Skip to main content

Eurosport va difuza Australian Open. Noutăţile pregătite pentru turneul australian

 
Novak Djokovic, câştigătorul Australian Open 2020. Foto: Getty Images
Novak Djokovic, câştigătorul Australian Open 2020. Foto: Getty Images

Eurosport va transmite în această lună primul turneu de mare şlem al anului din tenis, Australian Open, în perioada 8-22 februarie. Competiţia de la Antipozi va fi acoperită pe canalele Eurosport cu peste 300 de ore live de meciuri de tenis, oferind totodată analize din studio virtual „The Cube”.

Publicitate

Barbara Schett va modera transmisiunile Australian Open din studioul Cube din Londra, unde va fi însoţită de multiplul campion de Grand Slam, Mats Wilander. Fostul număr 1 al Marii Britanii, Tim Henman, se va alătura experţilor Eurosport începând cu sferturile de finală pentru a analiza la rândul său turneul din Cube.

Boris Becker este expertul Eurosport din Germania, Justine Henin pentru Eurosport Franţa, iar Alex Corretja pentru Eurosport Spania.

Pe site-ul eurosport.ro vor fi articole zilnice despre favoriţii de la Australian Open, articole despre cele mai memorabile 10 meciuri jucate vreodată la un turneu de Grand Slam şi poveştile celor mai importanţi jucători de tenis din România.

De asemenea, pe pagina de Facebook Eurosport va fi şi o emisiune în direct, „Tenis Today”, găzduită de Ion Alexandru. În cadrul producţiei se vor disuta cele mai importante ştiri ale zilei de la Australian Open.

Scott Young, SVP of Production and Content Eurosport, a spus:

„Odată cu primul Grand Slam al anului, Eurosport va aduce transmisiunile sale către cea mai mare audienţă globală de până acum. Oportunităţile de interacţiune cu turneul vor fi mai multe decât oricând la Australian Open, indiferent de modul în care fanii vor urmări acţiunea.

Echipa dedicată a Eurosport este împărţită în toate colţurile lumii, de la Melbourne şi până în Europa, prin reţeaua noastră complexă de producţie de la distanţă din Paris şi Londra. Angajamentul nostru către inovare va aduce experienţe unice fanilor tenisului de pe orice ecran, iar The Cube cu siguranţă va ridica priviri.

Cu ajutorul acestuia vom avea alături cei mai buni experţi, dar şi rezumate detaliate în format digital, conţinut interactiv pe reţelele sociale, ştiri şi poveşti din tenis pe site-urile Eurosport şi acoperirea favoriţilor locali. Ecosistemul Australian Open este pregătit să dea startul sezonului de tenis pentru fanii din toată lumea.”


Eurosport aduce şi o serie de documentare scurte

Pe lângă transmisiunile de la Australian Open, Eurosport va difuza şi o serie de documentare scurte. Va avea 10 episoade şi va cuprinde poveştilor unor actuali sau foşti sportivi, care au avut rezultate în cele mai importante competiţii la care au luat parte.

Program complet:

5 februarie - Serena Wiliams: Pentru că debutul Australian Open este aproape, prima ediţie o are în centru pe cea care va încerca să cucerească cel de-al 7-lea trofeul al carierei la Grand Slam-ul de la Antipozi.

22 februarie - Greg Louganis: Puţini sportivi din istoria Jocurilor Olimpice au revenit de la o copilărie precum cea a lui Greg Louganis, pentru ca apoi să atingă culmile sportive la fel ca sportivul american.

8 martie - Jesse Owens: Jesse Owens a devenit o legendă sportivă pentru performanţele sale de la Jocurile Olimpice de la Berlin din 1936.

22 martie - Cathy Freeman: Sprintera australiană care a excelat la proba de 400m şi care în 2000 a devenit prima persoană aborigenă australiană care a câştigat o medalie de aur olimpică individuală.

5 aprilie - Arthur Ashe: Ashe a fost primul jucător de culoare selectat în echipa de Cupa Davis a Statelor Unite şi singurul jucător de culoare care a câştigat titluri la Wimbledon, US Open şi Australian Open.

19 aprilie - Nawal El Moutawakel: Sportiva din Maroc a făcut istorie în 1984 când a devenit prima femeie musulmană din Africa medaliată olimpic.

3 mai - Gino Bartali: Legenda ciclismului italian a câştigat Turul Franţei atât înainte, cât şi după cel de-al 2-lea Război Mondial şi şi-a folosit faima sportivă pentru a ajuta la salvarea vieţii multor evrei.

17 mai - Althea Gibson: Gibson a devenit prima mare jucătoare afro-americană în tenisul feminin mondial, câştigând cinci titluri de Grand Slam în carieră.

31 mai - Billie-Jean King: Pionierul egalităţii şi justiţiei în „Bătălia sexelor”, King a obţinut, de asemenea, patru titluri de simplu la US Open.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus