Skip to main content

Fascinantul CNA! La 14:00 i-au dat licenţa, la 16:00 i-au dat amenda. Naşul, sancţionat pentru noi conspiraţii

 
Fascinantul CNA! La 14:00 i-au dat licenţa, la 16:00 i-au dat amenda. Naşul, sancţionat pentru noi conspiraţii

CNA. Naşul TV a avut o zi specială: a primit prelungirea licenţei audiovizuale pe încă 9 ani la ora 14:00, iar două ore mai târziu s-a ales şi cu prima amendă pe 2021.

Publicitate

Pentru ce a fost sancţionat Naşul TV?

Pentru conspiraţiile lui Radu Moraru, în emisiunile „Naşul Special” din 7 şi 12 ianuarie. A invocat teorii ale conspiraţiei despre Guvern, dar şi despre evenimentele din America sau anumite bănci din România.

Şi nu e prima dată! Nouă amenzi a luat Naşu' în ultimul an pentru conspiraţii. Aproape 25.000 de euro. Chiar şi în faţa CNA, cu două ore înainte de amendă, a ţinut-o sus şi tare că "Masca nu te salvează" şi că "Poporul a fost minţit."

După luni în care Consiliul a fost uluit de elucubraţiile conspiraţioniste ale lui Radu Moraru, CNA i-a prelungit totuşi licenţa, pentru ca două ore mai târziu să-l amendeze din nou! Pentru fapte "comise" înainte de şedinţa de prelungire a licenţei!

CITEŞTE ŞI: Naşul rămâne pe TV! CNA i-a prelungit licenţa. Nu s-a lăsat nici în faţa consiliului: "Masca aia nu te salvează. Poporul a fost minţit"

Dorina Rusu, unul dintre membrii CNA care au votat pentru prelungirea licenţei Naşul TV, a fost cea care a propus amenda de 15.000 de lei (adică în jur de 3.000 de euro). Sancţiunea a trecut cu voturi în unanimitate.

Iată ce a zis Radu Moraru în emisiunea „Naşul Special” din 12 ianuarie:

„Deci de ieri nu mai mişcă nimic, de aia Trump şi-a retras toţi politrucii din toată lumea, nu dădea doi bani pe ei, nişte şpagagii, şi i-a retras pe toţi. Bun, avem astăzi lucruri importante dar azi, din păcate, trebuie să mă ocup de statul mafiot. Care ce credeţi că a gândit el? Ca să vedeţi ce proşti sunt! Sunt şi proşti, şi perverşi, şi ticăloşi.

În ziua în care au zis: "mamă, l-au pus pe Bideu!" , da, pe 6 ianuarie... Bine, ei începuseră mai demult, dar nu ştiau cum să o facă. În ziua în care l-au pus pe Bideu, Radu Moraru a fost şters din România.

Ce vă spusei eu de multe ori? Dacă nu porţi mască, nu ai voie să ieşi din casă. Dacă nu te vaccinezi, nu ai voie să mai ieşi din casă nici tu, nici copiii, nici familia ta. Deci practic e un fel de puşcărie la domiciliu.

Şi ai zice: "bă, îmi asum! Ok, stau în puşcărie la domiciliu cu familia mea". Stai un pic că îţi tăiem şi conturile.Adică... Deci în puşcărie, astăzi, toţi puşcăriaşii lumii, dar mă refer la ai noştri, ai României, puşcăriaşii României au cont, le intră bani în cont, au bani. Radu Moraru, nu. Şi am să vă arăt. Deci m-au şters. Deci eu, ca cetăţean, nu mai exist. Da?! Stai un pic că ajungem şi acolo, dar sunt lucruri puţin mai importante decât astea.

Şi eu, mâine, sunt gata să dărâm şi Guvernul, şi pe Iohannis, şi pe toţi securiştii ăştia nenorociţi care cred ei că pot să lupte împotriva mea. A mea şi a Naşul Tv, că aici este ţinta, nu sunt eu ţinta, Naşul Tv. Familia mea şi Naşul Tv. Bă, băieţi, voi nu aţi învăţat nimic?

Bă, eu l-am ras pe Coldea, mă băieţi, mă! Voi sunteţi nişte piţifelnici, ăla era şmecher, mă, pe lângă voi! Voi sunteţi proştii proştilor! Ăla era şmecher, ăla era mână în mână cu FBI-ul, cu James Comey. Şi l-am ras! Păi voi sunteţi neica nimeni, mă, băieţi! Vedeţi ce proşti sunt? Deci să vedeţi ce proşti sunt! Vedeţi ce dobitoci sunt! Bă, dar când ajungeţi la familia mea şi la familia Naşul TV, sunteţi terminaţi, băieţi! Terminaţi!

