Skip to main content

COMUNICAT. Pandora dezvăluie puterea legăturilor dintre femei

 
COMUNICAT. Pandora dezvăluie puterea legăturilor dintre femei

COMUNICAT. Pandora face echipă cu regizoarea premiată Irene Baqué de Ziua Internaţională a Femeii pentru a evidenţia cât de important este ca femeile să se susţină între ele.

În sprijinul Zilei Internaţionale a Femeii din acest an, Pandora colaborează cu regizoarea premiată, Irene Baqué, pentru a sărbători puterea legăturilor dintre femei.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Irene, specializată în regia de filme axate pe egalitatea de gen şi probleme legate de drepturile femeilor, a surprins poveşti reale cu femei inspiraţionale care evidenţiază nevoia nepreţuită a femeilor de a se sprijini reciproc pentru a oferi putere, rezistenţă şi încredere.

Seria de scurtmetraje în trei părţi prezintă un grup de voci puternice care dezvăluie ce înseamnă diferite comunităţi de surori pentru femei, în diferite etape ale vieţii, şi cum aceste relaţii le ajută să evolueze.

Grupurile de femei sunt formate din Creole Cuts, un colectiv de DJs creative care sărbătoresc sunetele moştenirii lor caraibiene, patru generaţii de femei din aceeaşi familie unite de luptele maternităţii şi Bluetits, un grup de 15 persoane din medii diferite şi cu vârste variate, unite de dragostea lor pentru înotul sălbatic.

Toate femeile discută în mod deschis despre luptele lor personale, legătura lor solidă şi puterea pe care o au datorită faptului că acţionează ca un colectiv. Filmele îşi propun să le inspire pe femeile din întreaga lume să se susţină reciproc şi să reamintească despre puterea pozitivă pe care o poate avea un colectiv.

„Pentru mine, legătura dintre femei înseamnă sprijin, dragoste şi încurajare, iar acest proiect mi-a oferit ocazia să arăt acest lucru prin poveştile femeilor remarcabile din filme. Unitatea, acceptarea, egalitatea sunt vitale în lumea de astăzi, iar Ziua Internaţională a Femeii serveşte ca o chemare activă la schimbare pentru a realiza aceste lucruri", spune Irene Baqué.

Carla Liuni, Chief Marketing Officer Pandora, declară:

„În etapele vieţii noastre un lucru rămâne constant: importanţa de a avea alte femei în jurul tău, care vor empatiza cu tine şi te vor susţine – legătura între surori. I-am redat lui Irene misiunea de a crea aceste filme cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii, pentru a prezenta puterea legăturii dintre surori, reamintind necesitatea de a da voce tuturor femeilor şi de a sărbători realizările reciproce în viaţă, fie ele mari sau mici ”.

Seria Legături între surori face parte din scopul continuu Pandora de a inspira oamenii din întreaga lume să exprime cine sunt şi lucrurile care sunt importante pentru ei.

Curând, în această lună, Pandora va dezvălui ultimul talisman în sprijinul UNICEF, ca parte a parteneriatului său continuu de trei ani pentru a sprijini şi susţine cei mai vulnerabili copii, în special fetele, pentru a-şi îndeplini potenţialul. Programele sprijinite se concentrează pe educaţie, egalitatea de gen, conştientizarea drepturilor, abilitarea personală şi angajamentul civic.

Vizionează seria de scurtmetraje Legături între Surori: Soul Swimmers, Four Generations & Creole Cuts.

#VoicesofPandora

GALERIE FOTO

Despre Pandora

Cunoscută în toată lumea pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile, PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne, realizate din materiale veritabile. Inspirându-le pe femei să-şi accepte personalitatea şi să-şi exprime stilul propriu, bijuteriile fermecătoare şi feminine de la PANDORA simbolizează momentele de neuitat ale vieţii şi valorile personale.

Creaţiile unice şi atent finisate de la PANDORA combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă, fiind distribuite în peste 100 de ţări, de pe şase continente, prin aproximativ 7,700 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,600 de magazine-concept.

Fondată în 1982 şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, PANDORA are peste 27,700 de angajaţi în întreaga lume, dintre care aproximativ 14,000 sunt în Thailanda, unde compania fabrică produsele. PANDORA este listată public la bursa NASDAQ din Copenhaga. În 2017, veniturile totale ale PANDORA au fost de aproximativ 3,1 miliarde de euro.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.pandoragroup.net sau găsiţi-vă inspiraţia pe www.pandora.net

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus