Skip to main content

Se face curăţenie în TVR. Contractul de 65.000 de euro a primit şi ultima aprobare

 
Se face curăţenie în TVR. Contractul de 65.000 de euro a primit şi ultima aprobare

S-a dat şi ultima aprobare. Contractul de 65.000 de euro, valabil pentru două luni de curăţenie în sediul central, a primit votul Consiliului de Administraţie al TVR.

Publicitate

Votul a fost 7 la 5 pentru aprobarea contractului, informează sindicatul MediaSind.

Reamintim că instituţia a făcut o procedură simplificată de achiziţie prin care acordă unei firme de curăţenie suma de 318.920 lei, adică aproximativ 65.000 euro pentru două luni de curăţenie, conform sindicatului MediaSind.

În legătură cu suma plătită, TVR a menţionat:

„Este similară cu valoarea contractului pentru servicii de curăţenie aferent anului precedent, diferenţele fiind generate de creşterea cuantumului salariului minim pe economie în 2020 şi la începutul acestui an, dar şi a preţului consumabilelor, cauzat de inflaţie”, au explicat oficialii TVR.

A fost necesară şi aprobarea CA-ului TVR pentru că suma este mai mare de 50.000 de euro.

Contractul este valabil două luni de la data semnării.


Citeşte şi: S-a semnat sau nu s-a semnat? TVR zice ca Doina Gradea nu a aprobat 65.000 de euro pentru curăţenie, un document zice că da


Reacţie: „TVR nu are angajat personal pentru curăţenie”. Curăţenia costă la fel ca anul trecut


DOCUMENT. Curăţenie în TVR. Postul public vrea să dea peste 65.000 de euro unei firme, pentru două luni de curăţenie


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adi Adi
    Ar fi timpul ca la TVR sa se facă curățenie la cei care conduc TVR o televiziune jalnica cu angajați pe pile și relații și ploșnițe ca dinescu care ia zeci de mii de euro pe luna cu o emisiune de *** unde apare el *** cu imbecilitate lui, critache care face politica psd pe post de slugarnic psd deși nu mai e la putere.
  • DODO DODO
    de unde ai aparut mai ,, Dodo ,, cu pseodonimul meu ? du-te si reboteza-te Eu semnez de ani buni asa
  • doru giurgiu doru giurgiu
    Nu. Nici vorbă. Nu se face deloc curățenie in TVR. Decăderea, mizeria morală , jocurile politice, împărțeala, afacerile veroase sunt tot mai multe și mai strigătoare la cer. Gradea are complici precum Blebea, Ghițulescu, Vornicu, Ivascu, Ungar (in CA), iar pe cei din Comitetul Director ii joacă cum vrea ea. Din păcate pentru TVR,
  • Realia Tescariu Realia Tescariu
    Nu știu de ce, dar de fiecare data când aud despre o noua lovitura a Gradenei îmi amintesc de Ioana Maria Vlas. Seamănă teribil.
  • Dana Mazilu Dana Mazilu
    @Livia Pila Cum se poate? L-ai uitat pe dragul de Blebea. Asta are doar liceul. Însă fidelitatea fata de Gradea i-a asigurat succesul la un concurs cu dedicație de pe urma căruia si-au găsit un loc călduț și doamna Vornicu, și Camelia Ivașcu. Gradea nu rămâne nimănui datoare.
  • Didi Didi
    @Dodo: bravo D, asta e Internationala TVR-ista? L-ai uitat pe camaradul Eduard Dirvariu.
  • Dodo Dodo
    Furati, voi oropsiti ai vietii,/ Voi osanditi la foame sus!/ Sa fiarba in inimi razvratirea,/ Sa inceapa a lumii vechi apus! Bine Horia Cazan, Alina Amza, Ionela Lita, Demeter Andras, Carla Tompea, Doina Gradea, Cristian Zgabercea, Daniel Selaru, George Tudor, Bogdan Ghitulescu, Smaranda Vornicu-Falit.
  • livia pilă livia pilă
    Gradea și -a realizat planul cu complicitatea tot mai bizarei, mai de neinteles Christel Ungar, a udemeristei Emoke, a etern oportunistului Raico Cornea, cel devenit celebru fiindcă nu munceste nimic, și a pesediștilor Smaranda Vornicu (tot mai odioasa și sinistră) si Bogdan Ghițulescu (si asta baiatul lui tata și nimic mai mult).
  • Livia Pilă Livia Pilă
    O singura firma s-a inscris la licitatie, acelasi client vechi, aceleasi sifonari. Comitetul director a aprobat, caietul de sarcini fiind facut special pt acea firma de catre CD si apoi CA-ul a luat la cunostinta. Caz tipic de combinatie cu statul! Alo, DNA, au trecut sarbatorile, mai lucram si noi?
    Sunt niste baieti vechi in televiziunea asta care stiu sa fure institutionalizat: hai cu 100.000 de euro pe teste anti-covid inutile, hai cu 100.000 de euro cazare fictiva la Eurovision, hai cu 65.000 de euro servicii de curatenie la misto, hai cu zeci de mii de euro pe calculatoare second-hand. Vedeti de ce nu au bani de anchete?
  • Iulia Marusievici Iulia Marusievici
    Ciolanul lu Cazan se invarte in continuare.

Trimite un comentariu

sus