Skip to main content

Portofoliul şi echipa de booking Global Records trec la o agenţie. Cine se va ocupa de concertele unor artişti ca 5Gang, The Motans, INNA sau Irina Rimes?

 
Portofoliul şi echipa de booking Global Records trec la o agenţie. Cine se va ocupa de concertele unor artişti ca 5Gang, The Motans, INNA sau Irina Rimes?

Mutare pe piaţa de booking de concerte. Forward Music Agency preia portofoliul şi echipa de booking Global Records.

Publicitate

Practic agenţia, înfiinţată în 2014 de Cristi Ochiu, va intermedia concertele susţinute de artişti din porfoliul Global Records ca INNA, Irina Rimes, The Motans sau trupa lui Selly (5Gang), printre alte nume.

Lucian Ştefan, şeful Global Records, despre această mişcare:

„Această mişcare reprezintă un pas important atât la nivel de business, cât şi pentru artiştii pe care-i reprezentăm, care vor avea astfel acces la cele mai bune servicii de booking existente în prezent în piaţă. Suntem încântaţi de această formulă şi bucuroşi să lucrăm cu echipa Forward Music Agency, care are mulţi ani de experienţă în industria de entertainment şi un număr impresionant de concerte pe care le-a intermediat. Sunt convins că acest lucru va fi un plus şi aşteptăm cu nerăbdare reluarea concertelor, în condiţii de siguranţă”, spune acesta.

Pe de altă parte, Cristi Ochiu (CEO Forward Music Agency) spune:

„Ne bucurăm să lucrăm în această formulă, să avem ocazia să reprezentăm întregul catalog Global Records. Ne propunem să o facem în cel mai profesionist mod, o calitate care ne-a reprezentat întotdeauna.

Planul nostru e simplu: vrem să aducem atât bucurie publicului, cât şi satisfacţie artiştilor din portofoliu. Prin preluarea echipei deja existente la Global, precum şi prin preluarea catalogului de artişti, construim o agenţie cu care ne mândrim”, a punctat acesta.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus