Skip to main content

Noul serviciu de streaming al FilmBox, de azi şi în România

 
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Nou serviciu de streaming în România. SPI International a lansat la nivel global noul serviciu de streaming cu plată, FilmBox+. Acesta cuprinde conţinut VOD (video-on-demand) şi restul canalelor FilmBox.

Publicitate

Pe noul serviciu se pot viziona filme, seriale TV sau documentare. FilmBox+ se poate accesa de pe site-ul filmbox.com sau prin intermediul aplicaţiei Filmbox+ de pe telefoane, tabelete sau televizoare.

Serviciul este disponibil pentru preţul de 19,99 RON pe lună.

Reprezentanţii SPI Internaţional spun că Filmbox+ va conţine „filme de mare succes de la Hollywood”, dar şi „canale live care difuzează conţinut 24/7 fără întrerupere, pentru spectatorii care se bucură de experienţa „lean-back”.

FilmBox+ dispune şi de caracteristica „Smart Collection Channels” - canale care au conţinut ales de editorii FilmBox în funcţie de dispoziţie, gen sau ocazie specială şi care vor fi adăugate la serviciu în cursul acestui an.

Canalele disponibile în serviciul Filmbox+ sunt: FilmBox, FilmBox Premium, FilmBox Premium Extra, FilmBox Family, DocuBox, FilmBox Stars, FightBox, FashionBox, Fast&FunBox, 360TuneBox şi Film Arthouse Box.

Berk Uziyel, CEO la SPI International, spune:

„Suntem încântaţi să anunţăm lansarea noului nostru produs FilmBox+, care va înlocui FilmBox Live începând de azi. FilmBox+ se integrează cu uşurinţă cu serviciile operatorilor şi platformele partenere pentru a oferi o experienţă de divertisment perfectă şi completă, care plasează consumatorul în centru”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • BogdanP BogdanP
    Nu exista aplicația pentru televizoarele Samsung....

Trimite un comentariu

sus