Skip to main content

EXCLUSIV. TVR opreşte matinalul Cu capu-n zori, după audienţe aproape 0.0. Ce pune în loc

 
EXCLUSIV. TVR opreşte matinalul Cu capu-n zori, după audienţe aproape 0.0. Ce pune în loc

EXCLUSIV Paginademedia. Matinal cu istorie scurtă la postul public TVR 1. Emisiunea de dimineaţă - Cu capu-n zori - va fi oprită de TVR, după numai cinci luni şi o perioadă în care audienţele s-au dus spre zero.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, echipa de producţie a emisiunii a fost anunţată deja că din martie programul nu se va mai regăsi în grila principalului canal al televiziunii publice.

Motivele ar ţine şi de resursele financiare ale postului public.

Matinalul Cu capu-n zori este prezentat de Gabriel Fereşteanu şi de Liza Sabău. Ambii lucrează şi la Virgin Radio. Producător este Augusta Lazarov Petrescu, fost şef al divertismentului şi producător al mai multor emisiuni la Antena 1.

Cu Gabriel Fereşteanu şi Liza Sabău prezentatori, matinalul TVR 1 nu ajungea nici la un punct de rating. Pe publicul comercial, tânăr, avea zile în care "acul" audienţei se ducea spre 0.0.

De exemplu, săptămâna trecută, matinalul avea o audienţă medie de 0,1 pe publicul comercial, adică 2.000 de tineri pe post. La oraşe, "reuşea" un 0,2 rating, adică 16.000 de telespectatori. În toată ţara, ratingul era tot 0,2, adică, în număr de persoane, până în 40.000 de telespectatori pe minut.

Cristi Tabără intră în scenă

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, tronsonul de dimineaţă îi va reveni, cel mai probabil, lui Cristi Tabără. El realizează, la TVR emisiunea Exclusiv în România.

Conform aceloraşi surse, programul, în cazul în care va fi prezentat de Cristian Tabără, va fi unul axat pe ştiri, nu pe divertisment, cum este acum matinalul.

Gabriel Fereşteanu şi Liza Sabău îşi încheie colaborarea cu TVR, odată cu finalul emisiunii matinale. Potrivit aceloraşi surse, şi Augusta Lazarov Petrescu va înceta colaborarea cu postul public de televiziune.

Noul matinal al TVR - Cu capu-n zori - a intrat pe post la începutul lunii octombrie, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Până la ora redactării ştirii, Augusta Lazarov nu a putut fi contactată. Nici oficialii TVR nu au putut fi contactaţi.

Într-un interviu acordat Paginademedia.ro în toamna anului trecut, Augusta Lazarov Petrescu detalia proiectului matinalului de atunci.

VIDEO. Interviul cu Augusta Lazarov Petrescu

Citeşte şi: OFICIAL. Începe matinalul produs de Augusta Lazarov, la TVR 1

Citeşte şi: Augusta Lazarov se pregăteşte de o emisiune la TVR. Doi prezentatori de la Virgin Radio gazde

Citeşte şi: VIDEO. De a plecat Augusta Lazarov Petrescu de la Antena 1 la TVR? Cum va fi noul matinal cu Augusta producător?

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lumi Lumi
    La noi cand ceva merge bine e omorat. "3 ceasuri bune" e plictisitoare.
  • Florin Poenaru Florin Poenaru
    Băieții erau chiar haioși. Simpatici. Dansatoarea, Angi, a fel. Era o sinergie între ei. Erau naturali. Schimbarea lor este o treaba neinspirata.(da o nota neplăcută, și suspiciunea ca se fac jocuri politice în TVR).
    Cu noul prezentator, s-a trecut pe Covid19-N-are gust și miros, sare și piper.
    Nu mai are "savor".. Hmm.
    Acum.. Ceva nu este ok. Pare ceva artificial.
  • Andrei Andrei
    ***
  • MARIA DAVID MARIA DAVID
    D CRISTI TABARA ESTE O " CELEBRITATE SI UN ADEVARAT CRESTIN ORTODOX DE TELEVIZIUNE , TOT CE FACE DOMNIA SA ESTE " VIATA , REALITATE , SIMPLITATE IN CARE TOT ROMANUL INTELEGE CE SPUNE DOMNIA SA , UN ADEVARAT PREOT CARE, ISI IUBESTE SEMENII SI BISERICA IN ACEEASI MASURA , FARA , A FACE RABAT DE LA ETICA , CREDINTA , SINCERITATE SI APROAPE DE ENORIASII LUI D ZEU .
  • VP VP
    Mie imi placeau cei doi... erau simpatici.
    Desigur, erau și lucruri de schimbat cel puțin pt a inbunatati rating-ul.

    Acum nu ma mai uit deloc la emisiune :(
  • Nechita Ioana Nechita Ioana
    Oricum, de Chioțea cel puțin îmi place clar mai mult decât de cei doi. Feresteanu mai era cum era, dar fata neah.. adică nu poți sa ii compari cu Adela și Cove, nici cu subiectele emisiunii, și atunci de unde sa ai audiente?
  • GhP GhP
    Chioțea vorbește bolovănos și gândeste cazon. L-au schimbat alte televiziuni.
    Poate găsesc alt prezentator?!
  • Mich Codruta Mich Codruta
    Bună dimineața. Tocmai ma uit la emisiune și...... Îmi pare rău să spun, dar nu îmi mai place. Am început sa ma uit la emisiune din luna ianuarie, după o pauza de minim 15 ani de a ma uita la tvr, am dat în sfârșit de o emisiune pe placul meu și.... Ce sa vezi... După puțin timp ați reușit să mă faceți sa ma răzgândesc sa nu ma mai uit. Îmi pare rău. Chiar mi-au plăcut prezentatorii, și se vede și pe Angi ca le simte lipsa celor 2.Asta este. Ne orientam spre altceva......
  • EMILIAN TOMA EMILIAN TOMA
    Prezentatorii, producatorul ,erau de nota 10 -de fapt toata echipa !
  • dan dan
    Astia care lauda pe cei doi fosti prezentatori insipizi, mai mult ca sigur sint rude sau prieteni cu ei. Pt ca numai *** sa fii sa iti placa de cei doi indivizi. Acum, cu dorin chiotea, emisiune e forta!
  • ramona ramona
    ce pacat- era singurul matinal altfel- daca ramanea pe post cu cei doi prezentatori poate reusea tvr sa educe si publicul roman ca sa urmareasca si un matinal haios, cu bun simt si content (spre deosebire de concurenta)- din pacate cu prezentatorii curenti(desi simpatici) nu mai urmaresc acest matinal:-( miss Gabriel and Liza:-()
  • Cristina Cristina
    Sunt dezamagita.Mie imi placeau cei doi...chiar erau simpatici.Acum nu ma
    voi mai uita deloc la emisiune.
  • Catalin Catalin
    Pacat...era o pata de culoare pe postul national !
  • Sebi69 Sebi69
    Păcat,erau foarte simpatici și buna dispoziție te molipsea cu ei ,dar na ,fara răbdare ...
  • Alin Adrian Alin Adrian
    Mai bine ar începe de la 5.30 cu banda la subsol cu info utile rubrici informative un fel de tvr stiri inclusiv regionale pana la 10.

Trimite un comentariu

sus