Skip to main content

AZI. Începe seria de investigaţii despre traficanţii de arme, cocaină şi tigri, pe National Geographic

 
AZI. Începe seria de investigaţii despre traficanţii de arme, cocaină şi tigri, pe National Geographic

National Geographic vine cu o nouă serie documentară de investigaţie. Jurnalista Mariana van Zeller va fi protagonista seriei, care va debuta de vineri, 19 februarie, la ora 22:00.

Publicitate

„Ilegal cu Mariana van Zeller” este o serie de investigaţii despre reţele de trafic ilegale. Jurnalista van Zeller petrece timp cu jucători importanţi din mai multe economii subterane — de la traficanţi de tigri şi escroci internaţionali la falsificatori, traficanţi de arme şi furnizori de fentanil.

În primul episod al seriei, Mariana abordează ceea ce una dintre sursele ei numeşte “povestea de contrabandă de neatins.” Piaţa neagră pentru tigri şi părţi de tigru este atât de profitabilă, secretă şi periculoasă încât puţini au încercat să îi descopere detalii. În acest episod jurnalista se întâlneşte faţă-în-faţă cu contrabandiştii.


VEZI mai multe DETALII pe Paginadeseriale.ro


VIDEO. Conţinut din primul episod

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    accept ceva pacaleala dar nu prosteala pe față Îmi zgîndăre orgoliul
  • SIMONA SIMONA
    DODO nu există emisunie care sa nu fie regizată
    Chiar si foarte puțin,dacă vrei sa faci ceva pe bune,trebuie sa mai dai si de la tine
  • DODO DODO
    ma indoiesc ca ferocii traficanti ar veni la ea sa se spovedeasca O fi aceeasi făcătura ca acum citiva ani semnata parca de ,, fox ,, cu traficantii romani de arme care au recunoscut ca au fost platiți sa joace teatru dupa scenariul producatorilor Emisiuni aranjate fac multe televiziuni si la noi ( canal d / pro tv / A1 cu maruta ,madalin ionescu , simona gherghe ,teo -culminind cu mirela vaida toti campioni la gainarii mizerabile dar nu au atins subiecte ,, periculoase ,,
  • Mos Dan Mos Dan
    Iadul este pe pamant. Orice ar fi in viata de apoi, n-are cum sa fie mai rau. Aveti grija de igiena mintii, este in puterea noastra si e tot ce conteaza.

Trimite un comentariu

sus