Skip to main content

VIDEO. Cătălin Măruţă şi-a făcut podcast. Teo Trandafir, primul invitat: „Nu mi-ai luat locul pentru că nu a fost al meu niciodată”

 
VIDEO. Cătălin Măruţă şi-a făcut podcast. Teo Trandafir, primul invitat: „Nu mi-ai luat locul pentru că nu a fost al meu niciodată”

VIDEO. „Îţi pare rău că ai plecat de la Pro TV?” - a întrebat-o Cătălin Măruţă pe Teo Trandafir. Răspunsul realizatoarei Kanal D nu a întârziat: „Nu!”, a fost acesta.

Publicitate

Discuţia dintre vedeta Pro TV, Cătălin Măruţă, şi vedeta Kanal D, Teo Trandafir, s-a purtat în online, în noul podcast lansat de Măruţă.

Se numeşte „Acasă la Măruţă”, iar primul său invitat a fost Teo Trandafir, cu care „se bate” la TV, unde cei doi au emisiuni în acelaşi interval orar (15:00-17:00).

„Primul episod al podcastului meu „Acasă la Măruţă" are un invitat pe măsură cu care am discutat cu argumente şi fără menajamente despre iubiri şi războaie, despre concurenţă, despre audienţă, dar şi despre Teo versus Măruţă de la începuturi şi până azi”, a scris Cătălin Măruţă în descrierea de pe YouTube a emisiunii.

Nu mi-ai luat locul pentru că nu a fost al meu niciodată

Dialogul dintre Măruţă şi Teo s-a întins aproape două ore, iar discuţia a ajuns inevitabil şi la plecarea realizatoarei de la Pro TV.

Teo Trandafir a vorbit despre plecarea din Pro TV, dar şi despre ideea vehiculată de mulţi, că Măruţă „i-ar fi luat locul”:

- Când am plecat de la Pro TV, aveam convingerea că nu mai am nimic de spus atunci. Nu voiam să dezamăgesc. Aveam senzaţia că eram stoarsă de puteri.

- Niciodată publicul nu vine după vedetă, vine după post.

- La televiziune nu e „locul meu”, aşa cum nu a fost locul meu nici când am fost la Pro TV. Tu nu mi-ai luat locul pentru că nu a fost al meu niciodată. Era o televiziune comercială din care eu am hotărât să plec, nu din locul meu, ci din locul pe care reuşisem să-l obţin cumva.

- La plecarea din Pro TV, Adrian Sârbu mi-a zis: „Teo, o să te uit!”

VIDEO. Podcastul lui Măruţă, cu Teo Trandafir

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Morarascu Morarascu
    Serios bolovane ? Pai treci la stirea cu Morar si comenteaza si acolo. Sau esti postac antenist si nu ai voie ? Sau ai o problema personala cu Maruta ?
  • Haha Haha
    Morarascu,in disperarea voastră de oameni fără minte debitati niște lucruri penibile
    Cand am zis" vedete" m-am referit la toate,inclusiv Morar
  • Morarascu Morarascu
    Haha, si care e problema ta ? Te deranjeaza Maruta ? Vezi ca si Mihai Morar si-a facut podcast. Acolo nu comentezi ? Nu il critici putin pe Morar ?

    https://www.paginademedia.ro/2020/12/mihai-morar-podcast-fain-si-simplu/
  • Haha Haha
    Dragos ti-a zis cineva ca ma uit eu?Doamne fereste,după cum vezi toată lumea face un decor la el in casa,2 microfoane si casti si scot bani din lipsa de ocupație,si totusi Maruta apare la tv in fiecare zi
  • Dragos Dragos
    "Mai nou toate vedetele isi fac podcast
    Chiar asa sărăcie mare in perioada asta?" "Da ceva valori nu mai apar in showbussines ?"

    Vă obligă cineva să vă uitați, Haha? De ce nu-ți arăți tu valoarea, gogule? E simplu, dacă tot criticați, vreau să vă văd pe voi ce sunteți în stare să faceți.
  • Nickro Nickro
    @gogu: Uraganul Seli
  • gogu gogu
    Da ceva valori nu mai apar in showbussines ? Ca de Maruta s-au saturat toate babele care-l priveau pana acum. Iar Teo, nu uitati cat de pretena era cu Mircea Badea - virusul emisiunilor TV. Oare copiii nostri sa prinda ceva de calitate, ca de gargara goala suntem deja stresati la maxim ?
  • Haha Haha
    Mai nou toate vedetele isi fac podcast
    Chiar asa sărăcie mare in perioada asta?
  • Vica Vica
    Teo este ca Andreea Bălan. Ambele au cuvintele la ele, vorbesc perfect logic, dar amândouă au avut bărbați care au fugit de ele literalmente, spunând că ele sunt opusul a ceea ce par la televizor. Cred asta, m-am săturat de interviurile lor perfecte.
  • Sabina Sabina
    Mă bucur că ați scris despre acest interviu ,a fost interesant.

Trimite un comentariu

sus