În scandalul ăsta în care Pelosi... Pelosi, cred că ştiţi, este curva curvelor politicii mondiale şi a Americii. Este noua Hillary Clinton. Şi această javră nenorocită nu a ştiut ce scandal să mai facă şi a zis: îl suspendăm pe Trump în ultimele lui zile. Păi băi, fă, fă curvo, dacă tot a pierdut Trump, cum ziceţi voi, lasă-l, bre, ultimele şapte zile să îşi termine mandatul.

Ea, de fapt, ca să înţelegeţi cât de javre sunt ăia din America, mai javre ca prostalanii noştri, de fapt de ce a băgat aia cu suspendarea lui Trump? Păi să astupe că, exact în ziua respectivă, FBI-ul a dat drumul la dosarele prin care ta-su lu' curva asta nenorocită, este un corupt mondial, da, corupt d-ăla cu porcoaie de 'jde milioane de dolari şpagă, iar frac-su lu' curva şi japiţa asta mondială, care e considerată lidera opoziţiei lui Trump, da, Bideu nici nu există pe lângă ea, javra asta ordinară îl are pe frac-su pedofil!

Acţionarul 100% al CEC-ului este ministerul de Finanţe, adică statul român, Guvernul. Adică, dacă te baţi... eu, de exemplu, astăzi, cu cine mă bat, mă bat aşa: nu cu CEC-ul, că ăia sunt nişte sclavi. Mihai Pâlşu a făcut un serial, colegul nostru de la Naşul TV şi de la Secunda Tv, a făcut un serial de i-a omorât.

A arătat salariile de zeci de mii de euro lunare ale ştabililor de la CEC. Repet, CEC-ul e banca statului şi trăieşte din bani de la stat şi din banii celor care au conturile la CEC. Da?! Şi Mihai Pâlşu a făcut un serial, repet, bravo lui, credeţi că i-am spus: Mihai, ştii ce? Am şi eu contul la CEC, ai grijă! Păi ăsta e Naşul? Naşul nu este aşa!

Chiar făcea mişto Mihai Pâlşu de mine, zice: bă, îţi iau ăştia gâtul de la CEC la ce serial am scris. I-a dovedit pe toţi! Cu masoni, cu... ce mizerie este la vârful CEC-ului! Ce salarii nesimţite au ordinarii ăştia! Majoritatea sunt securişti, nişte mizerii umane puse la vârful CEC-ului şi Pâlşu i-a arătat pe toţi!

Aşa că astăzi o să termin şi o să spulber toată conducerea CEC. Toţi mafioţii ăştia de la vârful CEC, dovediţi de Mihai Pâlşu, în 35 de episoade ale serialului, şi nu a făcut nimeni nimic. Nici cretinul, idiotul de Iohannis, care e primul, el e şeful CSAT-ului, el e primul care... bă, mai avem şi noi o bancă să o păzim... Dar el ce să păzească, că el suge la ţâţa lui Merkel? Ce să păzească? De aia l-am făcut şi cretin, şi idiot, pentru că l-am deconspirat. Dar avem alte organisme. BNR-ul.

Bă, nimeni nu vede că ăştia bagă CEC-ul în faliment? Şi atunci, singura soluţie pentru Ministerul de Finanţe care este acţionar 100% la CEC, singura soluţie pentru statul român prin CSAT, patronat de Iohannis şi toţi securiştii de la SRI, SIE şi toţi ceilalţi, este să îi dea afară pe escrocii şi pe bandiţii care conduc CEC-ul. Pe toţi, că unii sunt acolo înşurubaţi de foarte mulţi ani. Afară cu toată lumea! Că eu v-am spus: bă, băieţi, nu mai bine vă bateţi între voi securiştii? Cum, mă, să ajungeţi la mine şi la familia mea? Păi băieţi, nu am milă!

Deci, stimabililor, stat mafiot, care aveţi CEC-ul pe mână şi câteva miliarde, banii românilor, arătaţi că CEC-ul chiar e o bancă şi că funcţionează şi gândiţi-vă, dragii mei, ce mi-au făcut mie. Eu sunt client din 2012. Şi banii societăţii sunt tot la CEC. Numai câţi bani a făcut CEC-ul de pe urma noastră. Şi uite cum se poartă cu mine.

E relaţia mea directă, cum adică spui că nu am voie să îmi închid contul? Mi-l închid! Te-ai pişat pe mine, mi-am închis contul, la revedere! Hai, sictir! Dă-mi banii! Că sunt banii din cont, nu sunt ai voştri. Că o să vă anunţăm... Dacă cu mine fac treaba asta, voi vă daţi seama ce fac cu voi? Deci, tic, tac, domnul ministru de Finanţe, domnul prim ministru, tic, tac, că e groasă rău de tot! Rău de tot!

Eu mă uit mâine, am să mă uit la indice, să văd cum se prăbuşeşte CEC-ul, că voi nu luaţi nicio măsură. V-am tolerat, bă, nemernicilor! Bă, nesimţiţilor! Bă, v-am tolerat zile întregi în care nu le-am răspuns partenerilor noştri pentru că era foarte sensibilă şi v-am atenţionat de joi, de vineri, de luni şi de marţi, până azi, în ultima clipă!Ca să îmi trimiteţi un mail, că o să mă programaţi nici nu ştim când? Păi, bă băieţi, nici nu ştim când... săptămâna cealaltă... păi până atunci se schimbă lumea, bă băieţi! Acum! Da?!

