Skip to main content

EXCLUSIV. Mircea Dinescu se mută cu emisiunea Politică şi Delicateţuri de la TVR

 
EXCLUSIV. Mircea Dinescu se mută cu emisiunea Politică şi Delicateţuri de la TVR

EXCLUSIV. Mutare pe piaţa media. După şapte ani la TVR Mircea Dinescu va realiza emisiunea Politică şi Delicateţuri la un alt post de televiziune.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Mircea Dinescu va face Politică şi Delicateţuri la postul de televiziune Prima TV. Conform aceloraşi surse, Dinescu şi Prima TV au bătut palma pentru a se muta cu emisiunea.

Contactat de Paginademedia.ro, Mircea Dinescu a declarat:

"Pot să spun doar atât: Aveam eu un vers într-o poezie, într-o carte care trebuia să apară înainte de 1989, dar nu mi-au dat voie: Opriţi istoria, cobor la prima. Emisiunea Politică şi Delicateţuri, din câte ştiu, este printre cele mai urmărite de la TVR.

Ştiu că prima este Vedetă populară, apoi este Politică şi Delicateţuri."

Mircea Dinescu a trecut la TVR în martie 2014, cu emisiunea Politică şi Delicateţuri. La vremea respectivă, Dinescu realiza emisiunea la Realitatea TV.

Ultimul sezon la TVR 1 s-a încheiat în urmă cu două săptămâni, pe 24 ianuarie. Andreea Berecleanu, prezentatoarea Focus 18:00 la Prima TV, a fost invitata lui Dinescu în ultima emisiune Politică şi delicateţuri la TVR.

Mircea Dinescu era şi în juriul emisiunii Vedeta Populară, cu Iuliana Tudor.

Citeşte şi: ÎN CULISE. Cum filmează Dinescu Politică şi Delicateţuri. Un making of cu mâncare, cu taraf şi cu multe cântări

Despre Mircea Dinescu

Mircea Dinescu (născut pe 11 noiembrie 1950, la Slobozia) este poet, publicist, producător de vin, proprietar de restaurant din centrul Bucureştiului şi om de televiziune.

A publicat, din 1971 şi până în prezent, zeci de volume în ţară şi în străinătate, poeziile sale putând fi citite în Germania, Ungaria, Olanda, Suedia, Franţa, Bulgaria sau Serbia.

Activitatea literară i-a adus numeroase premii şi distincţii naţionale şi internaţionale, cum ar fi premiul Academiei Române sau Premiul Herder.

Intrat în istorie ca primul om care a anunţat o revoluţie la televizor, Mircea Dinescu a fost preşedintele Uniunii Scriitorilor între 1990 şi 1993, a înfiinţat revistele de satiră politică „Academia Caţavencu” (1990), „Plai cu boi” (2001) şi „Aspirina săracului” (2003) şi a fost membru al Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), din 2006 până în 2012.


Citeşte şi: Dinescu face emisiunea Politică şi delicateţuri la TVR 1


Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Reflector tv Reflector tv
    Cand unii nu stiu nici sa socoteasca pe degete: "După şapte ani la TVR Mircea Dinescu va realiza emisiunea Politică şi Delicateţuri ..." Acelasi redactor preciza "Mircea Dinescu a trecut la TVR în martie 2014, cu emisiunea Politică şi Delicateţuri". Din 2014 pâna in 2023 sunt doar ... 7 ani tov P.O.?!
  • DODO DODO
    se scufunda corabia - *** parasesc puntea !
  • iliescu iliescu
    Aseara, la TVR, la emisiunea lui Cristache,Dinescu a anuntat ca va continua sa apara la PRIMA TV incepand de astazi 24 .02.2021,influentat fiind de Radu Banciu.In programele afisate pe NET,precum si in rev.TV MANIA,nu se regaseste.Care este realitatea?
  • paul paul
    Sa se mute si Vedeta populara la Prima
  • Oana Oana
    ZERO VIZIUNE, ZERO TELEVIZIUNE va ramane! Anca, fa-ti bagajele, e clar ca nu ai nicio sansa cu acesti amatori! Lasa-i pe toti neavenitii sa-si faca ZeroTV-ul lor cu fiica lui tatal meu e securitst, sunt huidu, deci huidulesc si patraru n-are haru'. Astia sunt exact ca TVR-istii: gura mare, minte putina!
  • Didi Didi
    Ma bucur. Pentru tvr. Pacat de prima tv. dinescu isi taraie bas... vanturile pe zero audienta.
  • Nicu Patraru Nicu Patraru
    Dinescule, ia mai zi ma: Selgros! Fifi! Cetate!
  • Am invins! Am invins!
    Acum va face disidenta la Prima TV unde va spune cu mana pe inima ca lui nu i-a placut niciodata la TVR si ca s-a luptat cu "ei"!
  • Maximilian Luca Maximilian Luca
    Cea mai bună variantă la acest moment pentru domnul Dinescu. Felicitări!

    Din păcate TVR-ul are prea mulți oameni care poartă sâmbetele celor care fac treabă și păstrează publicul postului național.
    Mult succes maestre la noul dumneavoastră loc de muncă!
  • Gigescu Gigescu
    Bam dar ce sa faca chefi, asia ha

    Pana atunci, Pro TV sterge pe jos cu Antenuta ta. Ha ha ha !
    Antenuta 4 zile din 7 locul 3. Saptamana asta oare 5 zile din 7 ? Ca luni a prins locul 3...
  • Marian Marian
    Serban , deocamdata este inclusa pe pagina lor pro tv. ro nu se aude nimic ca au pierdut licenta , asa ca nu are rost sa ne suparam pe Allex vom vedea in viitorul apropiat sau mai tarziu daca spune adevarul sau nu ,
  • Allex Allex
    Șerban, Pro tv deține în continuare licența The Voice! Informează-te înainte să “cânți”! Iulia, nu știu exact cine ce, dar știu că s-a dorit din ambele părți, doar că nu le-a convenit faptul că ar fi intrat pe unul din posturile de nișă ale grupului!
  • Publicitarul Publicitarul
    Pt participarea la emisiunile lui Cristache incasa cam 100 de milioane lunar. Basca onorariile pt fiecare aparitie cu stors de lamai si taiat de ceapa. O sa se plictiseasca repede de Dinescu astia de la Prima.
  • Adi Adi
    Gata, tot publicul tânăr de la TVR va trece la Prima o data cu Dinescu. Cei 7-8 tineri, hai 9, se mută acum la Prima! Transfer de senzație. Mințile,,limpezi,, de Cluj au mai făcut o achiziție de renume mondial. Asta da ,,varză a la Cluj,,! Urmează Tezaur Folcloric si gata.
  • B.A.M B.A.M
    Mile, tu mi-ai citit comentariul, înainte de scrie???
    Eu NU AM SCRIS absolut nimic legat de Chefi la cuțite și Asia Express...
    Ce legătură are ce-ai scris cu subiectul articolului sau cu ce am spus eu???

Trimite un comentariu

sus