Skip to main content

Burlacul intră pe Antena 1 din martie. Se bate cu Românii au talent

 
Burlacul intră pe Antena 1 din martie. Se bate cu Românii au talent

Antena 1 anunţă când începe noul sezon din Burlacul, care va fi prezentat de Răzvan Fodor. Show-ul cu Andi Constantin în postura de „Burlac” va debuta vineri, 5 martie, de la ora 20:30, anunţă reprezentanţii postului Intact.

Publicitate

„Burlacul” revine după cinci ani pe Antena 1. În total, 25 de tinere vor concura. Filmările au avut loc în România, dar şi în Turcia.

CITEŞTE ŞI: Antena 1 şi-a anunţat Burlacul. E fostă ispită la Insula iubirii şi concurent Survivor

”Speram că, undeva la 30 de ani, o să am o familie deja, mai ales că mă uit la prietenii mei din copilărie şi văd cât de fericiţi sunt în relaţiile lor, cei mai mulţi au şi copii. Vreau să dăruiesc fericire şi vreau să împart viaţa mea la doi, la trei, pentru că merită împărţită!”, spune burlacul.

ISTORIA EMISIUNII. Ultimul sezon din „Burlacul” a fost difuzat în anul 2015, cu fotomodelul Andrei Andrei protagonist. Primul sezon a debutat, la Antena 1, în 2010. Cătălin Botezatu a fost „burlacul” primului sezon.

Emisiunea a fost prezentată de Cătălin Botezatu, Bogdan Vlădău şi Andreea Mantea.

Formatul de la vremea respectivă: 20 de tinere, diferite ca înfăţişare şi fel de a fi, vor încerca să-l cucerească pe „burlac”.

Antena 1 a avut pe post şi varianta „Burlăciţa”, care s-a văzut trei sezoane. Daniela Crudu, Bianca Drăguşanu şi Andreea Mantea a fost „burlăciţele”, cu Radu Vâlcan şi Bogdan Vlădău în rol de prezentatori.

Citeşte şi:

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Mireasa începe iar în martie ha

  Degeaba, lideri la pensionari. Pro TV la tineri. Poti sa plangi !
 • Ce preocupări are postac în miez de zi

  Tu vorbesti postacule ? Pai ce cauti in miez de zi aici pe site ? Pe stirile de vineri si sambata nu comentezi ? De pensionarii Cunoscuti nu ne zici nimic ?
 • Cine să îți spună dacă esti angajat acolo

  Te referi la tine nu. Doar esti postac angajat la Antenuta. Platit cu covrigi zilnic.
 • Marian nu se scoate nicio mireasa
  Face audiențe foarte bune,de cele mai multe ori peste măruța in căruță
  Finala e sâmbătă
  Si sezonul 3 va fi foarte curând
 • O nouă "crimă cu premeditare" pentru și din partea Antenei 1.
  Va avea aceeași soartă cu "Ie, Românie!", care a pățit la fel.
  Înțeleg că au prins curaj, văzând succesul pe care Survivor îl are aproape la egalitate cu "Românii au Talent!", dar e un curaj "criminal" pentru ei...
 • Specialistul, promo-ul cu serialul turcesc Alegerea rulează deja pe Antena 1 și vor începe pe 1 martie (luni-vineri 14:00), iar pe 4 martie (cel puțin așa era pe canalul de youtube Happy Channel acum câteva zile) trebuia să fie pe Happy Channel.
  (Habar n-am dacă l-au mutat de pe Happy pe Antena sau invers.)
  Au audiențe bune, dar emisiunea "Mireasa" dispare cu subiect și predicat din martie.
  Poate în toamnă reiau emisiunea, dar în martie sigur nu fac!!!
  P.S. Cum adică duminică la 16:00 are loc finala? Galele nu erau sâmbăta?
 • Specialistul scrie in Tv mania , incepand cu 1 martie de la ora 14-16 00 antenuta va difuza serialul turcesc Alegerea iar de pe 4 martie va fi si pe Happy , cu audientele mai usor vrei sa-l superi pe Maruta ei zice ca este lider ,
 • @Marian, nu scoate nici o "Mireasa" se termina sezonul duminica cand este programata finala, cum sa scoata emisiunea cand este lider de audienta de cele mai multe ori
 • Andreas multumim pentru informati cred ca din toamna vor fi multe schimbari , pro ar fi bine sa scoata mai repede Lecti de viata , doarece de luni antenuta scoate mireasa si baga film turcesc Alegerea si pe urma il muta pe Happy
 • Pai nu ma mir ca vor in sfarsit sa scoata emisiunea aia fake, ca nu e buna de nimic
 • Sabina, din ce am mai auzit, vor fi modificari si pe la Stiri. Cred ca va fi o grafica noua la meteo, si un nou generic

Trimite un comentariu

sus