Skip to main content

Hai cu fetele, la Prima TV. O nouă emisiune cu Diana Bart, Giulia şi „cârcotaşele” Ioana Petric şi Gabriela Marin

 
Hai cu fetele, la Prima TV. O nouă emisiune cu Diana Bart, Giulia şi „cârcotaşele” Ioana Petric şi Gabriela Marin

Hai cu fetele, la Prima TV. Postul de televiziune lansează o nouă producţie, cu Diana Bart (de la Flash Monden), cântăreaţa Giulia şi „cârcotaşele” Ioana Petric şi Gabriela Marin.

Publicitate

Emisiunea debutează luni, pe 1 martie. Momentan nu a fost anunţată şi ora, dar cert este că va fi în timpul zilei.

„Hai cu fetele! va duce divertismentul din timpul zilei la un alt nivel, oferind 4 păreri diferite despre problemele şi dilemele cu care se confruntă femeia de astăzi. Ioana Petric, Giulia, Gabriela Marin şi Diana Bart vor fi acele femei care vor aborda într-un mod fresh subiecte care preocupă femeia modernă”, menţionează reprezentanţii postului.

Ioana Petric:

„O emisiune de atitudine, cu atitudine. Ne dorim să fie un program curat, fără circ, fără can-can, mesajul nostru fiind "hai că se poate!". Sunt sigură că vom fi gaşca din care telespectatoarele îşi vor dori să facă parte. Şi chiar dacă subiectele abordate vor fi în mare parte de interes feminin, nu vă faceţi griji, sunt bineveniţi şi domnii . Vorba aceea, este o emisiune pentru femei, bună dacă o urmăresc bărbaţii.”

Diana Bart, de la Flash Monden, despre noul proiect:

„Este fix formatul care îmi place pentru că este dinamic şi sunt convinsă că vom face un show de calitate, un show ca între fete care nu va plictisi niciodată. Avem şi multă informaţie pentru că avem nevoie şi de asta, nu doar de râs şi de voie bună.”

Gabriela Marin spune, de asemenea:

„Toate patru, eu, Ioana, Giulia si Diana, avem personalităti foarte diferite însă când ne întâlnim ne completăm într-un mod spectaculos de bine. Fiecare adaugă sare şi piper emisiunii care va fi un “afternoon delight” pentru toate doamnele şi domnişoarele, dar şi pentru domnii care doresc să intre în misterele eternului feminin, pentru a ne înţelege mai bine pe noi, aceste entităţii sublime numite femei.”

Giulia adaugă:

„Daca m-ar fi întrebat cineva ce îmi doresc să fac în 2021 atunci aş fi răspuns că aş vrea să mă întorc la radio şi televiziune. Am început să lucrez în televiziune pe când aveam 11 ani şi mă leagă amintiri frumoase de fiecare producţie la care am participat, tocmai de aceea mă bucur tare mult că după o pauză de câţiva ani mă întorc la una dintre pasiunile mele. Hai cu fetele! este un proiect la care abia aştept să particip cu atât mai mult cu cât mi se pare o adevărată provocare să faci o emisiune cu 4 femei.”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anonim anonim
    cronica carcotasilor nici numai este ce a fost! ii dau dreptate si lui mihai gainusa! cat s-a chinuit saracul sa reziste emisiunea! iar serban huidu un nesimtit si jumatate! nu a stiut macar sa ii multumeasca lui mihai gainusa ca i-a salvat emisiunea! parerea mea e ca serban huidu numai trebuia sa fie in pozitia de prezentator! asa s-a jurat mihai gainusa ca el daca facea ce a facut serban huidu clar numai prezenta vreodata! dar na ce vrei asta denota caracterul lui serban huidu! nu poate omul asta cand ii spune zice cineva ba gata numai prezinti! apoi asa sa fie domne! dar nu serban huidu nu a inteles chestia asta! si ce e mai rau e ca el l-a stricat pana si pe codrut keghes singurul om competent din emisiune! oricum de ioana petric nu am ce comenta zice spune! respect pentru ceea ce face! isi doreste si ea multe! evident ca ea nu se compara cu codrut keghes sau serban huidu! cat despre noua ei emisiune hai cu fetele! nu stiu ce sa zic spun! daca o sa fie numai pentru fete si femei sau doamne si domnisoare nu cred ca o sa aiba mare succes! e greu sa ai audiente doar din publicul feminin! apreciez totusi ca emisiunea ei nu va fi cu can can gargara ieftina etc chestii de astea!
  • Haters Suck Haters Suck
    Secțiunea asta de comentarii arată care e problema noastră de țară, a românilor. Totul e zero barat, tot e praf, banal etc. Numai noi știm să facem emisiuni, suntem experți în producții televizate chiar.
    Și nu numai, suntem experți în politică, în știință, medicină...
    Mă bucur că Prima TV vrea să aducă „și altceva”, chiar dacă o să-i coste la audiențe. Mai întâi să vedem cum e, după aia putem să exprimăm păreri (fără argumente, ca întotdeauna - suntem tot români până la urmă).
  • Vasile Vasile
    O alta productie care o sa faca 0.1 rtg maxim, facuta de niste oportunisti pentru niste amatori. Oare cand o sa renunte la amatorisme si o sa schimbe ceva? Ce se produce in Tvr este capodopera pe langa Prima Tv si au sanse de 1000% sa le mai scada audienta in ritmul asta. No o sa ajunga in veci si in pururi o statie de top 5 nici daca falsifica audienta.
  • Milkut Milkut
    de ce faci race ca e asia la antena de aia nu zici ha

