Skip to main content

COMUNICAT. Poti opta pentru un implant dentar in Bucuresti la clinica Elveto Dent

 
COMUNICAT. Poti opta pentru un implant dentar in Bucuresti la clinica Elveto Dent

COMUNICAT. Infiintata in urma cu 17 ani, clinica stomatologica Elveto Dent se bucura in acest moment de statutul pe care il are pe piata de servicii stomatologice. Calitatea actului medical a fost prioritara pentru clinica, motiv pentru care au fost achizitionate instrumente, aparatura si materiale de ultima generatie. O astfel de abordare sustine politica pro-client pe care managementul institutiei medicale o urmareste.

Publicitate

In clinica se aplica tratamente pentru cele mai diverse afectiuni stomatologice – de la estetica dentara si ortodontie, la implantologie dentara si protetica. Orice problema dentara isi va gasi rezolvarea in cadrul clinicii. In ceea ce priveste personalul medical, acesta are o experienta relevanta in tratarea pacientilor cu diverse afectiuni dentare.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Pentru a veni in intampinarea nevoilor pe care le au oamenii cu probleme dentare, Elveto Dent si-a notat si prezenta online, printr-un site usor de accesat.


Site-ul Elveto-Dent.ro ofera informatii importante cu privire la serviciile oferite in cadrul clinicii si faciliteaza programarile. Tot pe site sunt publicate promotiile pe care clinica le face periodic.

Implantul dentar in Bucuresti, la Elveto Dent, are ca rezultat o calitate superioara si un pret promotional

Multi dintre cei care cauta oferte pentru implant dentar in Bucuresti, aleg Elveto Dent in urma recomandarilor pe care le-au primit de la alte persoane care au preferat aceasta clinica pentru inlocuirea dintilor lipsa.

Multumite fiind de calitatea actului medical, pret si rezultatul interventiei, acestea recomanda clinica inclusive prin recenzii pe care le lasa pe Internet.

In cadrul clinicii, pretul unui implant dentar Alpha Bio este de doar 2499 lei, iar pentru un implant Nobel Biocare, 3499 lei. Ambele variante se materializeaza in solutii excelente pentru pacientii care se confrunta cu endodontia, incluzand, pe langa implantul in sine, bontul protetic si coroana dentara metalo-ceramica.

Avantajele implantului dentar la Elveto Dent

Pacientii care opteaza pentru clinica Elveto Dent sunt supusi unei interventii stomatologice fara durere si unor conditii absolut sigure de lucru!
Succesul interventiei la Elveto Dent este asigurat si de investigatiile care se fac anterior (radiologii) si de rigurozitatea cu care medicii lucreaza atunci cand aplica aceasta procedura stomatologica.

In cadrul clinicii se fac inclusiv grefe osoase si/sau gingivale sau remodelarea osului in cazul in care pacientii nu au densitatea osoasa necesara inserarii unui implant. In cazul in care pacientul este eligibil, procedura se realizeaza intr-un interval de timp cuprins intre 45 de minute si doua ore. Timpul variaza in functie de tipul interventiei si de numarul de implanturi necesar de inserat.

Disconfortul din timpul interventiei chirurgicale este minim, deoarece se realizeaza sub anestezie locala. Dupa procedura, medicii stomatologi recomanda administrarea unor antibiotic, cu scopul de a preveni riscul unei eventuale infectii. Durata de viata a unui implant este conditionate de modul in care pacientul se va ocupa de igiena orala.

Dupa aplicarea implantului dentar se optine un zambet frumos si sanatos!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Favu Favu
    Nu e cam scump?
  • didi didi
    sau nu
  • Mos Dan Mos Dan
    Eu am nevoie de implant dentar, dar nu ma bag. Mi-as cumpara niste proteze d'alea de la teshopping. Lol

Trimite un comentariu

sus