Skip to main content

EXCLUSIV. Mădălin Ionescu se întoarce în televiziune. Cu emisiune de seară. Unde? Imagini cu Mădălin de acum 20 de ani

 
EXCLUSIV. Mădălin Ionescu se întoarce în televiziune. Cu emisiune de seară. Unde? Imagini cu Mădălin de acum 20 de ani

UPDATE. Metropola TV confirmă informațiile Paginademedia.ro. Emisiunea lui Mădălin Ionescu începe luni, 22 februarie, de la ora 22:00.

Numele emisiunii este Mădălin Ionescu Show și va fi programată de luni până joi, de la 22:00 până la miezul nopții. 

Publicitate

EXCLUSIV Paginademedia.ro. Revenire în televiziune. Mădălin Ionescu se întoarce în pe micile ecrane, după câțiva ani de pauză.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, cel care în trecut a prezentat Acces Direct (înainte de Simona Gherghe) la Antena 1 și WowBiz (la Kanal D), urmează să prezinte o emisiune la Metropola TV, postul deținut de Consiliul Local Voluntari, condus de Florentin Pandele.

Mădălin Ionescu a bătut palma, potrivit informațiilor Paginademedia.ro, cu Metropola și ar urma să intre cu o emisiune de seară.

Revenirea lui Mădălin Ionescu vine în contextul în care la Metropola TV lucrează Claudiu Perusco, fost producător general la Antena 1, cel care l-a adus pe realizatorul TV de la Național TV la postul Intact, în urmă cu mulți ani.

Contactat de Paginademedia.ro, Mădălin Ionescu nu a comentat informația.

În ultimii ani, Mădălin Ionescu a realizat o serie de interviuri online și s-a ocupat, ca producător, de conținut pentru diverși clienți online.

Mădălin Ionescu a fost ultima dată în televiziune la Kanal D, unde a realizat emisiunea WowBiz până în urmă cu patru ani. Era prezentatorul WowBiz din octombrie 2012, alături de Andreea Mantea.

Anterior, el prezentase, tot la Kanal D, emisiunea Drept la țintă, la bătaie cu Acces Direct. Înainte de Kanal D, Mădălin Ionescu a realizat Acces Direct, la Antena 1, până în 2010, când a fost înlocuit de conducerea postului cu Simona Gherghe (detalii, AICI).

Mădălin Ionescu s-a remarcat înainte de Antena 1 la Național TV, unde prezenta talk-showul de seară Miezul Problemei.

A început la Realitatea lui Prigoană. Primele imagini cu Mădălin Ionescu la știri

Mădălin Ionescu a intrat în televiziune în urmă cu 20 de ani, când Silviu Prigoană lansa postul de știri Realitatea TV. Silviu Prigoană a povestit momentul în urmă cu zece ani, la Interviurile Paginademedia:

„A mai venit Mădălin Ionescu, era profesor de istorie. A spus aș vrea să prezint știrile la dumneavoastră. A încercat el de vreo două ori să prezinte știrile (la fel și Gâdea, a încercat să prezinte știrile, dar vorbea ca o mitralieră de pe prompter). N-a ținut cu știrile și i-am zis: măi tu trebuie să faci, totuși, un talk-show social”, a spus Prigoană la Interviurile Paginademedia.

Silviu Prigoană a continuat:

„Am reușit cu domnul Mădălin Ionescu, am făcut la început o emisiune istorică, după care mi-am dat seama că nu merge, și am făcut o emisiune despre chestii oculte, ascunse, pentru că el avea talent în chestii de-astea. Am numit-o Adevărul din spatele adevărului, care se ocupa în general de masonerie și tot felul de lucruri mai puțin cunoscute de public, care atrăgeau și făceau rating.

Un scurt fragment chiar de la începuturile Realitatea TV, când Mădălin Ionescu prezenta știri:

Citește și: VIDEO: Prigoană despre începuturile Realității: Gâdea a venit la mine cu o casetă de istoria religiei. Mădălin Ionescu, profesor de istorie, vroia să prezinte știrile.

Citește și: Povestea Realitatea TV, spusă de fondatorul Silviu Prigoană. Imagini de arhivă, cu Gâdea, Badea, Mădălin Ionescu și alții


Citește și: Mădălin Ionescu se desparte de WowBiz: „am anunțat managementul Kanal D ca pentru mine urmează, fie si temporar, un alt drum”


Citește și: Prezentator nou la WowBiz după plecarea lui Mădălin Ionescu


Citește și: Mădălin Ionescu, schimbat de la Acces Direct cu Simona Gherghe


 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu