Skip to main content

TVR. Ionuţ Cristache vrea să ştie ce a discutat conducerea despre el. „Nişte oameni şi-au făcut o misiune din a mă ataca. Se leagă, cumva, de veniturile mele”

 
TVR. Ionuţ Cristache vrea să ştie ce a discutat conducerea despre el. „Nişte oameni şi-au făcut o misiune din a mă ataca. Se leagă, cumva, de veniturile mele”

Realizatorul Ionuţ Cristache, de la TVR, vrea să ştie ce s-a discutat despre el în şedinţele conducerii TVR. A cerut stenogramele şedinţelor Consiliului de Administraţie, în care s-au discutat lucruri legate de el.

Publicitate

Cererea lui Cristache a ieşit la iveală după ultima şedinţă a Consiliului de Administraţie. Date din şedinţă, obţinute de Paginademedia.ro, arată că membrii CA-ului „au fost informaţi cu privire la baza legală pentru solicitarea domnului Ionuţ Cristache cu privire la fragmente din stenogramele CA în care este menţionat numele său”.

Contactat de Paginademedia.ro, Cristache a explicat care au fost motivele pentru care a cerut date din şedinţele CA, care au caracter confidenţial în general.

„Temeiul legal prin care am cerut acele date este Legea 544/2001 (n. r. - a liberului acces la informaţiile publice)”, spune Ionuţ Cristache.

Acesta continuă:

„Există un grup intern în care sunt atacat constant de anumite persoane. Toate postările din respectivul grup făceau trimitere la şedinţele CA şi am vrut să văd ce se întâmplă acolo.

Am cerut transcriptul şedinţelor în care s-a vorbit de mine. Se confirmă lucruri, după ce am văzut stenogramele. Mă discreditează şi se leagă, cumva, de veniturile mele.

Nişte oameni şi-au făcut o misiune din a mă ataca. Nu zic nimic concret, doar insinuează”, menţionează realizatorul.

„Unii caută, întreabă, cotroboie prin sertare după documente, după contracte, se comporta ca nişte miliţieni”

Cristache vorbeşte şi despre şedinţele CA şi face acuzaţii cu privire la unii membri ai Consiliului de Administraţie, însă fără a nominaliza direct pe cineva.

„Sedinţele CA-ului sunt cu mult mai contondente şi acuzatoare decât postările din grupul respectiv.

Unii oameni din CA şi-au făcut un scop în viaţă să doarmă pe la uşile miniştrilor şi ale oamenilor politici. Unii caută, întreabă, cotroboie prin sertare după documente, după contracte, se comporta ca nişte miliţieni”, spune el.

Nu sunt plătit din bani publici

Discuţia s-a îndreptat şi către contractele şi veniturile lui Cristache la TVR. Realizatorul a spus, printre altele:

„Contractul meu la TVR se reînoieşte anual. Nu consider că sunt plătit din bani publici, ci din banii pe care TVR îi produce din publicitate.

Mi-am făcut mereu targeturile de audienţă, care sunt confidenţiale, dar cu multe zeci de procente peste media staţiei.

De asemenea, toate contractele sunt confidenţiale. Eu am semnat un contract cadru pe care l-am găsit la TVR şi pe care instituţia îl foloseşte”, conchide moderatorul.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Coca Coca
    Hai, ca o sa vina o alta conducere la TVR; nu a auzit nimeni de dansa; nici macar la TVR Craiova, nu a trecut examenul. Nu o sa mai vedem nimic pe la TVR. O propaganda, se va inlocui cu o alta. Raiting-0.
  • DODO DODO
    cristache nu a fost pus sa faca audienta El a fost numit de ps dragnea sa fie goarna lor Atita timp cit nu dovedeste citi bani ia pentru serviciile aduse partidului oamenii normali au dreptul sa-i ceara socoteala Dar sa nu uitam si invitatii : dinescu si cristoiu abonatii la pupatul moastelor psd La cit e de prost s-a bagat singur in gura lumii
  • didi didi
    sarmalache, ba baiatule, tu ai rating in jur de 1%, despre ce targeturi cu zeci de procente peste media statiei visezi tu?

