Skip to main content

Documentar despre mandatul lui Donald Trump, pe B1 TV. Se vede în weekend

 
Foto: hepta
Foto: hepta

B1 TV va difuza în acest wekeend un documentar despre mandatul de preşedinte al lui Donald Trump. Se numeşte „Moştenirea lui Donald Trump” şi va fi transmis vineri, 5 februarie, de la 22:00. Producţia se poate revedea şi duminică, 7 februarie, de la 16:00.

Publicitate

Filmul prezintă ascensiunea lui Trump, al 45-lea preşedinte al Americii. De la modul în care Trump s-a impus în cadrul Partidului Republican, câştigarea alegerilor prezidenţiale în 2016, scandalurile legate de procesul electoral din 2020 şi până la violenţele din ianuarie 2021, de la Capitoliu.

În cadrul producţiei se prezintă şi relaţiile pe care Trump le-a avut cu liderii republicani, John McCain, Mike Pence şi Mitch McConnell, dar şi alte rivalităţi.

Documentarul arată şi o serie de interviuri cu persoane din anturajul lui Trump, consilieri, politicieni şi jurnalişti (Paul Ryan, Steve Bannon, Roger Stone, Corey Lewandowski şi alţii).

Filmul evidenţiază şi modul în care liderii politici au ignorat toate avertismentele care au apărut pe parcursul celor 4 ani şi care ofereau indicii despre o posibilă escaladare a tensiunilor din SUA. De asemenea, fragilitatea democraţiei americane reprezintă un alt subiect important al anchetei.

Documentarul a avut premiera în Statele Unite în urmă cu o săptămână, fiind produs de echipa Frontline a PBS.


Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus