Skip to main content

VIDEO. Motorsport la greu! Look Sport va transmite Campionatul Naţional de Super Rally

 
VIDEO. Motorsport la greu! Look Sport va transmite Campionatul Naţional de Super Rally

Look Sport îşi completează portofoliul de competiţii motorizate. Postul deţinut de Clever a achiziţionat drepturile pentru Campionatul Naţional de Super Rally, pentru următorii cinci ani.

Publicitate

Toate cursele din Super Rally se vor difuza pe Look Sport 3. Prima etapă se va desfăşura la Mangalia, în perioada 21-22 mai.

Pe Look Sport 3 se pot urmări şi alte competiţii din motorsport, cum ar fi Formula 1, Formula 2, Formula 3, Porsche SuperCup, Moto GP, Moto 1, Moto 2 sau Moto E.

Mihai Leu, despre noul sezon Super Rally:

"Super Rally se va desfăşura în mai multe oraşe din România. Prima etapă va fi la Mangalia (21-22 mai) următoarele fiind programate la Târgu Mureş, Cluj, Deva, Craiova şi, cea finală, la Bucureşti.

Va fi o competiţie foarte interesantă pentru că a crescut mult interesul în ultimii ani, iar faptul că se desfăşoară în centrele oraşelor va atrage un public tot mai numeros. Toţi cei care sunt pasionaţi de maşini vor găsi live, în oraşe, dar şi pe Look Sport 3, adrenalină, maşini de curse performante cu mulţi cai putere.”

VIDEO. Promo cu noul sezon Super Rally

CITEŞTE ŞI: CNA. Agro TV şi Look Sport, încă 9 ani pe piaţa media. Agro va fi şi HD. Modificări la cele două posturi Clever

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bass44 bass44
    Alo Radu tu vorbesti sa nu adormi sau esti gelos, Emil Gradinescu, Bebe Cotimanis, multi alti sunt la Look, fotbal din Spania, Italia, Germania, Franta,Belgia, Cehia, Olanda si asa mai departe, handbal, motorsport si lista poate continua, ori esti gelos, ori nu ai ce face sa spui asemenea aberatii.
  • Radu Radu
    Look Sport e o televiziune absolut degeaba. Fara cap, fata coada, fara grila, fara promovare de evenimente, fara comentatori ca lumea, fara stiri cinstite, fara voci de calitate...De ce-or fi bagat atatia bani in drepturi tv cand ei arata ca o televiziunede cartier, Dumnezeu stie.

Trimite un comentariu

sus