Skip to main content

Românii vor vedea LIVE cursele Nascar, Indy Car şi DTM. Pe Sport Extra

 
Românii vor vedea LIVE cursele Nascar, Indy Car şi DTM. Pe Sport Extra

Sport Extra TV a achiziţionat drepturi pentru mai multe competiţii importante din motorsport. Postul va difuza tot sezonul din Nascar, Indy Car şi DTM (Campionatul German de Turisme) atât pe TV, cât şi online pe live.sportextra.ro.

Publicitate

De asemenea, pe sportextra.ro se poate urmări integral cursa de 24 de ore de la Daytona, transmisă integral pe Sport Extra TV. Pe site sunt şi alte programe din sporturile cu motor: GP Confidential, Trofeul Andros sau Icelandic Formula Off Road.

Jurnalistul Antal Putinică realizează în fiecare vineri emisiunea „În Viteză”, dar şi vlogul Podfast (luni şi joi), pe sportextra.ro şi Sport Extra TV.

Curse de câini pe Sport Extra TV

Sport Extra TV va difuza şi cea mai importantă cursă de câini din lume - „Iditarod - The Las Great Race”, care va avea loc între 7 şi 17 martie.

Pe Sport Extra TV, pagina de Facebook sau Instagram se găseşte şi conţinut video de la alte trei curse: The John Beargrease, The Femundlopet & The Volga Quest.

Sport Extra TV se vede în reţelele RCS-RDS, Vodafone şi Telekom.

CITEŞTE ŞI: Nou canal de sport în grila Digi: Sport Extra HD. Are motorsport, wrestling sau ciclism

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Libeluca Libeluca
    dormi linistit

    Ca tine postacule. Dormi linistit cand Antenuta e pe locul 3 comercial 5 zile din 7. Nu mai comenta pe aici doar sa lauzi putin Antenuta. Ca in sufletul tau, esti foarte trist...
  • Nea' Jiji Nea' Jiji
    Numai fini cunoscatori ai fenomenului motorsport p-aici
  • geo geo
    Așa este. F plictisitor sa urmaresti curse pe acele ovale americane. Ori pe circuitele stradale, de multe ori înguste, in unele curse. Cand ai impresia ca este o cursa de F 1 !
  • Ursu' Ursu'
    A mai încercat și Digi cu NASCAR, și nu prea le-a ieșit, în afară de F1 nu interesează pe aproape nimeni fenomenul motorsports, să-i vezi pe unii cum se învârt în cerc 3 ore te plictisești imediat...
  • mile mile
    dormi linistit
  • Serialistu Serialistu
    Antenuta iar locul 3 aseara. Postacii devastati in frunte cu Mile.
    Saptamana trecuta, Antenuta locul 3 comercial 5 zile din 7. Dezastru monumental !
  • Mile Mile
    Super asta chiar lipsea în țară

Trimite un comentariu

sus