Skip to main content

Proiect online despre emisiunea Burlacul. Pe Antena Play

 
Foto: Antena 1
Foto: Antena 1

Antena 1 a lansat un proiect online dedicat emisiunii „Burlacul”. Producţia „Burlacul - Destăinuiri” se vede în fiecare vineri, pe platforma Antena Play.

Publicitate

Noul proiect presupune difuzarea unui nou episod din Burlacul, în online. După ce se termină emisiunea de pe Antena 1, fanii emisiunii pot urmări un nou episod pe Antena Play.

De asemenea, Andi Constantin (Burlacul) va avea câte un invitat special pentru a discuta ceea ce s-a întâmplat în emisiune.

Andi Constantin (Burlacul), despre noua producţie:

”Începem un proiect interesant! După cum ştiţi, în timpul emisiunii nu am cerut sfatul nimănui, pentru că nu am vrut să fiu influenţat în alegerile pe care le voi face. Dar asta nu înseamnă că nu sunt o persoană care cere părerea prietenilor, mai ales că cei mai buni prieteni sunt şi cei mai constructivi critici ai mei.

Niciunul dintre ei nu ştie deznodământul poveştii, aşa că după fiecare emisiune stăm ore în şir la telefon, să luăm “pulsul la cald”. M-am gândit să le văd şi reacţiile în persoană, pentru a vedea ce gândesc.

Aşa că îi voi invita pe rând, unul câte unu,l în emisiune, pentru a o discuta împreună. Am mai multe emoţii acum. Telespectatorii trebuie săştie că eu nu am aflat încă ce s-a petrecut în casa fetelor.”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • je je
    adevaraul e ca la cat de bine merge, merita:))

Trimite un comentariu

sus