Skip to main content

SCHIMBĂRI. Chefi la cuţite intră pe post duminică. iUmor se mută în altă zi

 
SCHIMBĂRI. Chefi la cuţite intră pe post duminică. iUmor se mută în altă zi

Chefii Bontea, Scărlătescu şi Dumitrescu se întorc cu un nou sezon Chefi la cuţite, la Antena 1. Show-ul debutează duminică, 28 februarie, de la ora 20:00, potrivit unui anunţ de pe pagina de Facebook a emisiunii.

Publicitate

Va fi trei zile pe săptămână: duminică (20:00), luni şi marţi (20:30).

Debutul Chefi la cuţite aduce şi o schimbare în grila Antenei 1. iUmor nu va mai fi duminica, ci miercurea (20:30). Următoarea ediţie iUmor este pe 3 martie.

Astfel, Chefii se vor duela cu Survivor şi filmul Pro, duminică. Luni vor fi la bătaie cu Românii au talent şi serial turcesc, iar marţea cu Las Fierbinţi, Şef sub acoperire şi serialul turcesc de la Kanal D.

În zilele de miercuri duelul se dă între iUmor, Imperiul Leilor (Pro TV) şi serialul turcesc de la Kanal D.

Noul sezon iUmor a debutat pe locul trei, în urmă cu două săptămâni.

Anunţul despre Chefi la cuţite

Anunţul despre iUmor

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mutuilica Mutuilica
    E chiar foarte bine pentru Pro TV. Mai bine iei bataie duminica cu un film antic de 100 de ani (locul 3 comercial asigurat), decat miercuri cu Leii (locul 2 sigur).
    Asa, miercuri, Leii cu Umorul vor lupta la egalitate, va fi meci strans. Mai bine egal pe comercial decat sa pierzi pozitia de lider saptamana de saptamana. Si asta la o diferenta destul de mare.
  • Mirceanu Mirceanu
    Lasa ca e bine. Leii au mai multe sanse la pozitia de lider cu Umorul Sec, nu cu Bucatarii.
    Dar depinde ce prefera romanasii... Vor prostie la Umor (cu videochatiste). Sau ceva de calitate (sa inveti ceva) de la Lei.
  • B.A.M B.A.M
    Aceste schimbări sunt "o crimă cu premeditare" pentru și din partea Antenei 1. Practic, visul lui Mihai Bendeac, ca emisiunea să dispară, are toate șansele să se îndeplinească.
    De chefi, cred ca au făcut precum cei de la PRO TV. Dacă ei au rămas fără Vlad ,din cauza măsurilor de la București, și au pus Românii au talent în locul lui lunea, la fel au făcut și cei de la Antena 1 care au rămas fără Asia Expres și au pus Chefi la cuțite în locul ei duminica, lunea și marțea. Atâta doar că iUmor va fi o emisiune sacrificată din cauza acestei logici...
    Adică, care e diferența? Încă erau mai avantajați miercurea decât duminica Chefii!!!
    Dar asta e, uneori trebuie să cazi în cap ca să te doară...
  • JFK JFK
    Ha ha ha :)))
  • Zic și eu Zic și eu
    Mutarea nu este rea pentru iumor, miercuri este singura zi din saptamana cand au sanse, daca nu la 1, macar la 2. Pe de alta parte, duminica ii arunca pe Chefi peste Survivor, luni vor fi cu RAT si marti cu Las Fierbinti. Adica sanse mari sa fie pe 2-3 mai mereu, cu exceptia zilei de marti, dupa 21:30.
    Altfel spus, au dat *** din mana ( locul 1 miercurea cu Chefi) pentru o posibila vrabie.
  • Flag Flag
    Presimt o decizie proasta, foarte proastă!
    De ce sa te lupți cu o emisiune foarte urmărită când poți sa ai mai multă audiență in alta zi?
  • Cristi Cristi
    Un haos general în programul Antena 1.

    Fusese într-o vineri filmul "Divergent", urmând ca săptămâna următoare să difuzeze continuarea "Insurgent" - cu o zi înainte au anunțat că reiau "Asia Express sezonul III", care după două zile a fost mutat pe timp de noapte, apoi s-a început cu alte filme.

    Apoi, seria "Mission Impossible" a început cu primul film sâmbăta trecută, difuzând promo că săptămâna următoare va fi difuzată partea II - la fel, cu o zi înainte, au anunțat că difuzează reluarea cu Nea Mărin la schimb. Acum cu iUmor la fel, începi sezonul cu două ediții duminca, apoi muți în cursul săptămânii și tot felul de mutări peste mutări de nici nu mai știi care în ce zi este.
  • Miu Miu Miu Miu
    Aiurea.Mai bine de marți până joi
  • Adi Adi
    Au stat ei și s-au gândit cum să se ferească de concurență și au ales: să se lupte duminică cu Surivor, luni cu Romanii au talent, marți cu Las Fierbinti și Champions League. Super! Cred că ediția asta va fi cantecul de lebeda al șefilor.
  • resita resita
    Sefii sunt singura emisiune de la A1 care se pot bate de la egal la egal cu Survivor si cu Romanii au talent respectiv Las Fierbinti.
    Am o presimtire ca duminica o sa ramana doar prima si a doua saptamana, dupa aceea o sa treaca la zilele consacrate respectiv luni-marti-miercuri.
  • SIMONA SIMONA
    Putin cam neinspirat
    Putea sa fie marti si miercuri,pentru ca nu e prea multa concurență serioasă si de durata si treia zi luni,sau joi,iar adela in alta zi

Trimite un comentariu

sus