Skip to main content

Facebook l-a interzis pe Naşu'! Postul TV era campion la conspiraţii. „Dictatură 100%” e reacţia televiziunii

 
Facebook l-a interzis pe Naşu'! Postul TV era campion la conspiraţii. „Dictatură 100%” e reacţia televiziunii

Facebook a închis pagina Naşul TV pentru nenumăratele postări cu conspiraţii despre pandemie şi vaccin. Postul lui Radu Moraru a reacţionat pe site-ul propriu, catalogând decizia platformei deţinută de Mark Zuckerberg drept o „Dictatură”.

Publicitate

Pagina Naşul TV de pe Facebook avea peste 280.000 de like-uri. Nu doar pagina a fost închisă definitiv de Facebook, ci şi grupurile administrate.

În continuare mesajul postului Naşul TV via nasul.tv:

„Facebook a lichidat Nasul Tv ! Dictatura 100% !

Facebook a violat Constitutia Romaniei ! Facebook a sters definitiv Nasul Tv ! impreună cu toate paginile şi grupuri afiliate NasulTv!

1. Libertatea de exprimare este inviolabila.
2. Cenzura de orice fel este interzisa.
3. Dreptul persoanei de a avea acces la orice informatie de interes public nu poate fi ingradit.
4. Nicio publicatie nu poate fi suprimata.

Peste 280.000 de Romani abonati la Nasul Tv pe FB au fost pedepsiti si li s-au incalcat drepturile fundamentale.

Ultima emisiune Nasul Tv a fost despre reteaua de pedofili celebri din America si despre crimele lor odioase.

Facebook a reactionat prompt ! Dictatura de tip China ! Made in USA !”


Naşul, ploaie de amenzi pentru o ploaie de conspiraţii

Emisiunile lui Radu Moraru de la Naşul TV au primit o grămadă de amenzi din partea CNA. De când a început pandemia în România (februarie) şi până la finalul anului 2020, în decembrie, postul Naşul TV a primit, în total, amenzi în valoare de 110.000 de lei.

Amenzile au venit în urma avalanşelor de conspiraţii pe care Radu Moraru le prezenta pe postul de televiziune. "Nu-ţi vine să crezi că poate exista aşa ceva", a fost reacţia unui membru CNA când a văzut ce spunea Radu Moraru despre coronavirus, purtatea măştii, vaccin, conspiraţii ale "ocultei mondiale" şi tot aşa (linkuri cu exemple, la finalul articolului).

Prima sancţiune a venit pe 28 mai, atunci când a primit 10.000 de lei amendă din partea Consiliului. Apoi a primit 20.000 de lei în următoarea şedinţă, iar în a treia a ajuns la 30.000 de lei.

Recordul a fost de 40.000 de lei, în luna iulie. Detalii, AICI.

CITEŞTE ŞI: DELIR la TV. Ploaie de cospiraţii şi acuzaţii, însă Naşul şi-a găsit naşu'. Radu Moraru, două amenzi consecutive pentru derapaje pe bandă rulantă

CITEŞTE ŞI: Tirul de acuzaţii şi conspiraţii continuă la Naşul TV. Încă o amendă pentru afirmaţiile lui Radu Moraru. Palmaresul: 40.000 de lei, din trei amenzi

CITEŞTE ŞI: Naşu', maşina de împroşcat conspiraţii şi acuzaţii. Şi are destule! A mai bifat şi o amendă

CITEŞTE ŞI: Nicio şedinţă fără Naşu'. CNA, o nouă amendă pentru Radu Moraru. Ceva mai blândă. Moraru, la TV: „Vor să mute CNP-ul, da, de pe buletin, să-l mute în organism”

CITEŞTE ŞI: Corona-Conspiraţii. „Serialul Naşul”, nou episod. Radu Moraru atrage încă o amendă: 40.000 de lei. CNA: Dublăm sancţiunile până ajungem la amenda maximă

CITEŞTE ŞI: Corona-conspiraţii cu 5G şi nanoparticule. Naşul TV şi Radu Moraru, o nouă sancţiune. Membru CNA: „Nu-ţi vine să crezi că poate exista aşa ceva”

CITEŞTE ŞI: De la Naşu pentru Naşu! Radu Moraru, amendat (iar) pentru conspiraţii despre mască şi acuzaţii la adresa lui Iohannis

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • didi didi
    foarte bine. se mai face putin curat prin mizeria asta de facebook.
  • Adi Adi
    Din pacate CNA a fost un furuncul dintotdeauna in primul rand pentru ca este o institutie politica. Nu uitati cenzura naste monstri. Cei care va bucurati acum veti plange mai tarziu pentru ca nu ati ales libertatea aproapelui cand s-a putut.
  • B.A.M B.A.M
    De acord cu tine, privitorule!
    Doar pentru că ai dreptate, nu le poți interzice proștilor să respire același aer cu tine, să trăiască în aceeași lume cu tine sau chiar să-și exprime opinia dezaprobatoare cu privire la opinia ta "100% corectă", indiferent pe ce cale din mass-media o fac
    Dar na! Nu avem noi oameni în politică (inclusiv în CNA) care să înțeleagă aceste lucruri!!! Fie sunt proști, fie sunt niște actori de Oscar la acest capitol!!!
  • privitoru privitoru
    Nu am inteles niciodata de ce va bucurati ca se interzice un post tv sau ziar/revista, etc. Niciodata nu m-am uitat la nasu tv, dar indiferent ce abereaza ala acolo nu vreau sa dispara. E vorba de libertatea de exprimare. Va spune ceva acesy lucru? Ne intoarcem iar la comunism?
  • Cristi Cristi
    Partea cea mai interesanta este legata nu de faptul ca a luat amenzi, ci de faptul ca, foarte probabil, le-a si platit. E curios de unde are Nasul TV, un post cu audienta care incape intr-o garsoniera ceva mai mare, atatia bani ca sa plateasca amenzi.
  • Mile Mile
    CNA când retrage licența acestui cancerTV ?
  • mihai mihai
    Ia licenta pe alt post,gen realitatea+
  • claudiuu claudiuu
    La mijlocul lui martie vom scapa definitiv si de pe cablu de acest ***

Trimite un comentariu

sus