Skip to main content

Azi! Cristi Brancu debutează la Prima TV. E pus la bătaie cu Măruţă şi Teo

 
Azi! Cristi Brancu debutează la Prima TV. E pus la bătaie cu Măruţă şi Teo

Cristi Brancu debutează la Prima TV. Fostul prezentator Antena Stars începe astăzi, 8 martie, noua sa emisiune la Prima TV.

Publicitate

Producţia „Exclusiv VIP”, sub sloganul „Află totul din prima”, va fi difuzată de luni până joi, de la ora 15:00 până la ora 17:00.

Emisiunea va fi la bătaie directă cu La Măruţă, de la Pro TV, şi Teo Show, de la Kanal D.

„Am avut, la finalul anului trecut, multe discuţii legate de proiecte, dar proiectul Prima TV mi s-a părut mai solid şi mai pozitiv pentru viitor. Cred că, în ceea ce facem, anumite subiecte câştigă încă atenţie tocmai prin lipsa unei alternative. Şi aici venim noi. Cu primăvara!

Aici am ocazia să lucrez cu o echipă care doreşte să facă performanţa fără compromisuri. Audienţă prin decentă. Căutam şi găsim subiecte puternice, cu celebrităţile autentice ale României, care o să vă facă inima să bată”, spune Brancu.

Cristi Brancu, 13 ani la Antena Stars

Brancu a plecat de la Antena Stars în primăvara lui 2020, când au fost restructări masive în grupul Intact din cauza pandemiei şi stării de urgenţă.

Cristi Brancu a continuat să realizeze emisiunea în online, pe canalul său de Youtube, până să primească oferta de la Prima TV.

El realiza emisiunea „Agentul VIP” încă din 2007, când s-a lansat Antena 2. A continuat şi odată cu rebranding-ul în Antena Stars timp de şapte ani. Brancu modera producţia la Antena Stars alături de Majda Aboulumosha.


Citeşte şi: Cristi Brancu, de la Antena Stars la Prima TV. Face VIP Exclusiv


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Razvan Razvan
    Poate fi interesant, abia astept sa vad ce iese.
  • Horea Horea
    Foarte proasta lumina în studio. Era întuneric și albastru
  • Lenuta Lenuta
    Geo , ori la măruta vorbește lumea ha

    La Maruta si Vorbeste Lumea peste Antenuta ta pe comercial. Plangi !
    Apropo, dezastru aseara pentru Bucatarii tai. Nu zici nimic postacule ?
  • Rendez Rendez
    Geo,chill la măruța is tot aceleași
  • Mile Mile
    Geo , ori la măruta vorbește lumea ha
  • geo geo
    ”Căutam și găsim subiecte puternice, cu celebritățile autentice ale României”...aoleu, mama, sper sa nu vedem pe sticla tot felul de pseudovedete pe care le avem aproape zi de zi, seara de seara pe la A 1 ori Antena Stars !
  • iana iana
    Expiratul de Brancu nu avea ce sa caute la Prima. Niciodata.
  • Denis Denis
    Hai prima fortzaaa cu reDEbuturile poate iese ceva

    Dl. Petrisor de ce nu mai faceti un interviu cu fiso lui Guse? Ati vazut? Nu a luat golD pentru el ci pentru Tatsy. Nu a vrut sa tina de TRADITIA Gold ci a schimbat TOTUL. I-a IZOLAT pe fostii moderatori, P'AIA 2 pe CARE I-am mai auzit. E FRUMOS SA NE IA DE FRAIERI? INTREBATI-L DACA SUNTETI IMPARTIAL. EU ASCULT TOTALUL DIN 93 SI NU MAI POT DE NERVI. A DEVENIT O UNEALTA POLITICA. Au show cu NUMEROLOGI.
  • Micu Micu
    O ora se bate si cu Mireasa, asa ca poate sa isi ia adio de la un lov 3 sau 4

Trimite un comentariu

sus