    "Nu consider că sunt plătit din bani publici, ci din banii pe care TVR îi produce din publicitate." - VA ROG FRUMOS SA II FACETI BAIATULUI ASTA CONTRACT PRIN CARE SA FIE PLATIT DOAR DIN PUBLICITATEA EMISIUNII. sunt curios daca ar avea mai mult de 1100-1200 de euro salariu lunar, dupa ce se scad din banii de publicitate salariile cameramanilor, producatorilor, sunetistilor, machiozei, oamenilor de la decoruri, prompteristei, celor de la lumini etc.
  • Ion Ion
    Critache asta e un mare ***, propagandist de cea mai joasa speță a psd dracnea și acoliții lui nemernici și ordinari, care este plătit cu sume exorbitante pentru emisiuni de tit *** cu invitați mizerabili ca Ion carstoiu, dinescu, săvăliuc, și toți ceilalți ***ărnici psd-ei are sunt plătiți cu sume exorbitante cu banii de la buget.
  • doru giurgiu doru giurgiu
    Gradea, te-am somat să imi spui cât va mai parazita acest Cristache (nu Costache) ecranul TVR? Gradea, curând ai să dai seama in fața Parlamentului si sper că și în fața DNA. Si nu numai tu! Nu va va fi deloc moale! Te asigur!
  • A. A.
    @Livia Pila, de ce nu dai informatiile astea in presa? Unui Recorder, unui Tolontan, unui Razvan Lutac, unui Biro Attila, unui Rise Project, in general astora putini care inca mai fac investigatii pe bune si astora pe care chiar ii duce capul sa sape si sa dovedeasca lucrurile astea. Incearca, informatiile astea trebuie sa ajunga la cat mai multi.
  • Daniela S Daniela S
    Costache nu e plătit din bani publici??!! Cata ipocrizie. Toate televiziunile sunt plătite din banii nostrii ca plătim la cablu obligatoriu si canale pe care nu le dorim.
  • Doina Doina
    Cristache venit la TVR fără concurs și prin numire politica discuta aseară cazul Apele Romane unde e o numire politica fără concurs;) Ipocrizie maxima!
  • Ionut Naut Ionut Naut
    Dupa ce-am citit mai multe comentarii am vrut sa vad ce-i cu TVR si Cristache.

    Pe cifre: saptamana trecuta 27ian-02feb 2021pe target 18-49Ug,
    1. Cristache are emisiune pe 21:00-22:00
    2. In aproape fiecare zi a saptamanii Telejurnalul face dublu fata de Cristache; mie mi se pare normal.
    27 ian - 0,4 Rtg cu 1,1 Share, la fel ca programul de pe ora 17:00-18:00; daca excludem Telejurnalul, Cristache a fost campion alaturi de programul de pe ora 17:00-18:00 care a avut Share mai mare – 1,8 vs 1,1
    28 ian – Intervalul 21:00-22:00 a facut 0,4 Rtg cu 1,1 Share la fel ca intervalul 18:00-19:00; aici Cristache a batut Telejurnalul, dar a luat bataie de la intervalul 17:00-18:00 (cred ca este un serial – 0,5 Rtg cu 2,4 Share)
    29, 30,31 ian – n-are emisiune; bine ca m-am uitat in program. Are luni-joi de la 21:00
    01 feb – Telejurnalul de la 20:00 a facut dublu la Rtg si share fata de Cristache. In aceasta zi Cristache a facut 0,5 Rtg cu 1,4 share – campion fata de celelalte intervale orare, repet,exceptie Telejurnalul
    2feb – Cristache ai dat-o-n bara. Te-au batut intervalele: 16:00-17:00, 17:00-18:00, 18:00-19:00, 19:00-20:00 si bineinteles Telejurnalul de la 20:00. 0,2 Rtg cu 0,6 share; Cristacheeee, am incercat sa vad ce invitat ai avut, am gasit pe youtube ceva cu Basescu, daca-i adevarat si am vazut bine, Cristache, iti meriti soarta!
    In concluzie – Cristache are zile in care e campion, dar are si zileeee, auzi – Basescu!
    Si o critica constructiva: Am stat intr-o zi 5 minute cand era Cristoiu invitat. Vorbea numai Cristache, ii prelua vorbele, ideile, le completa, Cristoiu, zici ca el era moderator si Cristache invitat. Cristachee, lasa invitatii sa spuna ce au de spus! Esti sigur ca n-ai coatele-ascutite, ca prea vorbesti repede!

    Inteleg rostul TVR, totusi, e prea putin Rtg. Intrebuintati-va mai mult!

    Am scos pe intervale orare - 06:00-26:00, 18-49Ug; daca altcineva are alte date...dar va rog, nu intru in polemici ca si-asa intru rar pe aceasta pagina si sper ca n-am jignit pe nimeni. Sanatate tuturor!
  • Olimpia Găozaru Olimpia Găozaru
    Nesimțit, *** neasumat, o cocotă fără scrupule, întărâtător pe ireal de mulți bani. O impuritate marca Doina Gradea. AFARĂ!!!!!!!!!!!!
  • Lucia Marusievici Iorga Lucia Marusievici Iorga
    Ramii mut în fata tupeului lui Cristache.
  • un privitor un privitor
    Pazea ca s-a dezlantuit Pila.
  • doru giurgiu doru giurgiu
    @Livia PIlă Dacă e din Tulcea, Cristache ***? In televizoare nu se simte. Doar se vede ca e out in chestiuni de meserie.
  • doru giurgiu doru giurgiu
    Dacă e așa, și eu aș vrea să știu cât timp va mai parazita Cristache ecranul TVR. Cât tmp va batjocori omul acesta telespectatorii români. Gradea, răspunde!
  • Dana Mazilu Dana Mazilu
    Dacă ar avea o urma de onoare, după aceste comentarii Cristache Ionut ar trebui sa își dea demisia și sa plece. Sa ii ia cu el pe Gradea, Vornicu, Biebea, Ivașcu, Ungar-Topescu, Dirvariu, Tompea, Amza, Șerban-Iancu. Nu. Cristache nu are onoare. E sinistru.

Trimite un comentariu

sus