Skip to main content

OFICIAL. Mircea Dinescu trece la Prima TV. Emisiunea schimbă puţin numele: „Mai puţină politică şi mai multă poezie”

 
OFICIAL. Mircea Dinescu trece la Prima TV. Emisiunea schimbă puţin numele: „Mai puţină politică şi mai multă poezie”

Fără „politică”, dar cu „poezie”. E oficial, Mircea Dinescu trece la Prima TV cu emisiunea Politică şi Delicateţuri, pe care a realizat-o în ultimii şapte ani la TVR, după cum Paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate - AICI.

Publicitate

Prima TV anunţă că emisiunea lui Dinescu se va numi „Poezie şi Delicateţuri” şi va debuta în martie.

Poetul Mircea Dinescu a spus:

„Formatul acestei emisiuni îl am de 15 ani şi faptul că a rezistat atât de mult şi nu m-am plafonat, e un semn bun. Eu vreau să mă mai joc, mai ales că un vers de-al meu, de pe vremea comunismului, sună aşa: „Opriţi istoria, cobor la prima”.

Din luna martie chiar cobor la prima, la Prima TV. Propunerea de a veni la această televiziune a fost o întâmplare, am discutat şi iată că mă aventurez aici cu emisiunea Poezie şi delicateţuri, deci mai puţină politică şi mai multă poezie, alături de bătrânii lăutari care au suferit mult anul trecut, din cauza pandemiei”, a spus Dinescu.

Reamintim că ultimul sezon al emisiunii, la TVR 1, s-a încheiat în urmă cu două săptămâni, pe 24 ianuarie. Andreea Berecleanu, prezentatoarea Focus 18:00 la Prima TV, a fost invitata lui Dinescu în ultima emisiune Politică şi delicateţuri la TVR.


EXCLUSIV. Mircea Dinescu se mută cu emisiunea Politică şi Delicateţuri de la TVR


ÎN CULISE. Cum filmează Dinescu Politică şi Delicateţuri. Un making of cu mâncare, cu taraf şi cu multe cântări


Citeşte şi: Dinescu face emisiunea Politică şi delicateţuri la TVR 1


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Fota Fota
    Sanatate si succes!!!!!
  • Ina Ina
    A si luat leafa la greu.Cica televizunea nationala.Ce sa mai scrii de cele particulare.
  • DODO DODO
    d-le prof vasile ! nu te-ai prins ce rol a avut dinescu la tvr ? ( in afara de a fi recompensat cu bani frumosi ) nu merita sa oftezi pentru el
  • didi didi
    nu prea vad care e legatura intre lautari si... poezie si mai ales intre lautari si ...delicateturi? emisiunea era oricum deplasata inca de cand era la tevereu...
  • Vasile Vasile
    Mulți postaci agramați și nesimțiți!
  • Lisa Monalisa Lisa Monalisa
    E nemaipoment baba de Dinescu linga Shelly, ha ha ha Bravo, Prima, cu Dinescu vei fi Ultima!
  • DODO DODO
    TVR se scufunda *** parasesc corabia Cristache ! ce mai astepti ?
  • constantin cozma constantin cozma
    eu il respect foarte mult pe Mircea Dinescu si abia astept sa ma uit la emisiune. eu am invatat foarte multe de la el si de la invitatii lui. Este o emisiune foarte buna dupa parerea mea, felicitari prima tv.
  • Lucia Marusievici Iorga Lucia Marusievici Iorga
    Dinescu a fost expert în a face bani din zisa lui disidenta. Pentru el Revoluția a fost chiar mai profitabila decit pentru Sergiu Nicolaescu.
  • Livia Pilă Livia Pilă
    Cine totusi din echipa lui a negociat transferul catre PrimaTV sau ProTV? Adica cine Manoliu din TVR l-ajutat pe Dinescu sa plece de la TVR?
  • Avram Iancu Avram Iancu
    Formatul emisiunii a rezistat atat de mult pentru ca poetul a stiut de unde sa infulece: ba de la Vantu, ba de la stat, ba de la pesedeu, ba de la Selgros. Fara bani si fara profit nu facea disidentul nimic. In schimb continutul s-a schimbat, titlul fiind degeaba. La inceput a facut ceva politica, fara delicateturi, apoi nu a mai facut nici politica, nici delicateturi. A facut si va face o emisiune penibila care invarte acelasi cerc de vedete, identica cu multe alte sute de emisiuni inutile. Niciun beneficiu adus societatii. Emisiuni goale care au un singur scop: beneficiul financiar al realizatorului. Dinescu a stiut intotdeauna sa beneficieze de bunatatea regimurilor, dar daca lui ii place sa isi zica disident, fie. Aceeasi mentalitate precum a lui Patraru, Buscu si toata aripa de catavenci luptatori care iau prandarat fara rusine.
  • Livia Pila Livia Pila
    Ducă-se rapid! Și sa se ducă de tot. Și de la grotesca emisiune a lui Cristache, și din juriul de la Vedeta populara. De pe vremea lui Stelian Tănase Dinescu parazitează TVR. A încasat degeaba sume nerușinate. VALEA!

Trimite un comentariu

sus