    Lasa race , lasa asia , zi ce a facut antenuta ta vineri , zero barat
  • jk jk
    Update:postul a anuntat ora emisiunii: 17:00
  • A. A.
    @constantin cozma, multumesc mult pentru raspuns, nu stiam.
  • constantin cozma constantin cozma
    @A nu doar brancu vine la prima, madalin ioanescu va fi la televiziunea lui pandele(sotul gabrielei firea) metropola tv.
  • A. A.
    @constantin cozma, pe bune? Si expiratii de Brancu si Ionescu vin la Prima? Nasol.
  • Andrei Andrei
    Berecleanu e ce trebuie Bigbrother :)
  • BigBrother BigBrother
    Încet încet Prima tv devine un club al elefanților! Toți răsuflatii își găsesc un loc acolo. Iar bannerele alea cu Berecleanu întinse pe blocuri...sunt aproape porno! Buzele alea supra dimensionate și rujate strident te duc cu gândul în alta zonă
  • constantin cozma constantin cozma
    Cristi Brancu va face un show monden la prima tv saptamana asta va merge cel mai probabil si in platoul focus la prima ora.
    Iar Madalin Ionescu va avea o emisiune la metropola tv.
  • mile mile
    postac de ce faci race ca e asia la antena de aia nu zici ha
  • Sabina Sabina
    Aseară, emisiunea Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public, pe întreaga durată a difuzării! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 13 puncte de rating și 33.8% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut numai 8.4 puncte de rating și 21.8% share.

    Peste 2.8 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul, iar în minutul de maximă audiență de la 21:40, aproape 3.4 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.
  • Marian Marian
    Se aude prin targ ca antenuta pregateste un show original Arena Starurilor prezentatori vor fi Alexandra Velniciuc si Alex Stefanescu si Sorin Ovidiu Balan vor fi doua echipe una de cantareti de usoara alti de populara , au auzit ca pro face Superstar hop si ei ,
  • A. A.
    Nu cred ca as fi reusit sa formez un grup mai boring nici daca ma straduiam din rasputeri. Ioana Petric e incolora, inodora, inspida, efectiv nu ma pot gandi la un om mai plictisitor decat ea. Giulia e ultra-banala, plus ca la cum s-a desfigurat cu operatiile alea estetice... hard to watch, man. Bart e mai simpaticutza un pic, sa zicem ca iti mai vine sa o asculti. Iar de ultima fata de-a dreptul n-am auzit pana astazi, n-am idee cine e. Practic avem o emisiune cu sotia lui Huidu + febletea mai tanara a lui Huidu + o dansatoare necunoscuta + Bart. Mai bine faceau un casting si recrutau niste fetze fresh, cu personalitate si cu ceva de spus. Ah, si care sa treaca sticla, ca in TV aia-i smecheria, sa treci sticla.

Trimite un comentariu

sus