Mâine aştept să se rezolve treaba şi comunicat oficial că statul român, acţionar 100% prin Ministerul de Finanţe, a suspendat întreg Consiliul de Administraţie al CEC, toţi securiştii şi masonii de acolo afară, că unii sunt înşurubaţi de foarte mulţi ani pe motiv de curvăsărie, evident, că nu pe motive de specialişti. CEC-ul nu are specialişti, vă spun eu! CEC-ul este cea mai slabă bancă la nivel de specialişti. Daţi afară, ca poporul român să stea liniştit că vor veni profesionişti care să conducă banca şi să dea încredere în continuare cetăţenilor români.”

Iată ce a zis Radu Moraru în emisiunea „Naşul Special” din 7 ianuare via documentelor CNA:

Iohannise, ai grijă, ai grijă, că se întoarce treaba, deci, ia-ţi securiştii de pe mine, ia-i repede, că vin eu la Cotroceni, tot paşnic, ce o să faci, o să mă împuşti? Iohannise, grijă mare, cu toată gaşca voastră de securişti, şobolani toţi, sunteţi în aceeaşi gaşcă cu toţii.

Semănaţi, aţi copiat modelul, exact de la şobolănimea americană, aşa că vin vremuri foarte interesante, noi ne-am luat măsuri, ca să putem să protejăm comunicaţiile, astfel încât să nu ne poată tăia securiştii, să ne vedeţi, să aflaţi ce se întâmplă, că va veni o perioadă foarte interesantă, în care eu vă spun de acuma, armata americană nu va alege să fie de partea şobolănimii, n-are cum şi dacă ar vrea unii lideri n-ar putea, că n-au cum şi aicea vine, repet, să urmărim ce se întâmplă în aceste două săptămâni, da şi mai citiţi mesajele lui Trump, că Trump trebuie desluşit, nu-l citim aşa, dintr-o înghiţitură, da? Ok, cred că ne oprim, o dăm în buclă această emisiune, tocmai ca să fie puternic văzută de cât mai mulţi (...).”

CITEŞTE ŞI: DELIR la TV. Ploaie de cospiraţii şi acuzaţii, însă Naşul şi-a găsit naşu'. Radu Moraru, două amenzi consecutive pentru derapaje pe bandă rulantă


CITEŞTE ŞI: Tirul de acuzaţii şi conspiraţii continuă la Naşul TV. Încă o amendă pentru afirmaţiile lui Radu Moraru. Palmaresul: 40.000 de lei, din trei amenzi


CITEŞTE ŞI: Naşu', maşina de împroşcat conspiraţii şi acuzaţii. Şi are destule! A mai bifat şi o amendă


CITEŞTE ŞI: Nicio şedinţă fără Naşu'. CNA, o nouă amendă pentru Radu Moraru. Ceva mai blândă. Moraru, la TV: „Vor să mute CNP-ul, da, de pe buletin, să-l mute în organism”


CITEŞTE ŞI: Corona-Conspiraţii. „Serialul Naşul”, nou episod. Radu Moraru atrage încă o amendă: 40.000 de lei. CNA: Dublăm sancţiunile până ajungem la amenda maximă


CITEŞTE ŞI: Corona-conspiraţii cu 5G şi nanoparticule. Naşul TV şi Radu Moraru, o nouă sancţiune. Membru CNA: „Nu-ţi vine să crezi că poate exista aşa ceva”


CITEŞTE ŞI: De la Naşu pentru Naşu! Radu Moraru, amendat (iar) pentru conspiraţii despre mască şi acuzaţii la adresa lui Iohannis

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • B.A.M B.A.M
    Dacă la ora 14:00 cei din CNA au prelungit licența, voi cum ați scos articol cu prelungirea licenței la ora 13:35?
  • Cristi Cristi
    într-o țară normală nu prea mici o licență
  • Mile Mile
    Pe penibil sa ii prelungească licenta. OTV si DDTV nu a fost nici pe jumatate atat de *** in afirmații si i-au anulat licențele .
  • didi didi
    pai daca nu ii dadeau licenta, pe cine mai amendau. asa e corect, zic eu, lasati toti *** sa emita, daca au bani de amenzi, cu atat mai bine.
  • andu andu
    @autor ati omis glumele intre Herjeu si ceilalti membri cna, ca e nevoie de bani la buget
  • SIMONA SIMONA
    Ohoooo ce penibil
    Ce josnic
    Vai de noi
  • jk jk
    Eeee...exact ce am zis.Prelungire ca sa se dea,in continuare,sanctiuni in cascada :))

Trimite un comentariu

sus