Skip to main content

Disney, mesaj de avertizare pentru The Muppet Show: „Decât să eliminăm acest conţinut, dorim să recunoaştem impactul său dăunător”

 
Foto: Yahoo
Foto: Yahoo

Disney ia noi măsuri, pe platforma de streaming Disney+. După ce a scos Piscile Aristocrate de la secţiunea copii, gigantul american îşi avertizează acum utilizatorii înainte de fiecare episod din The Muppet Show, scrie Variety.

Publicitate

Pe Disney+ a fost adăugat un disclaimer de conţinut la începutul celor 18 episoade din „The Muppet Show”, care a debutat pe platformă de vineri.

„Acest program include descrieri negative şi / sau maltratare a oamenilor sau culturilor. Aceste stereotipuri erau greşite atunci şi sunt greşite acum. Decât să eliminăm acest conţinut, dorim să recunoaştem impactul său dăunător, să învăţăm din acesta şi să stârnim conversaţia pentru a crea împreună un viitor mai bun.

Disney se angajează să creeze poveşti cu teme inspiraţionale şi aspiraţionale, care să reflecte diversitatea bogată a experienţei umane din întreaga lume”, se arată în mesaj celor de la Disney, potrivit sursei menţionate.

Acest disclaimer a fost adăugat la începutul fiecărui episod din diferite motive. Spre exemplu, în timpul unui episod în care a fost invitat Johnny Cash, el cânta în faţa unui steag confederat.


CITEŞTE ŞI: De ce au fost scoase de pe Disney, de la secţiunea copii, desenele Pisicile Aristocrate şi Peter Pan


Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • un privitor un privitor
    @JFK - exista societate americana acum peste 400 de ani????
  • Mos Dan Mos Dan
    @JFK Cunoastem foarte bine cultura americana, pentru ca ne este bagata pe gat in fiecare zi, acum se practica o discriminare pozitiva impotriva albilor. Tine minte cuvintele mele : nu se va ajunge la dreptate, decat atunci cand toti oamenii vor uita istoria si va fi o egalitate reala.
  • JFK JFK
    Ca de obicei,romanii comenteaza despre un lucru pe care nici nu il cunosc,poate doar definitia din dictionar si anume rasismul si efectele ei in societatea americana de peste 400 de ani incoace!
    Asa ca abtineti-va de la comentarii ce nu va privesc in mod direct!!!
  • Andrei Andrei
    O mizerie progresistă.Asta a devenit Disney care insistă să își eticheteze conținutul "dăunător" într-o isterie globală la care Netflix(încă)nu a luat parte activ.Dacă scoate 50% din conținutul "dăunător" ,biblioteca Disney(pentru că nu se poate numi încă serviciu de streaming) rămâne cu Hannah Montana și H2O(apoi îl scot și pe ăla că e jignire la adresa sirenelor).Grotesc ce a devenit acest Disney pe ultimele două conduceri.Nu mai creează nimic,își închid posturile tv în favoarea Disney Plus(ceea ce e oarecum explicabil având în vedere că 99,87% sunt reluări din 2011)
  • geo geo
    La mintea unora si cei 101 dalmatieni ar trebui scosi de la difuzare pe motiv ca acei catei au pete negre pe corp. Americani ... !!!
  • Mos Dan Mos Dan
    Ce pacat au comis Pisicile aristocrate? Chiar vreau sa stiu. Personajul negativ e Edgar. Este el parte dintr-o etnie conlocuitoare? Sau Thomas O'Maley este discriminat ca-i irlandez, sau ca-i maidanez?

Trimite un comentariu

sus