Skip to main content

Emisiunea Oanei Cuzino se întoarce cu un nou sezon la Pro TV. Revine şi iLike IT

 
Foto: Pro TV
Foto: Pro TV

Pro TV anunţă sezoane noi pentru emisiunile iLike IT şi Ce se întâmplă, doctore? din acest weekend.

Publicitate

iLike IT, producţia prezentată de Iulia Ionescu, debutează cu un nou sezon sâmbătă, de la 10:00, la Pro TV. În prima ediţie se vor prezenta cele mai „noi, ciudate, scumpe” telefoane de pe piaţă, dar şi primul centru experimental din România de terapie bazată pe neuroştiinţă.

Iulia Ionescu, despre noul sezon iLike IT:

"În noul sezon iLike IT vom analiza în continuare cele mai noi dispozitive de pe piaţă, dar nu ne vom limita doar la asta. Îmi doresc foarte mult ca oamenii să vadă şi să înţeleagă cât de importantă este tehnologia în ştiinţă, medicină, economie, educaţie şi nu numai.

Am ajuns într-un punct în care putem spune că nimic nu este imposibil, iar beneficiile reale ale tehnologiei sunt mai presus decât credem. Tehnologia s-a dovedit a fi un adevărat aliat pentru noi în perioada aceasta."

Şi emisiunea Ce se întâmple, doctore? revine de duminică, 21 februarie, de la 10:00, pe Pro TV. Oana Cuzino, gazda emisiunii, o avea invitată în prima ediţie a noului sezon pe actriţa Anca Dumitra (Gianina din Las Fierbinţi).

Oana Cuzino, despre noul sezon Ce se întâmplă, doctore?:

”Reluăm după aproape un an cu mult entuziasm şi ediţiile de duminică ale emisiunii noastre într- o perioadă în care grija pentru sănătatea noastră reprezintă o prioritate, poate mai pregnant decât oricând.

Ne dorim să încurajăm şi să ne inspirăm telespectatorii să îşi consolideze obiceiurile de îngrijire şi sănătate, să se alimenteze corect şi variat, să facă mişcare şi să nu se îndepărteze de bucuria de a trăi, de a iubi, de a fi informat şi conectat la cultură, tehnologie, societate.

Cu ajutorul invitaţilor noştri, persoane care se bucură de notorietate publică sau profesională, vrem să demonstrăm că dincolo de pandemia COVID19 viaţa în toată deplinătatea şi aspectele ei, trebuie să meargă în forţă, cu optimism, înainte!”

CITEŞTE ŞI: Emisiunea iLike IT de pe Pro TV, promovată timp de o oră în Times Square

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus