Skip to main content

EXCLUSIV. TVR opreşte matinalul Cu capu-n zori, după audienţe aproape 0.0. Ce pune în loc

 
EXCLUSIV. TVR opreşte matinalul Cu capu-n zori, după audienţe aproape 0.0. Ce pune în loc

EXCLUSIV Paginademedia. Matinal cu istorie scurtă la postul public TVR 1. Emisiunea de dimineaţă - Cu capu-n zori - va fi oprită de TVR, după numai cinci luni şi o perioadă în care audienţele s-au dus spre zero.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, echipa de producţie a emisiunii a fost anunţată deja că din martie programul nu se va mai regăsi în grila principalului canal al televiziunii publice.

Motivele ar ţine şi de resursele financiare ale postului public.

Matinalul Cu capu-n zori este prezentat de Gabriel Fereşteanu şi de Liza Sabău. Ambii lucrează şi la Virgin Radio. Producător este Augusta Lazarov Petrescu, fost şef al divertismentului şi producător al mai multor emisiuni la Antena 1.

Cu Gabriel Fereşteanu şi Liza Sabău prezentatori, matinalul TVR 1 nu ajungea nici la un punct de rating. Pe publicul comercial, tânăr, avea zile în care "acul" audienţei se ducea spre 0.0.

De exemplu, săptămâna trecută, matinalul avea o audienţă medie de 0,1 pe publicul comercial, adică 2.000 de tineri pe post. La oraşe, "reuşea" un 0,2 rating, adică 16.000 de telespectatori. În toată ţara, ratingul era tot 0,2, adică, în număr de persoane, până în 40.000 de telespectatori pe minut.

Cristi Tabără intră în scenă

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, tronsonul de dimineaţă îi va reveni, cel mai probabil, lui Cristi Tabără. El realizează, la TVR emisiunea Exclusiv în România.

Conform aceloraşi surse, programul, în cazul în care va fi prezentat de Cristian Tabără, va fi unul axat pe ştiri, nu pe divertisment, cum este acum matinalul.

Gabriel Fereşteanu şi Liza Sabău îşi încheie colaborarea cu TVR, odată cu finalul emisiunii matinale. Potrivit aceloraşi surse, şi Augusta Lazarov Petrescu va înceta colaborarea cu postul public de televiziune.

Noul matinal al TVR - Cu capu-n zori - a intrat pe post la începutul lunii octombrie, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Până la ora redactării ştirii, Augusta Lazarov nu a putut fi contactată. Nici oficialii TVR nu au putut fi contactaţi.

Într-un interviu acordat Paginademedia.ro în toamna anului trecut, Augusta Lazarov Petrescu detalia proiectului matinalului de atunci.

VIDEO. Interviul cu Augusta Lazarov Petrescu

Citeşte şi: OFICIAL. Începe matinalul produs de Augusta Lazarov, la TVR 1

Citeşte şi: Augusta Lazarov se pregăteşte de o emisiune la TVR. Doi prezentatori de la Virgin Radio gazde

Citeşte şi: VIDEO. De a plecat Augusta Lazarov Petrescu de la Antena 1 la TVR? Cum va fi noul matinal cu Augusta producător?

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Criticul muzical Criticul muzical
    Foarte bine că au scos matinalul. Nu a fost bun producătorul. Nici cu Tabără (popă și pedofil) nu mi-e rușine.
  • Gabi Gabi
    Mie îmi sunt simpatici prezentatorii, iar problema cred că este a TVR-ului în general, care, în lipsa unei schimbări din temelii și la toate nivelurile, nu are nicio șansă la puncte multe de rating și la lupta cu televiziunile comerciale.
  • DODO DODO
    o emisiune prea agitata si galagioasa care in dorinta de a transmite buna dispozitie obtinea efectul invers Apare un adevăr : nu e suficient sa moștenești un nume daca nu ai si talent Stim și ce se va spune : romanii sint niste incuiați ( nu ca spaniolii ) care nu pricep ce-i ,, arta ,,
  • Gelicar Gelicar
    Păi așa e rating peste toate

    Ca Antenuta ta, mereu locul 2 in fiecare zi.
  • adi adi
    Ii scoatem p-astia mai tineri si care aduc o pata de culoare in TVR-ul cenusiu si il bagam la inaintare pe Tabara. O sa faca audienta intre pensionari, ca in rest...
    Nu ai cum sa atragi public tanar cu persoane care doar isi cauta un loc caldut in TVR, asteptand pensionarea sau cu filmele de pe timpul lui bunicu programate la ore de prime time.
  • daniel daniel
    Eu n-am incredere in rating-urile astea! Ma mir ca se platesc bani pe publicitate si se pierd joburi din cauza lor!!!

    Kantar si-a pus societatea din grup KanalD pe 3 imediat dupa ProTV si Antena 1, cateodata chiar pe 2! Iar meterele alea nu sunt schimbate in fiecare luna asa ca se creeaza obisnuinte la telespectatori care nu mai schimba de pe top 5 Antena 1, ProTv, RomaniaTV, Antena 3 si ce sa vezi KanalD! ... decat daca e vreun eveniment major gen campionat/olimpiada.
  • Mile Mile
    ***
  • livia pilă livia pilă
    Tabara va face rating negativ!
  • B.A.M B.A.M
    TRIST
  • Mos Dan Mos Dan
    Incetati cu bucatarii. In familiile din occident nu se gateste, totul este cumparat semipreparat, de aceea ei sunt asa disperati dupa emisiuni despre mancare. Romania nu e asa. Nu vor mai dura mult emisiunile despre gatit.
  • Mile Mile
    Păi așa e rating peste toate
  • Baba Dochia Baba Dochia
    Și cu taica popa tot mica va fi audiența. Copiii aia doi dădeau bine impreuna, insa restul era cam prea ghiveci.
  • geo geo
    Nu imi vine sa cred cum proiectul genial gandit si pus in platou de celebra Augusta Lazarov Petrescu s-a dovedit a fi un esc la publicul privitor. Si va fi scos de pe post. Astetam si alte încercări în televiziune ale doamnei. Care, se pare, nu a mostenit mai nimic din geniul fostului sot.
  • Allex Allex
    A, bineînțeles. Oricum, se știe că în acel interval orar al day time-ului consumul de tv e infim, în special pe publicul comercial.
    În cazul Antenei 1 și al Pro Tv, emisiunile Neatza și Vorbește lumea “câștigă” aproape exclusiv din publicitate.
  • A. A.
    Macar au avut bunul simt s-o opreasca si sa nu mai toace banii aiurea. Dar sunt si alte emisiuni care pot sa bag mana in foc ca tot atat fac si uite ca sunt inca pe post...

Trimite un comentariu

sus