Voiculescu e mai om decat o sa puteti fi voi vreodata si a facut mai multe chestii bune decat ati putea voi sa faceti in 10 vieti. Asa ca shhhhhhht! (si nu, nu-s cu USR si nici cu vreun alt partid politic, dar pot sa recunosc cand un om e smart si ok)
  • Ion Ion
    Paginademedia iubeste gratis asa tare USR-ul ?
  • Mos Dan Mos Dan
    Acest om se teme de Sosoaca. Aceasta Diana Ivanovici Sosoaca va fi presedinta Romaniei. Sa vedeti si sa credeti, ea are instinct si este adevaratul "animal politic".
  • Andrei Andrei
    Superb.2 mari "valori" într-o singură emisiune :))
  • Mos Dan Mos Dan
    Vlad Voiculescu si Nicusor Dan au ceva in comun : rad incontrolabil. Cred ca am spus suficient.

Trimite un comentariu

sus