Skip to main content

S-a semnat sau nu s-a semnat? TVR zice ca Doina Gradea nu a aprobat 65.000 de euro pentru curăţenie, un document zice că da

 
Foto | Hepta
Foto | Hepta

S-a semnat sau nu s-a semnat? TVR spune că PDG-ul Doina Gradea nu a aprobat cei 65.000 de euro pentru două luni de curăţenie în instituţie, aşa cum zice MediaSind.

Publicitate

Un document obţinut de Paginademedia.ro arată că atât Doina Gradea, cât şi restul membrilor din Consiliul Director au avizat contractul cu firma de curăţenie. Acesta urmează să fie votat de Consiliul de Administraţie, chiar astăzi.

Foarte important: Consiliului de Administraţie poate respinge, prin vot, afacerea.

Reamintim că instituţia a făcut o procedură simplificată de achiziţie prin care acordă unei firme de curăţenie suma de 318.920 lei, adică aproximativ 65.000 euro pentru două luni de curăţenie, conform sindicatului MediaSind.

Într-o reacţie pe subiect, TVR spune că:

„Comunicatul MediaSind induce în eroare, vehiculând o serie de informaţii scoase din context. Suma menţionată în titlul comunicatului nu a fost aprobată de Preşedintele-Director General TVR”, susţin oficialii Televiziunii Române.

Documentele obţinute de Paginademedia.ro arată că respectivul contract a fost avizat, urmând să fie votat de CA, pe 3 februarie. Apare semnătura Doinei Gradea, dar apar şi semnăturile membrilor din Consiliul Director.


Reacţie: „TVR nu are angajat personal pentru curăţenie”. Curăţenia costă la fel ca anul trecut


DOCUMENT. Curăţenie în TVR. Postul public vrea să dea peste 65.000 de euro unei firme, pentru două luni de curăţenie


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gelu Gelu
    @jiji - nu munceste, e doar un parazit cu ceva frustrari ca nu e invitat la imparteala. ps. Cazan nu mai e director.
  • DODO DODO
    sper sa iasa cit mai repede la iveala mai multe astfel de contracte caci sigur exista Atunci se vor convinge si scepticii de amplarea jafului din tvr si masinariile politice care se invirtesc in culise Totusi a venit timpul schimbarii echipei unse de ps dragnea Livia da-i inainte ca zici bine Si asta e o munca chiar utila Sa te bati pentru adevar si normalitate nu-i usor
  • jiji jiji
    Livia, esti in forma maxima, fată! Totusi, tu cand mai muncesti, ca toata ziulica prestezi pe site-uri injurand pe toata lumea?!
  • sorina pinte sorina pinte
    Chiar că e tare. Gradena în rolul tovarășei Filofteia. I se potrivește perfect. Rolul merge perfect cu fizicul și pregătirea ei.
  • Livia Pila Livia Pila
    Cazane, sa-ti fie de bine! 65.000 de euro in doua luni sa va faceti ca lucrati in TVR, e un tun bun. Mai dam si noi cu mopul de spoiala prin TVR? Mai bagam si noi un kil de sapun pe luna la baie la misto? Ramai macar cu 30.000 euroi in mana dupa combinatia asta? Dai si tu macar 1.000 la amanta?
  • Livia Pila Livia Pila
    Cristache ar putea fi desemnat șef peste curățenie. Iar Doina ar putea sa pună și ea mina pe o matură. S-ar putea transmite totul la TVR. Audienta ar fi superioara celei a emisiunii România 9. Garantez.
  • Livia Pila Livia Pila
    Penibile tertipuri ale Gradenei. Și ale celor din CA care încă ii fac jocurile mizere.

Trimite un comentariu

sus