Skip to main content

COMUNICAT.Powered by Itsy-Bitsy: Liderii dedicaţi copiilor primesc recunoştinţă la Gala Lideri pentru Lideraşi - 2021

 
COMUNICAT.Powered by Itsy-Bitsy: Liderii dedicaţi copiilor primesc recunoştinţă la Gala Lideri pentru Lideraşi - 2021

COMUNICAT. Într-un an provocator în care toţi am fost nevoiţi să ne schimbăm viaţă, să facem făţă unor probleme la care nimeni nu se gândea până în 2020, o mare parte dintre liderii care activează în beneficiul copiilor s-au reinventat, şi-au activat curajul şi puterile interioare pentru a dărui susţinere şi ajutor copiilor, părinţilor şi profesorilor.

Publicitate

La Gala Lideri pentru Liderasi – 2021, powered by Itsy Bitsy ne amintim de proiectele sociale desfăşurate anul trecut şi aducem recunoştinţă şi aprecierea noastră Liderilor pentru Liderasi.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit

Ajunsă anul acesta la a şasea ediţie, Gala Lideri pentru Liderasi se va desfăşura pe 11 februarie 2021 în sistem hibrid: va fi transmisă live de pe scenă Le Château – Castelul din inima Bucureştiului în direct pe Facebook Itsy Bitsy şi itsybitsy.ro.

Procesul de selecţie şi nominalizare a presupus o etapă iniţială în care membrii echipei Itsy Bitsy și colaboratori permanenți au nominalizat 48 de lideri activi în 2020. Lista de nominalizați a fost apoi documentată̆ de echipa de jurnalișţi Itsy Bitsy, analizată̆ și supusă̆ la vot, iar alegerea liderilor finalişti s-a făcut ținând cont de următoarele criterii: proiectul dezvoltat de lider să̆ implice copiii - direct sau indirect, să̆ acopere o nevoie reală̆ din societate, să aibă impact cantitativ şi calitativ la publicul vizat.

Astfel, la Gala Lideri pentru Liderasi - 2021 vor primi recunoaştere şi apreciere la scenă deschisă 18 lideri finalişţi, la următoarele categorii:

Liderii anului 2020 în stare de bine sunt cei care au acordat o atenţie deosebită nevoii copiilor, părinţilor şi profesorilor de îngrijire a stării emoţionale: Simona Baciu cu proiectul “Profesorul din ţine”, Felicia Filip - director general al Operei Comice pentru Copii şi Diana Vasile, cea care coordonează, de 10 ani, activitatea Institutului pentru Studiul şi Tratamentul Traumei.

Liderii anului 2020 în implicare socială sunt cei care au dat dovadă de curaj şi iniţiativa, implicându-se activ în proiecte sociale cu impact semnificativ asupra calităţii vieţii copiilor din România: Carmen Uscatu şi Oana Gheorghiu – Asociaţia Dăruieşte Viaţă, Ioana Grindean – Organizaţia ReadyNation România, Melania Medeleanu şi Luciana Zaharia – Asociaţia ZI de BINE, Mihaela Nabar – Fundaţia World Vision România.

Liderii anului 2020 în educaţie pentru copii sunt cei implicaţi în proiecte de educaţie menite să vină în sprijinul copiilor, căci trecerea de la şcoala făţă în făţă la şcoala online a reprezentat şi reprezintă în continuare o provocare pentru toţi cei implicaţi, dar mai ales pentru copii: Victoria Dumitru – Şcoală din Valiza, Mădălina Ion – EDU BOX, Andra Munteanu – NARADA.

Liderii anului 2020 în educaţie pentru profesori sunt cei care au venit în ajutorul profesorilor care au fost nevoiţi să se adapteze rapid la schimbările din educaţie: Dragoş Anastasiu – SuperTeach, Cătălin Dinu – Şcoală pe net şi Andreea Nistor – Asociaţia pentru Valori în Educaţie.

Liderii anului 2020 în sănătate pentru copii şi-au dedicat timpul şi energia desfăşurând proiecte menite să ofere condiţii mai bune de tratament şi îngrijire pentru copiii din România: Ana Raluca Chişu – Asociaţia KinetoBebe , Alexandru Cucu – Asociaţia AMAis, Anca Dumitrescu – Autism Voice.

În această ediţie a Galei Lideri pentru Liderasi, mai există o categorie specială: Liderul anului 2020 în social media. Procesul de selecţie şi desemnare a acestui lider este diferit. Titlul şi trofeul sunt acordate în urmă propunerilor fă̆cute de influenceri şi bloggeri de parenting și educație și vizează̆ liderii care au avut în anul trecut proiecte semnificatine în mediul on-line.

Lista de nominalizaţi la categoria Liderul anului 2020 în social media cuprinde 22 de lideri:

  • Atena Boca
  • Ela Crăciun
  • Urania Cremene
  • Sofia Frunză
  • Alina Elena Golaes
  • Elena Gorun
  • Alina Greavu (Aluzivă),
  • Miruna Ioani
  • Antoaneta Luchian
  • Ana-Maria Rusu
  • Gabriela Maalouf
  • Ioana Macoveiciuc
  • Ioana Marinescu,
  • Ana Nicolescu
  • Tily Niculae
  • Daniel Osmanovici
  • Cristina Oţel
  • Mirona Păun
  • Lucia Radu
  • Liviana Tane
  • Carmina Trambitas Vakulovski
  • Diana Vijulie.

Liderul anului 2020 în social media va fi desemnat pe baza voturilor înregistrate pe www.itsybitsy.ro începând de acum şi până la dată de 4 februarie 2021. Şi tu ai posibilitatea să dai chiar acum votul tău liderului preferat din social media, votandu-l aici.

În seara zilei de 11 februarie, începând cu ora 17:00, vor fi dezvăluiţi liderii care vor primi trofeele Itsy Bitsy: câte unul pentru fiecare categorie de mai sus. Gala va fi transmisă live către publicul larg, în sistem gratuit, pe itsybitsy.ro şi Facebook Itsy Bitsy şi va include şi momente surpriză pe care liderasii le-au pregătit pentru liderii dedicaţi lor.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus