Skip to main content

CTP şi Cătălin Striblea, opinii în Gazeta Sporturilor. Alături de ei, alţi trei jurnalişti vor semna editoriale în GSP

 
CTP şi Cătălin Striblea, opinii în Gazeta Sporturilor. Alături de ei, alţi trei jurnalişti vor semna editoriale în GSP

Cinci nume noi vor semna, de azi, opinii în Gazeta Sporturilor. Gazetarul Cristian Tudor Popescu şi jurnalistul Cătălin Striblea se numără printre noii editorialişti GSP.

Publicitate

Alături de cei doi, în Gazeta Sporturilor vor scrie opinii şi Ioana Mihalcea, Narcis Drejan şi Tudor Samuilă.

1. Voi scrie aici deoarece GSP mi-a propus să scriu. 2. Dacă a scrie despre politică îmi face rău, scrisul despre sport îmi face bine. 3. Şi sper să facă şi altora”, a spus gazetarul Cristian Tudor Popescu în GSP.

Despre noile „transferuri”, Cătălin Ţepelin (redactor-şef Gazeta Sporturilor) a spus:

„Faptele sunt sacre, opiniile sunt libere. Şi, la Gazetă, foarte încurajate, pentru că diversitatea de opinii e parte din ADN-ul acestei redacţii. Aducem în faţa publicului stiluri variate, unghiuri diferite de abordare şi perspective speciale, adăugând noi semnături valoroase în echipa noastră de editorialişti”, a punctat acesta.

Pe scurt, despre fiecare:

  • Cristian Tudor Popescu este invitat permanent în emisiunile „Cap Limpede" (Digi24) şi „Piata Victoriei" (Europa FM). Scrie articole de opinie pentru Republica şi Gazeta Sporturilor.
  • Cătălin Striblea a fost jurnalist BBC şi a înfiinţat Realitatea FM. Patru ani a făcut matinalul Digi FM, iar acum este la Europa FM, unde moderează „România în Direct” şi „Avocatul Diavolului”.
  • Ioana Mihalcea este licenţiată în jurnalism. A intrat în presa sportivă la Gazeta Sporturilor, în 2006.
  • Tudor Samuilă a fost realizator la B1 TV, Naţional TV, GSP TV şi Telekom Sport.
  • Narcis Drejan este redactor-şef la Sport Total FM şi realizator DigiSport.
Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mircea Mircea
    Felicitari redactorului-sef pentru ca a semnat cu Narcis Drejan, un jurnalist cu o cultura nemaipomenita. Parerea mea e ca este peste CTP.
  • Vica Vica
    ctp nu mai e luat în serios de nimeni. Eu mi-am dat seama ce poama e, când a spus că nu înțelege cum poți iubi un animal mai mult decât o operă de artă. Ce artă, când nu ai suflet? Canceled. Anulat. Caracter zero.

Trimite un comentariu

sus